Nieuw bij Bouwmaat

Nieuw bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat begrijpen wij goed dat je iedere klus snel én netjes wilt opleveren. Schoonmaak- en reinigingsproducten van topkwaliteit zijn hierbij onmisbaar. Daarom hebben we nu een professioneel assortiment reinigings- en schoonmaakartikelen onder het merk Bouwmaat. Ontdek wat Bouwmaat Eigen Merk ook op dit vlak voor je kan betekenen.

Direct naar alle producten

Jouw hele klus professioneel opgeleverd

Of het nu gaat om voorbehandeling of oplevering, een schilderklus of tegelklus; binnen het nieuwe assortiment Bouwmaat Eigen Merk schoonmaak en reinigen vind je alles wat je nodig hebt.

Totaalklus Tegelklus
Stukadoorsklus Schilderklus

Direct naar alle producten

Voordelen voor jou

 • Professionele kwaliteit
  Het gehele assortiment Bouwmaat Eigen Merk reinigen en schoonmaak is extreem krachtig en zuinig in gebruik, dankzij een bovengemiddeld percentage werkzame stoffen.
 • Snelle en eenvoudige verwerking
  Kwaliteit is het halve werk. Door de hoge kwaliteit kunnen alle producten uit deze lijn snel en eenvoudig worden verwerkt. En kun jij iedere klus snel en ook netjes opleveren.
 • Voor elke klus de juiste oplossing
  Ongeacht de klus, het nieuwe assortiment Bouwmaat Eigen Merk reinigen en schoonmaak biedt professionele bouwers de juiste oplossing. En een ruime keuze, of het nu gaat om voorbehandeling of oplevering.
 • Wij maken het makkelijk
  Zowel in de vestiging als online vind je eenvoudig welk product je nodig hebt. Alle artikelen zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing en de toepassingsmogelijkheden. Zo zie je in een oogopslag wat je nodig hebt voor je klus!

Bekijk alle producten