Trots op Bouwmaat Hoofddorp

Deel dit artikel:

Vijf gepassioneerde medewerkers aan het woord  

Het heeft even geduurd, maar de verbouwing van Bouwmaat Hoofddorp zit erop! We zijn supertrots op het resultaat en kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de nieuwe werelden. Vijf van onze bekende gezichten stellen zich kort voor en vertellen alvast wat zij het mooiste vinden aan de gezelligste Bouwmaat van Nederland. 

Susan Bruijn, Medewerker kassa

“Het werken achter de kassa is echt mijn ding. Ik ben de laatste schakel voordat de klant met een tevreden gevoel de deur uit gaat. Ik probeer altijd alles te checken, zodat iedereen met de juiste producten zijn bus instapt. Bouwmaat Hoofddorp is een hele gezellige vestiging en we proberen er met zijn allen voor te zorgen dat de klant hier graag komt. Na de verbouwing is het gewoon heel erg mooi en modern geworden. Het kassameubel is iets lager, net als de stellingen en dat oogt ruimtelijker.”

“Ik ben voorraadbeheerder en ik begeleid de stagiairs in de vestiging. Het mooiste vind ik dat we een heel hecht team hebben en dat iedereen voor elkaar klaarstaat. We werken hard, maar er is ook tijd voor een lolletje. De verbouwing ervaar ik als intensief, maar ik vind het heel bijzonder om mee te maken. Je ziet de vestiging opknappen en dat is gaaf. De werelden vind ik echt een eyecatcher. De complete nieuwe uitstraling vind ik het mooiste.”

Reinier Boogerd, Voorraadbeheerder
Shailesh Sital, Vakverantwoordelijk medewerker

“Alles is op zijn kop gegooid, je herkent de winkel bijna niet meer terug! Het is heel mooi geworden dus we zijn hartstikke tevreden. De mannen van de verbouwing waren heel gezellig. Tussendoor ondersteunden we elkaar dan ook zeker. Af en toe een pallet verplaatsen is geen moeite. Dagelijks ben ik bezig als vakverantwoordelijk medewerker van grootgoed. Ik rijd rond met de lifttruc om vakken af te vullen, schapcontroles te houden of ik help Jeffrey bij de goederenontvangst. Ik vind het hartstikke leuk, de dagen vliegen voorbij.”

“Bij Bouwmaat Hoofddorp doen we alles met elkaar, voor elkaar. De klant centraal stellen is het allerbelangrijkste. Ik adviseer ze en denk graag mee. Vaak krijgen we nadat een project is afgerond foto’s van trotse klanten hoe het is geworden, dat is echt kicken. Tijdens de verbouwing bleven we hen ondersteunen. Ik ben het meest trots op het totaalplaatje. Dit is echt de toekomst van Bouwmaat. Het schildereiland vind ik bijvoorbeeld fantastisch. De vestiging heeft een prettige werkomgeving en dat geeft een hele goede uitstraling naar de vakmensen die er komen.”

Mike van den Heuvel, Verkoopadviseur binnendienst
Yurita Sulardjo, Medewerker service

“Ik ben superblij dat het zo’n mooie winkel is geworden! Ik begroet klanten altijd met een hartverwarmend welkom en help ze met servicegerichte zaken. Mijn functie is heel afwisselend en daarom is het juist leuk. Na de verbouwing is alles overzichtelijker. Het is voor klanten heel prettig om binnen te stappen. Het lijkt wel of de vestiging groter is geworden, omdat de stellingen lager zijn. Het oogt gewoon heel professioneel en netjes. Dankzij de werelden is het nu nog veel makkelijker om klanten naar de juiste producten te wijzen.”

Lees meer over de verbouwing van Bouwmaat Hoofddorp.

Deel dit artikel: