GereedschapMateriaal en gereedschap

Handige opbergsystemen voor jouw gereedschap

Deel dit artikel:

Om je gereedschap handig en overzichtelijk op te bergen bestaan er allerlei opbergsystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat je jouw gereedschap makkelijk mee kunt nemen naar je klus en het daar altijd bij de hand hebt. Daarnaast beschermen goede opbergsystemen je gereedschap waardoor het langer meegaat! Hier lees je een aantal tips voor verschillende praktische opbergmogelijkheden.

Milwaukee PACKOUT™ trolley box

Milwaukee Packout trolley

Onderdeel van het modulaire PACKOUT™ systeem van Milwaukee is de PACKOUT™ trolley box. Met dit opbergsysteem is het mogelijk om boxen, organizers en gereedschapstassen op verschillende manieren op te stapelen. Je kunt elk PACKOUT-item snel en gemakkelijk toevoegen of verwijderen, dankzij de veilige en eenvoudige sluitnokken en snelsluitingen. De sluitingen en hoeken van de boxen zijn gemaakt van metaal en kunnen daardoor tegen een stootje. De trolley box heeft een gewichtscapaciteit van 113 kg en is gemaakt van stootvaste polymeer wat zorgt voor een langere levensduur. Daarnaast is het handvat van industriële kwaliteit en zijn de wielen extra groot zodat je makkelijk over een bouwterrein heen rolt. Ook hebben de boxen en organizers weerbestendige IP65-afdichtingen om je gereedschap en accessoires te beschermen tegen regen en werkplaatsvuil.

Stanley gereedschapsgordel

Stanley gereedschapsgordel

Wil je jouw gereedschap altijd bij je dragen tijdens de klus? Dan is een gereedschapsgordel de perfecte oplossing. De dubbele gordel van Stanley heeft twee grote zakjes, drie kleine zakjes en een hamerhouder. De gordel is van duurzaam kwaliteitsleer gemaakt en heeft een volledig regelbare riem. Hij is instelbaar voor een omtrek van 84 tot 133 cm. De riem is heel sterk doordat er versterkende klinknagels op zitten. Deze zijn bedekt om beschadiging van je werkkleding te voorkomen.

Festool systainer SYS-PowerHub

Festool Sys hub

De Festool SYS-PowerHub combineert alle voordelen van een traditionele kabelhaspel met de voordelen van het Festool systainersysteem. In de systainer wordt een tien meter lange aansluitkabel opgeborgen tijdens het transport. Daarnaast zitten er vier 230 volt stopcontacten aan de buitenkant van de systainer. Hierop kun je moeiteloos je elektrische gereedschap, oplaadapparaten en stofzuigers aansluiten. Aan de binnenkant vind je een stopcontact zodat je bijvoorbeeld je smartphone op kunt laden. Ook handig om te weten: de SYS-Powerhub is IP44 beschermd tegen spatwater.

Stanley FATMAX® gereedschapstas

Stanley Fatmax gereedschapstas

De FATMAX® gereedschapstas van Stanley is robuust en heeft een stalen handvat met rubberen greep. De draagcapaciteit van de tas is 25 kg en heeft daarvoor een heavy duty schouderriem. Je kunt al je gereedschap kwijt in de vakken. Zo is er bijvoorbeeld een groot zijvak voor een verlengkabel, een antislip rubberen houder voor je waterpas, een apart compartiment om een zaag in op te bergen en een stalen rolbandmaathouder. Deze gereedschapstas is een ware alleskunner en is daarom onmisbaar op je klus.

Stanley FATMAX® organizer

Stanley Fatmax organizer

Met tien uitneembare bakjes voor bijvoorbeeld schroeven, spijkers en pluggen is de FATMAX® organizer van Stanley erg handig. Het transparante deksel is onbreekbaar en houdt alle onderdelen op hun plaats. Je kunt de koffers stapelen en vergrendelen zodat je ze gemakkelijk kunt transporteren. Deze professionele organizer is dé tool voor de praktische vakman! Bekijk ook de andere organizers van dit handige opbergsysteem van Stanley.

Deel dit artikel: