Skantrae: binnendeuren, buitendeuren & meer

Er zijn resultaten

Skantrae biedt al meer dan 40 jaar een uitgebreid assortiment aan deuren. De pay-off van Skantrae is "aan alles gedacht". Zoals deze pay-off al doet vermoeden biedt Skantrae meer dan alleen deuren, het merk heeft alles voor de klus. Naast binnen- en buitendeuren kun je hierbij dus ook denken aan deurbeslag, kozijnen, lijstwerk en andere toebehoren.

Ook bij Bouwmaat mag het assortiment van Skantrae natuurlijk niet ontbreken. Op Bouwmaat.nl vind je slechts een deel van het assortiment van Skantrae. Ga naar jouw Bouwmaat vestiging en vraag naar de vele mogelijkheden.

Direct naar:


Deuren

Een nieuwe deur uitzoeken voor jouw klant? Waar begin je? Welke stijl spreekt jouw klant aan? Wil jouw klant een deur met of zonder glas? Binnen het assortiment van Skantrae zijn er verschillende series en modellen: van klassiek tot modern, landelijk of industrieel. Daarnaast zijn er diverse extra mogelijkheden en accessoires om de deuren te verfraaien naar de wensen van jouw klant.

Daarnaast zijn de deuren te gebruiken in vele toepassingen. Denk hierbij aan toepassingen als draaideuren, schuifdeuren en zelfs staatsdeuren.

Binnendeuren

Het Skantrae binnendeuren assortiment bestaat uit verschillende series. Onderstaand hebben we alle series voor je op een rij gezet. Kan je de binnendeur die jij nodig hebt voor jouw klant online niet vinden? Neem dan contact op met jouw Bouwmaat vestiging om de binnendeur te bestellen die jij nodig hebt.

SlimSeries One
 
SlimSeries Ultra
 
Cube
 
Cube X
 
Nano
 
Nano TopCoat
 
Accent
 
Cottage
 
Essence
 
Ready
 
Prestige
 
Original
 
Boardpaneel
 
Board Vlak
 
HPL
 
Frame deur-kozijn-sets
 

 
 
 

Op Bouwmaat.nl vind je slechts een deel van het assortiment van Skantrae. Ga naar jouw Bouwmaat vestiging en vraag naar de vele mogelijkheden.

Direct naar jouw vestiging »
 

Buitendeuren

Het Skantrae buitendeuren assortiment bestaat uit verschillende series. Onderstaand hebben we alle series voor je op een rij gezet. Kan je de buitendeur die jij nodig hebt voor jouw klant online niet vinden? Neem dan contact op met jouw Bouwmaat vestiging om de buitendeur te bestellen die jij nodig hebt.

Entrance
 
Elegance
 
Nova
 
Village
 
SlimSeries Outdoor
 
Garden
 

Op Bouwmaat.nl vind je slechts een deel van het assortiment van Skantrae. Ga naar jouw Bouwmaat vestiging en vraag naar de vele mogelijkheden.

Direct naar jouw vestiging »
 


Skantrae Augmented Reality App

Handige app, slimme stappenplannen en meer

Bij Bouwmaat vind je meer dan alleen de Skantrae deuren en accessoires voor jouw klus. Wij vertellen je ook graag meer over de Skantrae Augmented Reality App en bieden daarnaast handige stappenplannen voor jouw klus.

Lees alle handige artikelen over Skantrae >

Nieuwe deuren plaatsen met de Skantrae Augmented Reality App

Help je klant met het uitzoeken van de perfecte deur met de Skantrae Augmented Reality (AR) app. Zo kan de klant in één oogopslag zien of de deur past bij het interieur.

Lees meer en download de Skantrae AR app >


Video: kijkje in de keuken bij Skantrae

Skantrae is gevestigd in Zevenaar en al ruim 40 jaar actief op de Nederlandse en Belgische deurenmarkt. Welke deur je ook nodig hebt, het brede assortiment van Skantrae beantwoordt je vraag. Of je nu zoekt naar een binnendeur of buitendeur, een luxe paneeldeur of een vlakke boarddeur, bij Skantrae kun je terecht.

Met 120.000 deuren, 35.000 glaspakketten en 35.000 deurkrukken op voorraad kent Skantrae korte levertijden. Zij zijn dus het magazijn voor jou en je klant. Skantrae is trendsettend en ontwikkelt nieuwe deurenseries in eigen huis, waardoor het merk altijd beschikt over een onderscheidend en actueel assortiment. Bij elke deur zijn vervolgens altijd bijpassende accessoires en services verkrijgbaar, waardoor uiteindelijk het gewenste resultaat kan worden gerealiseerd. Skantrae, aan alles gedacht.