MateriaalMateriaal en gereedschap

Skantrae PVC vloeren: gemak en kwaliteit

Deel dit artikel:

PVC vloeren zijn momenteel ongekend populair. Dat is niet zo gek. Ze zijn onderhoudsvrij, geschikt voor iedere ruimte en net zo mooi als stenen of houten vloeren. Met de PVC vloeren van Skantrae bied jij jouw klanten prachtige vloeren die ook nog eens makkelijk te leggen zijn.

Natuurlijke uitstraling

Bij een mooi interieur horen stijlvolle vloeren. Kies je voor de PVC vloeren van Skantrae dan heb je een mooi assortiment vloeren met een natuurlijke uitstraling tot je beschikking. Je kunt kiezen uit planken met een houtlook en tegels met een betonlook. De vloeren zijn uiteindelijk net zo mooi als een stenen of houten vloer. De PVC planken van Skantrae zijn extra mat en voorzien van een synchroon structuur. Daardoor zijn ze amper van echt hout te onderscheiden. Je kiest bovendien voor een extra brede plank (24,4 cm bij 138 cm) die 2,25 cm breder is dan normale planken. Door deze extra brede plank te gebruiken, lijkt de kamer van jouw klant net wat groter!

Focus op comfort

De PVC vloeren van Skantrae zijn niet alleen erg mooi, je biedt klanten ook het nodige comfort. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en bovendien erg stil. Goed nieuws is ook dat de vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming en –koeling. De toepassing van vloerverwarming komt door de toename van lagetemperatuurverwarming in combinatie met warmtepompen, steeds vaker voor.

Robuuste oplossing voor elke ruimte

Skantrae PVC vloeren zijn waterbestendig. Daardoor zijn ze geschikt voor elke ruimte. Je reinigt ze eenvoudig met een vochtige doek. Dit maakt de vloeren zeer geschikt voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes waar hygiëne belangrijk is. De vloeren staan bekend om hun langdurige kwaliteit. Grote beschadigingen komen zelden voor. Dat is wel zo prettig voor een klant, zeker in een gezin met jonge kinderen. Skantrae PVC vloeren zijn erg slijtvast. Al met al kies je voor een zeer robuuste oplossing die geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik. Maar ook voor een commerciële toepassing als een kantoor of restaurant is dit de juiste keuze. Dat Skantrae maar liefst 25 jaar garantie geeft, zegt genoeg.

Voor elk wat wils

Skantrae PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen. Gaan jij en je klant voor de tegels, dan heb je de keuze uit antracietgrijs en betongrijs. De planken zijn verkrijgbaar in grijs eiken, licht eiken, warm eiken en donker eiken. Een hout- of juist een steenlook? Er is altijd wel een mogelijkheid die perfect aansluit bij de wensen.

Snel en eenvoudig te leggen

Is er ook aan de professionele bouwer gedacht? Zeker wel! Voor jou is het leggen van deze PVC vloeren een fluitje van een cent. Het gaat makkelijk en snel. De planken zijn voorzien van een speciaal kliksysteem en bovendien breder waardoor je letterlijk snelle meters maakt. Kies je voor de tegels dan profiteer je van het slimme I4F kliksysteem. Zowel de tegels als de planken zijn bovendien voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Hiermee sla je eigenlijk een complete handeling over en bespaar je veel tijd. Zo geef jij je klant in een mum van tijd een mooie kwalitatieve robuuste nieuwe vloer!

 

Deel dit artikel: