Bedrijf en ondernemenServices en maatwerk

Efficiënt je dag indelen? 8 tips!

Deel dit artikel:

De tijd lijkt soms door je vingers te glippen en werkdagen vliegen voorbij. Hoe zorg je ervoor dat je jouw tijd efficiënter indeelt? Wij zetten 8 tips op een rij!

1.Makkelijk bestellen

Met de mobiele website ben je altijd verzekerd van de meest actuele informatie, of het nu gaat om promoties of voorraadbeschikbaarheid. Eenvoudig te vinden en geen download (of updates) noodzakelijk. Dit bespaart tevens veel MB’s en natuurlijk handig in gebruik. Dáár kan je op bouwen, nu en in de toekomst.
Door Bouwmaat.nl eenvoudig op het beginscherm van een telefoon te zetten, kan de nieuwe mobiele website alles wat de App ook kan. Zelfs meer, kijkend naar de actualiteit, snelheid en het gebruiksgemak van de website. Bekijk hoe je bouwmaat.nl op je beginscherm zet.

2. Gereedschap slijpen

Een botte zaag. Niets vervelender dan dat. Het werk duurt langer en het is vervelend dat de zaag geen strakke zaagsnede meer zaagt in een geplastificeerde spaanplaat. Wat vervolgens ook weer extra tijd kost. Maak gebruik van onze slijpservice en laat je gereedschap op tijd slijpen.

3. Afvalcontainerservice

Wanneer je het bouwafval niet kwijt kunt, loop je vertraging op tijdens de klus. Voorkomen? Lees meer over onze afvalcontainerservice en profiteer van de voordelen!

4. Start de avond van tevoren

Neem op zondagavond, als je ontspannen bent, de tijd om te kijken wat je in de aankomende week wilt doen en bereiken. Het maken van een planning zorgt ervoor dat je ergens naartoe werkt en dat je dus ook daadwerkelijk iets afrondt en niet vergeet.

5. Handel vervelende karweitjes direct af

Wanneer je zaken doorschuift, blijven deze wel in je hoofd rondspoken. Rond vervelende karweitjes dan ook meteen af. Vaak kost het minder tijd ze direct af te ronden, dan er tegenaan te hikken.

6. Mobiel pinnen

Een klus is alweer even geleden afgerond en het is moeilijk te bedenken hoe lang je er bezig bent geweest en met welk materiaal. Het scheelt voor beide partijen veel tijd als je meteen afrekent met de opdrachtgever. Bekijk eens onze service ‘mobiel pinnen’ en ervaar het gemak! Je bent dan minder tijd kwijt aan administratie en weet zeker dat de factuur voldaan wordt.

7. Schep orde in de chaos

Ruim je bus op. Het is je rijdende werkplek, maar ook je kantine en administratieafdeling. Een opgeruimde bus, en dus hoofd, zorgt voor een frisse dagstart en focus. Focus zorgt er vervolgens voor dat je efficiënt werkt. Is je bus opgeruimd? Vergeet niet ook je e-mailbox aan te pakken.

8. Simpel boekhouden

Het voeren van een goede administratie vergt vaak tijd en energie. Kies voor een simpel boekhoudprogramma. Dit scheelt boetes en tijd. 

Wil je jouw dag maximaal efficiënt invullen? Bekijk dan eens ons complete aanbod slimme services! Maak gebruik van de voordelen en haal meer uit je bedrijf.

Meer lezen

Deel dit artikel: