GereedschapMateriaal en gereedschap

Festool Planex Easy – weinig inspanning voor optimaal resultaat

Deel dit artikel:

Met de Festool Planex Easy zijn stijve nek en pijnlijke armen bij het schuren van wanden en plafonds voorbij. Door de ‘lange nek’ heeft de Planex een buitengewoon groot bereik.

Gemakkelijk een mooi resultaat

De machine kenmerkt zich door het eenvoudige gebruik. Pak de Festool Planex Easy uit de bijgeleverde draagtas, sluit hem op de stofzuiger aan en start met schuren via één schakelaar.

De afneembare borstel maakt het mogelijk om heel dicht tegen randen van zowel de wanden als de plafonds te werken. Hierdoor is geen nabehandeling nodig. Het schuurpapier zit op een zachte zool die heel goed de wand volgt. Zo voorkom je beschadigingen op de wand. Bij elkaar hoef je weinig inspanning te leveren voor een optimaal resultaat.

Professionele uitvoering

Het lage gewicht (4.0 kg), uitgekiende gewichtsverdeling en de flexibele kop zorgen voor een prima besturing en maken dat je er langdurig mee kan werken.

De lichtgewicht koolborstelloze EC-TEC motor behoeft geen onderhoud. Daarnaast heeft de Festool Planex Easy geen flexibele aandrijfas en geeft daardoor weinig storingen en daardoor een lange levensduur.

De slimme slangaansluiting zorgt ervoor dat je de slang tijdens het schuren niet kunt verliezen. De slang is zeer robuust waar je op kunt gaan staan zonder schade aan te richten. Met de Planex Easy kom je ook nog eens professioneel voor de dag.

Toepassing

De Festool Planex Easy is geschikt voor het schuren van gipskarton en droogbouwplamuur. Je kunt er ook behangresten, verflagen en lijmresten mee verwijderen.

In het kort

  • Eenvoudig in gebruik
  • Groot bereik
  • Weinig inspanning, optimaal resultaat
  • Laag gewicht en flexibele kop zorgen voor makkelijke besturing
  • Geschikt voor gipskarton en droogbouwplamuur.
  • Ook voor verwijderen van behangresten, verflagen en lijmresten
  • Slimme slangaansluiting
Festool Planex Easy
Deel dit artikel: