GereedschapMateriaal en gereedschap

RUBI tegelsnijplank, favoriet van … André Woudstra

Deel dit artikel:
Plezier in wat we doen, dat willen we allemaal. Goed gereedschap is wat dat betreft letterlijk en figuurlijk het halve werk. Dat weet ook André Woudstra, de trotse eigenaar van het gelijknamige tegelzetbedrijf. Hij kiest daarom al jaren voor de tegelsnijplanken van RUBI.

Licht in gebruik

André vertelt graag waarom de RUBI tegelsnijder zijn favoriete gereedschap is. “Gereedschap moet handzaam zijn en ook niet te zwaar. Daardoor heb je namelijk plezier in je werk en houd je het ook lang vol. RUBI tegelsnijplanken zijn licht in gebruik en ze werken gewoon heel makkelijk. Het snijwiel is bijvoorbeeld ontzettend eenvoudig te vervangen. Ook over het vervoer is nagedacht. Je neemt het allemaal makkelijk mee en het neemt in mijn bus ook niet al te veel plek in.” <Tegelsnijplank van Rubi in gebruik

Degelijke tegelsnijplank

Het is volgens André ook erg belangrijk dat gereedschap lang meegaat. “RUBI tegelsnijplanken zijn gemaakt van robuust materiaal. Het is allemaal sterk aluminium en metaal en er wordt geen plastic gebruikt. Daardoor kunnen ze veel aan en gaan ze dus erg lang mee. Het zijn gewoon echt hele degelijke producten.”

Prettige geleider

André heeft twee tegelsnijders van RUBI in zijn bezit. “De TS43 gebruik ik voor alle tegels tot en met 40 cm. Lekker snel en gemakkelijk. Voor de grotere tegels pak ik de TR700. Ik werk ook gewoon graag met die tegelsnijder, want zelfs grote tegels gaan me daarmee zeer gemakkelijk af. De geleider op de TR700 is lekker groot, waardoor je grotere tegels eenvoudig zeer recht kunt snijden. De geleiders zitten bij RUBI ook buiten de snijlijn, dus je kunt eigenlijk altijd zien wat je doet.

Eens een RUBI, altijd een RUBI.

Eén keer moest André van zijn voorliefde voor RUBI afwijken en dat doet hij nooit meer. “Het werkte, maar niet zoals ik gewend ben. Als je nog nooit met een RUBI hebt gewerkt, moet je het echt een keer proberen. Eenmaal een RUBI is altijd een RUBI, wat mij betreft.”

Deel dit artikel: