NieuwsOver Bouwmaat

Heropening Bouwmaat Leeuwarden

Deel dit artikel:

EEN VERNIEUWDE MAAR VERTROUWDE VESTIGING

Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat jouw favoriete Bouwmaatvestiging wordt verbouwd. Dit doen we allemaal voor jou, onze vaste klant. We willen je namelijk nog beter kunnen helpen. Er komt onder andere een nieuwe indeling zodat je alles nog sneller kunt vinden. Ook kun je straks gebruik maken van de handige MEER=MINDER boulevard. Bouwmaat Leeuwarden wordt, overzichtelijker, en moderner. Dit betekent een nieuwe, frisse en toekomstbestendige vestiging. De vertrouwde gezellige sfeer blijft natuurlijk!

Vernieuwd

Bouwmaat Leeuwarden is binnen helemaal verbouwd. Nieuwe handigere schappen, een slimmere indeling en meer en beter licht.

Indeling in ‘werelden’

De oude vertrouwde sfeer, maar je koopt net wat makkelijker in. Daar gaan we voor. Daarom pakken we de indeling van de vestiging aan. We introduceren vier ‘werelden’: elektrisch gereedschap, sanitair & installatie, tegelverwerking en schilderen. Hier liggen alle artikelen voor deze klussen geclusterd bij elkaar, gecategoriseerd per productgroep én in overzichtelijke lagere stellingen. Zo ben je, als dat nodig is, weer snel op pad. In één stop heb jij nog steeds alles voor je klus. Kun je iets niet vinden? De vertrouwde gezichten van Bouwmaat helpen je graag, tijdens en na de verbouwing.

Servicegerichte verfbalie en Meer = Minder Boulevard

We zijn erg trots op de nieuwe verfmengbalie. Die ziet er niet alleen mooi uit, je vindt er ook meer informatie over de verschillende soorten verf. Dankzij de mooie nieuwe opzet, kunnen onze specialisten je hier nog beter van dienst zijn. Vergeet ook vooral niet een wandeling te maken over de Meer = Minder Boulevard. De straat waarin we onze Meer = Minder acties presenteren. Hoe meer je van deze producten koopt, hoe voordeliger je uit bent. Je ziet nu eenvoudiger om welke producten het gaat.

Even opladen in de koffiehoek

Zeker niet onbelangrijk: er is een vernieuwde koffiehoek! Je geniet hier van een heerlijk bakje koffie. Het is de perfecte plek als je nog wat dingen wil regelen op je laptop. Uiteraard blijft onze koffiehoek de plaats om even uit te rusten, bij te kletsen of een klus te bespreken. Altijd gezellig, we hopen je er snel te zien!

Handige services

Jou helpen op de momenten dat je ons nodig hebt, dat is waar we bij Bouwmaat Leeuwarden voor staan. Daar horen al jaren een aantal zeer handige services bij. Je leent bijvoorbeeld nog steeds met veel gemak een aanhanger. De silo voor gebruiksklare vloerspecie staat ook nog steeds voor je klaar. Dat scheelt tijd, werk en rommel op de klus. natuurlijk kun je ook nog gebruik maken van onze slijpservice. Je profiteert dus van alle vertrouwde services waardoor jij het werk sneller en eenvoudiger doet.

Diverse maatwerkoplossingen

Veel klanten vragen om maatwerk. Daarom bieden we diverse maatwerkoplossingen aan. Hiermee bespaar jij tijd én lever je vakwerk af. Daar kunnen we je bij Bouwmaat Leeuwarden natuurlijk ook in de vernieuwde vestiging nog steeds mee van dienst zijn. Glas, keukens op maat, zink op maat, funderingen en vloerverwarming. Vraag gerust eens naar de maatwerkoplossingen die we hiervoor aanbieden. Ga je een uitbouw maken? Vraag dan naar de mogelijkheden van raam- en deurkozijncombinaties op maat: eenvoudig ontwerpen en calculeren en in een mum van tijd bestellen. Ook dat betekent sneller en eenvoudiger werken.

Feestweek

De heropening vindt plaats van 20 t/m 25 februari 2023. Houd de pagina van de vestiging in de gaten voor meer informatie.

AGENDA

Kom naar de heropeningsdagen van maandag 20 februari t/m zaterdag 25 februari en laat je rondleiden door jouw vernieuwde vestiging! Om de heropening te vieren hebben wij deze week veel demo’s en natuurlijk goede catering om met een gevulde maag weer verder aan je klus te werken!

Maandag 20 februari  – Het is feest!
Om de week goed te starten hebben wij een lekker broodje gehaktbal van 11:00 tot 14:00 uur. Met demo’s van Schönox en Rubi van 7:00 tot 14:30 uur.

Dinsdag 21 februari – Lekkere hamburger!
Laat je verwennen tijdens de lunch met een lekkere hamburger van 11:00 tot 14:00 uur. Met demo’s van Knauf van 7:00 tot 12:00 uur: Stuc en droogbouw. Demo met Stucco d’Or van SPS van 8:00 tot 17:00 uur.

Woensdag 22 februari – Warme kop erwtensoep!
Op woensdag een opkikker met warme erwtensoep. We breken de week met demo’s van 8:00 tot 14:00 uur van Bonfix perskoppelingen en IKO EPDM dakbedekking. Nieuw DuoPower en DuoSeal van Fischer van 8:00 tot 15:00 uur.

Donderdag 23 februari  – Lekker broodje worst!
Bij de foodtruck van Griffon kun je een heerlijk broodje worst halen van 11.00 tot 14.00 uur. Demo’s van Festool van 8:00 tot 13:00 uur en van Griffon lijmen van 8:00 tot 14:00 uur.

Vrijdag 24 februari – Heerlijk stamppotbuffet!
We sluiten deze feestweek goed af met een heerlijk stamppotbuffet en met een demo van Milwaukee en van DeWalt machines van 8:00 tot 14:00 uur

Deel dit artikel: