Bribus Keukens, de favoriet van …

Deel dit artikel:

Het familiebedrijf van Chris Scholte, Schovast BV, is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en verhuur in de omgeving van Groningen. Duurzaamheid, comfort en persoonlijke wensen zijn daarbij heel belangrijk voor Schovast. We spreken Chris bij het herontwikkelingsproject van de Kraggenburcht in Groningen. Een klus van 20 luxe appartementen met Chris zijn favoriet: Bribus keukens van Bouwmaat.

Belangrijk bij het kiezen van een keuken

Wat is belangrijk bij het kiezen van een keuken? “De keuze hangt sterk af van de doelgroep en de grootte van het appartement. Dit project met appartementen van 80 m2 richt zich op young professionals en expats. Daarom leveren we een deel van de woningen gestoffeerd en gemeubileerd op en maken we slim gebruik van de beschikbare ruimte. In tegenstelling tot projecten voor studenten kiezen we hier voor luxere faciliteiten. Denk aan een keramische plaat, een vaatwasser en een mooie Grohe mengkraan. Met een goede combi-oven maken we slim gebruik van de ruimte.”

Bribus keukens

Waar op letten bij het kiezen van een keuken

Kwaliteit is belangrijk, waar let je op? “Ik ben trots op ons werk en werk alleen met de beste prijs-kwaliteit, Bribus levert dat. Door de laserafkanting in de houten panelen zijn er geen naden zichtbaar en is de keuken beter dan andere keukens beschermd tegen vocht. Daarbij is de kwaliteit te zien in het mechanisme in de laden en kastscharnieren. Hierdoor is de keuken duurzaam en geschikt voor intensief gebruik.”

 

Waarom Bouwmaat en Bribus?

Hoe kwam je in aanraking met de keukens van Bouwmaat? “Eerst bezocht ik Bouwmaat voor een blikje verf hier of een spateltje daar. Toen viel mij een keuken in de goederenontvangst op. Na een praatje met een medewerker tekenden we samen een 3D-ontwerp van de keuken. 3D-tekeningen heb ik vaker gezien, maar deze gaf mij direct goede inzichten. Mede door deze service gaf het mij vertrouwen om een keukenproject te proberen in samenwerking met Bouwmaat.”

En waarom ben je bij Bouwmaat gebleven? “Bouwmaat is vanaf het eerste moment betrokken en denkt actief mee. Bestellingen worden binnen één week geassembleerd en op locatie geleverd. Door de betrokkenheid van de vestigingen inkoopmanager en de goede samenwerking tussen Bouwmaat en Bribus worden problemen snel opgelost waardoor de planning niet in gevaar komt. Dat werkt gewoon heel fijn!”

Meer informatie over de keukens van Bribus vind je op de website van Bouwmaat

Deel dit artikel: