BouwmaatToolbox---header-sumup2

Mobiel pinnen

Na het afronden van een klus verstuurt u in de meeste gevallen een factuur. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee; betaalt men en zo ja, wanneer? Het heeft vaak niets te maken met ontevredenheid of geldgebrek, maar met een slordige administratie. Toch is het voor u vervelend om te wachten op uw geld. U moet zelf facturen betalen en er moet iets te eten zijn. Gelukkig zijn er ook andere wegen die naar Rome leiden!
 

Laat uw omzet groeien door vandaag nog pinbetalingen te accepteren

Met het huidige aanbod aan mobiele pinapparaten bent u in de mogelijkheid pin en creditcardbetalingen te accepteren in combinatie met uw eigen smartphone of tablet. U hoeft geen aparte databundel te kopen voor het gebruik van een mobiel pinapparaat. De apparaten zijn klein en maken gebruik van de bestaande internetverbinding. Hierdoor bent u volledig flexibel. Een mobiel pinapparaat is dus een ideale oplossing voor ondernemers die niet op een vaste locatie werken.
 

Welke voordelen biedt Bouwmaat samen met SumUp?

Bouwmaat is een samenwerking gestrart met SumUp, zodat u als ondernemer kunt profiteren van de voordelen van mobiel pinnen. Een aantal voordelen op een rijtje: 
 

Betaal per transactie

Het flexibele tarief start op 2,75% en daalt tot maar liefst 1,5% per transactie.
 

Prijs kaartlezer (excl. btw)    €19 €79

Eenmalige aankoop.
 

Geen maandelijkse kosten

Geen contract. Geen vaste kosten.
 

Uitbetalingen

Binnen 2-3 werkdagen staat het geld op uw bankrekening.

SumUp-Air_Phone

Start snel!

Online registratie. Geen bijkomend contract. Geen papierwerk.

 

Profiteer nu