GereedschapMateriaal en gereedschap

Makita, de favoriet van …

Deel dit artikel:

Kracht en eenvoud in gebruik zijn belangrijke eigenschappen van elektrisch handgereedschap. Voor Bogusz Sadowski zijn het redenen om voor Makita te kiezen. Als eigenaar van het bedrijf Chloe Snel Bouw renoveert hij complete appartementen. Hij vertelt waarom krachtig gereedschap hierbij voor hem zo gewenst is.

Kracht en eenvoud

Wat is  voor Bogusz belangrijk als het gaat om de keuze voor elektrisch handgereedschap? “Ik vind dat gereedschap lang mee moet gaan. De machines van Makita die ik gebruik, zijn sterk en gaan ook nog eens lange tijd mee. Daarnaast is de aanschafprijs niet te duur en ook dat vind ik wel een aandachtspunt bij het kopen van gereedschap.”

Ook het gebruik van de machines van Makita is voor Bogusz een pluspunt. “Ze zijn heel eenvoudig te hanteren. Ik werk er dan ook graag mee. Een echt favoriete machine heb ik niet want ik vind ze allemaal prettig werken. De items die ik het meest gebruik, zijn de boor- en schroefmachine en de decoupeerzaag.”

“Makita heeft sterke machines die écht lang meegaan”

Veel keuze

Het aanschaffen van gereedschap doet Bogusz bij Bouwmaat. “Ik koop er naast gereedschap ook werkkleding. Het is fijn dat er meerdere locaties zijn waar Bouwmaat is gevestigd. Daarnaast is de service in de vestigingen ook altijd top. Ook het bestellen van materiaal is er heel eenvoudig.”

Deel dit artikel: