Over Bouwmaat

Verbouwing Bouwmaat Hoofddorp

Deel dit artikel:

Jouw favoriete vestiging nog overzichtelijker en duurzamer

Alweer meer dan tien jaar ontvangen wij dagelijks vakmannen met veel plezier in onze vestiging in Hoofddorp. Om je een nog prettigere winkelbeleving te bieden, steken wij de komende tijd onze handen uit de mouwen tijdens de verbouwing van jouw favoriete Bouwmaat. We trekken het nieuwste jasje van de formule van Bouwmaat aan. Dat betekent een handige indeling, een mooie industriële look en een vestiging voorzien van de nieuwste technieken. Zo kun jij nog sneller en eenvoudiger naar je klus! 

Alles zoals je gewend bent, maar in een nieuw jasje  

Bij Bouwmaat in Hoofddorp kun je altijd rekenen op goed advies en een uitstekende service. Het team van professionals staat iedere dag weer voor je klaar. Juist nu we aan het verbouwen zijn, vinden we dat extra belangrijk. Er gaat heel wat veranderen en verschuiven, maar uiteindelijk krijg jij als klant een fantastische nieuwe winkel terug waarin je alleen maar beter de weg kunt vinden. En niet onbelangrijk, waar onze vertrouwde gezichten je nog beter kunt helpen. 

Goede service en sfeer

Bij Bouwmaat Hoofddorp vinden wij het heel belangrijk dat jij je thuis voelt. Een goede sfeer in de vestiging is daarom essentieel. Wij willen dat jij altijd met plezier je inkopen bij ons doet. Nu én in de toekomst. Daarom steken we de vestiging in een nieuw jasje. Straks hebben we een vestiging die weer jarenlang up to date is en voldoet aan jouw wensen. 

Van klassieke vestiging naar ‘de werelden’ 

De vestiging in Hoofddorp is een klassieke vestiging: aan de ene kant vind je alle afbouwartikelen en aan de andere kant staat alle ruwbouw. Maar dat gaat veranderen, want we transformeren namelijk naar het nieuwste concept van Bouwmaat: de werelden. Straks hebben we vier ‘eilanden’ gericht op jouw specialiteit. Deze vier werelden zijn schilderen, elektrisch gereedschap, sanitair & installatie en tegelverwerking. Als vakman vind je dus meteen alles voor jouw vakgebied en klus. Eigenlijk een soort van winkel binnen jouw favoriete Bouwmaat met een hele logische indeling. 

Verfmengbalie wordt blikvanger 

Als je straks binnenstapt in jouw favoriete Bouwmaat, zie je meteen de blikvanger van de winkel: de nieuwe verfmengbalie. Als je naar de balie toeloopt, kom je direct in één van de vier ‘werelden’, namelijk schilderen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor je schilderklus, van kwasten en rollers tot verf in de perfecte kleur gemengd. Naast schilderen zijn de andere werelden: elektrisch gereedschap, sanitair & installatie en tegelverwerking. In deze werelden staat alles wat je nodig hebt bij elkaar. Hoe handig is dat? 

Nog meer specialisme 

Waar je eerst als tegelzetter bij twee verschillende hoeken in de winkel moest zijn, loop je straks gewoon jouw favoriete wereld in. Dat scheelt tijd! Bovendien kan ons team je nog beter advies geven. De bekende gezichten helpen je van voor tot achter op één plek en worden daardoor tegelijkertijd nog gespecialiseerder op dat gebied.

Maatwerk, dat scheelt tijd! 

Veel klanten vragen om maatwerk. Dat begrijpen we bij Bouwmaat maar al te goed. Daarom bieden we diverse maatwerkoplossingen aan. Hiermee bespaar je tijd én lever je vakwerk af. We nemen er een aantal met je door. 

We werken samen met Bribus om keukens op maat te maken. Om een pui met openslaande deuren te realiseren, zijn onze raam- en deurkozijncombinaties op maat ideaal. Je kan langskomen in de vestiging, maar ook ’s avonds thuis pas je de ontwerp- en rekentool makkelijk zelf toe. Als vakman weet je als geen ander hoe belangrijk gehoorbescherming is. In onze vestiging hebben we een professional die je graag helpt aan gehoorbescherming op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste bescherming hebt in de perfecte maat. 

Nog meer services

Naast het verf mengen heeft Bouwmaat natuurlijk nog een aantal andere superhandige services. Zo kan je terecht als je een afvalcontainer nodig hebt, je gereedschap wilt laten slijpen of als je platen, balken, etc. op maat wil laten zagen. Heb je een klus waar je grote materialen voor moet vervoeren, dan huur je bij ons gemakkelijk een aanhangwagen. Ook verzorgen wij gebruiksklare vloerspecie dankzij de silo-service. Je hoeft maar even te bellen en wij zorgen dat het aantal zakken dat je nodig hebt, klaarstaat. Je hoeft dus niet meer te mengen op je klus. 

Wist je trouwens dat je met je Bouwmaat-pas ook korting kunt krijgen op een nieuwe bus via Stern? Of op materiaal dat je huurt bij Boels

Meer = Minder Boulevard

Misschien ben je al bekend met onze Meer = Minder inkoopvoordelen. Dwars door de vestiging wandel je binnenkort over de Meer = Minder Boulevard. Een straat waarin we onze Meer = Minder acties presenteren. Hoe meer je van deze producten koopt, hoe voordeliger je uit bent. Op deze boulevard heb je een mooi overzicht van alle acties. Zo betaal je nooit te veel! Dáár kan je op bouwen.

Vernieuwde hoek, dezelfde koffie 

Ben je tijdens je bezoek aan Bouwmaat vaak toe aan een lekker ‘bakkie’? Dan ben je vast bekend met onze koffiehoek. Geen zorgen, deze gaat nergens heen. Uiteraard blijft de koffiehoek een plek om even uit te rusten of een klus te bespreken met een medevakman. De indeling verandert iets en we frissen hem op. Alles volledig in nieuwe stijl dus, maar je geniet wel van dezelfde lekkere bonenkoffie! 

Duurzaamheid hoog in het vaandel 

Zoals je misschien wel weet hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn we momenteel alle tl-spots aan het vervangen door ledverlichting. Misschien heb je de eerste lichtlijnen al zien hangen? Hier knapt onze vestiging helemaal van op, omdat het veel lichter wordt. Bovendien realiseren we hiermee een enorme besparing. Daarnaast hebben we al sinds de opening van de vestiging een warmteterugwin-installatie, meer dan 100 zonnepanelen op het dak en geen gasaansluiting. Dat maakt dat we een zelfvoorzienende vestiging zijn en blijven! 

Gewoon lekker doorgaan 

Tijdens de verbouwing in onze vestiging verandert er helemaal niks aan de vertrouwde services en het maatwerk dat we aanbieden. Je merkt eigenlijk niets van de verbouwing, zodat jij nog steeds op jouw manier je klus kunt doen. Zo gaat de oude verfmengmachine pas weg als de nieuwe er is. Alles voor slimmer bouwen noemen we dat!  

Feestelijke heropening

In week 35 zijn we klaar met verbouwen. Dat betekent: tijd voor een feestelijke heropening! Een week lang vieren we dit coronaproof op het overdekte parkeerterrein van de vestiging. Iedere dag zorgen wij in samenwerking met lokale ondernemers voor een lekker hapje en een drankje. Uiteraard zijn er ook interessante kortingsacties. Dit omdat we jou als vakman graag in de watten leggen! 

Deel dit artikel: