Hoe de PVC-vloer jouw klus kan vergroten

Deel dit artikel:

Hoewel de huidige consument van veel zaken op de hoogte is, kun je als vakman je klant nog verrassen met een advies over de snel opkomende PVC-vloer. Hiermee kun je jezelf onderscheiden en ook jouw klus vergroten.

Vraag door!

De vloer speelt namelijk een niet te onderschatten rol bij een samenhangende sfeer van een woning. De vakman van vandaag beseft dit en springt hier op in. Kom je voor de vloer in de huiskamer? Vraag de klant of hij nog meer ruimtes op de planning heeft staan en welke afwegingen hij hierbij maakt. Zo help je hem bij het vooruitdenken en het invullen van het totaalplaatje. Het grote voordeel hiervan is dat je met dit advies meer klussen naar je toetrekt. Het gaat dan namelijk niet meer om die ene kamer. Je bent vanaf dat moment de geschikte man voor het totale project.

Goed te combineren, ook bij beperkt budget

Bij dit vooruitdenken neemt de PVC-voer een steeds grotere rol in. Dit is niet zo gek. De kwaliteit van PVC-voeren is de laatste jaren sterk verbeterd. De uitstraling is steeds luxer en het vloertype is bovendien vrijwel niet te onderscheiden van andere vloeren. Dit maakt de PVC-vloer makkelijk te combineren met hout en laminaat. De prijs is van sommige typen PVC is bovendien zeer vriendelijk. Daardoor is het zelfs mogelijk om klanten met een beperkt budget door het hele huis van dezelfde uitstraling te voorzien.

Zelfs in de badkamer de juiste uitstraling met een vinylvloer

In tegenstelling tot hout en laminaat, is PVC ook voor natte ruimten zeer geschikt. Hierdoor krijgt ook de badkamer de uitstraling die aansluit bij andere kamers. Wie voor vinylstroken kiest, creëert bovendien zelfs in de badkamer een mooi plankeneffect.

De voordelen op een rijtje:

  • PVC-Luxe uitstraling en bijna niet te onderscheiden van andere vloeren
  • Daardoor goed te combineren, ook bij beperkt budget
  • Biedt de mogelijkheid om alle ruimtes in het huis van dezelfde uitstraling te voorzien
  • Geeft veel mogelijkheden om je te onderscheiden en je klus te vergroten

Ben je al volledig op de hoogte van de mogelijkheden die PVC jou als vakman biedt? Bestel vandaag nog stalen op bouwmaat.nl zodat je jouw klanten het materiaal kan laten ervaren!

Meer over PVC-vloeren

Deel dit artikel: