Inspiratie

Bij iedere klus krijg je ermee te maken. Met de praktische aanpak. Hoe begin je? Je gaat meten en schetsen. En alvast nadenken over je materiaalgebruik. Daarbij heb je inspiratie nodig. Vaak komt die inspiratie vanzelf als je gewoon begint en aan het klussen gaat. Je denkt na over hoe je het werk eerder hebt aangepakt. En hoe je bij vorige klussen te werk bent gegaan. Je haalt je inspiratie uit je omgeving en uit bouwmarkten. Maar handig is het ook als je de huidige trends en interessante ideeën in een oogopslag kunt bekijken natuurlijk. Bij Bouwmaat zetten we ze voor jou op een rij.

Jouw inspiratiebron

Bouwmaat reikt je ideeën voor je klussen aan. Handige tips en stappenplannen komen voorbij. We laten zien wat trends zijn. Op onze online pagina’s zie je diverse klussen voorbij komen. Onder meer de aanleg van badkamers, keukens en toiletten. We hebben het over tegelzetten en het storten van vloeren. Over wanden plaatsen en metselen. Maar ook geven we je inspiratie als het gaat om de aanleg van vloerverwarming. Of over materialen die we altijd op voorraad hebben. Ook achtergronden en actualiteiten over het betreffende onderwerp vind je hier. Met de handige zoekfunctie heb je je inspiratie voor je klussen zo gevonden.

Pak je klus goed aan. Met de handige informatie van Bouwmaat.


InspiratieVakwerk

Transformatie van een Rijksmonument

Een pand transformeren is vakwerk. Zeker als het een Rijksmonument is. Michael Truijen klaart deze klus aan de Prinsegracht 2 in Den Haag. Dit in vele opzichten historische pand wordt omgebouwd tot een Grand Café. Michael liep tegen de nodige uitdagingen aan, maar wordt waar nodig ondersteund door Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL. Kamal Khouakhi (Verkoopadviseur Buitendienst en Specialist Tegelverwerking) en Michael gaan in gesprek over dit bijzondere project.

Lees verder
InspiratieKlussenServices en maatwerk

Bouwmaat afvalcontainerservice

Wist je dat het mogelijk is om via Bouwmaat-afval.nl een afvalcontainer te huren? Een bedrijf dat dit veelvuldig doet, is Dama Renovation. Dit aannemersbedrijf is opgericht door Daniel Elias en is gespecialiseerd in complete renovaties van woningen. Daniel is onder andere verantwoordelijk voor nieuwe projecten, de inkoop en de aansturing van de vakmensen van zijn bedrijf. We vragen hem waarom hij gebruikmaakt van de afvalcontainerservice.

Lees verder
InspiratieKlussenServices en maatwerk

De vele circulaire mogelijkheden van sloopafval

Bouwmaat werkt al geruime tijd samen met Afval.nl. Daardoor kun je via Bouwmaat-afval.nl eenvoudig en voordelig een afvalcontainer huren. Afval.nl
valt onder GP Groot, een onderneming die onder andere gespecialiseerd is in het inzamelen en recyclen van sloopmateriaal. Rob Verduin is manager e-business en Geoffrey Kossen is operationeel bedrijfsleider e-business bij GP Groot. Zij vertellen waarom de diensten van Afval.nl perfect aansluiten bij de professionele bouwer en waarom circulair denken steeds belangrijker wordt.

Lees verder