MateriaalMateriaal en gereedschapVideo's

Bewerkte deuren snel geleverd dankzij Skantrae

Deel dit artikel:

Bewerkingen aan een binnen- of buitendeur kunnen tijdrovende klussen zijn. Het frezen en monteren van een tochtvaldorpel, het maken van armschaven of scharnierinkrozingen zijn voorbeelden van dit soort bewerkingen. Skantrae neemt je deze zorg uit handen en levert snel de deur die jij nodig hebt voor je klus.

In het magazijn en bewerkingscentrum van Skantrae in Zevenaar worden de deuren bewerkt. Van hieruit worden ze ook geleverd op locatie. Skantrae heeft maar liefst 120.000 deuren op voorraad, net als meer dan 30.000 beslagsets. Zo is het bedrijf in staat om niet alleen maatwerk te leveren, maar om dit ook nog eens snel te doen. Een bewerkte deur kan binnen twee weken geleverd worden, een onbewerkte deur zelfs binnen een week.

Volledige ontzorging

Hoe worden de deuren van Skantrae precies bewerkt? Frank Willemsen, accountmanager van Skantrae, vertelt: “We verzamelen in ons bewerkingscentrum eerst de deur, eventueel glas en het gekozen beslag. Daarna bewerken we de deur aan de hand van de bewerkingen die onze klant bij Bouwmaat heeft aangegeven. We werken ook met hang- en sluitpaketten en frezen alles voor. De vakman krijgt de complete deur met hang- en sluitwerk geleverd, zodat hij de hardware eenvoudig kan monteren en de deur makkelijk kan afhangen. Wij doen alles om de klus sneller, beter en makkelijker te laten verlopen.”

Verpakking en levering

De bestelde deur wordt, indien er bewerkingen zijn uitgevoerd, nog eens met extra zorg verpakt. Onbewerkte deuren krijgen geen extra verpakking. Frank: “De deur gaat nogmaals door de krimptunnel voor het strak insealen en het krijgt zijkantenbescherming mee zodat de deur het transport goed doorstaan. Hierna wordt de deur bij Bouwmaat geleverd, maar we kunnen ook direct op de locatie van een klus leveren.”
Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor het bewerken van een deur voor jouw klus? Informeer bij je Bouwmaat-vestiging of bekijk het assortiment op de website

 

Deel dit artikel: