NieuwsOver Bouwmaat

Heropening Bouwmaat Alkmaar

Deel dit artikel:

EEN VERNIEUWDE MAAR VERTROUWDE VESTIGING

De afgelopen maanden is er enorm hard gewerkt aan de verbouwing van jouw nieuwe Bouwmaat Alkmaar. Het resultaat mag er zijn! Dit hebben we allemaal gedaan voor jou, onze vaste klant. We willen je namelijk nog beter kunnen helpen. Er is onder andere een nieuwe indeling zodat je alles nog sneller kunt vinden. Ook kun je straks gebruik maken van de handige MEER=MINDER boulevard. Bouwmaat Alkmaar is, overzichtelijker, moderner en duurzamer. Dit betekent een nieuwe, frisse en toekomstbestendige vestiging. De vertrouwde gezellige sfeer is natuurlijk gebleven!

Volledig vernieuwd

Bouwmaat Alkmaar is helemaal fris en klaar voor de toekomst. Je ziet het gelijk als je de parkeerplaats oprijdt. De voorgevel is volledig vernieuwd. Het is nog duidelijker waar je naar binnen kan en de nieuwe verlichting straalt je tegemoet. Ook binnen is natuurlijk totaal gerenoveerd. Nieuwe handigere schappen, een slimmere indeling en meer en beter licht.

Indeling in ‘werelden’

De oude vertrouwde sfeer, maar je koopt net wat makkelijker in. Daar gaan we voor. Daarom pakken we de indeling van de vestiging aan. We introduceren vier ‘werelden’: elektrisch gereedschap, sanitair & installatie, tegelverwerking en schilderen. Hier liggen alle artikelen voor deze klussen geclusterd bij elkaar, gecategoriseerd per productgroep én in overzichtelijke lagere stellingen. Zo ben je, als dat nodig is, weer snel op pad. In één stop heb jij nog steeds alles voor je klus. Kun je iets niet vinden? De vertrouwde gezichten van Bouwmaat helpen je graag, tijdens en na de verbouwing.

Servicegerichte verfbalie, nieuwe zaagruimte en Meer = Minder Boulevard

We zijn erg trots op de nieuwe verfmengbalie. Die ziet er niet alleen mooi uit, je vindt er ook meer informatie over de verschillende soorten verf. Dankzij de mooie nieuwe opzet, kunnen onze specialisten je hier nog beter van dienst zijn. En heb je de nieuwe zaagruimte al gezien? Hij is volledig afgesloten en voorzien van een nieuwe en betere zaagmachine. Vergeet ook vooral niet een wandeling te maken over de Meer = Minder Boulevard. De straat waarin we onze Meer = Minder acties presenteren. Hoe meer je van deze producten koopt, hoe voordeliger je uit bent. Je ziet nu eenvoudiger om welke producten het gaat.

Focus op duurzaamheid

Bouwmaat Alkmaar wordt duurzamer. Dit gebeurt op verschillende manieren. Overal komt ledverlichting te hangen. Dat is niet alleen energiezuiniger, maar zorgt ook voor meer en fijner licht. Warmtepompen en nieuwe klimaatbeheersing maken het allemaal nog duurzamer en comfortabeler. Ook komen er laadpalen voor de deur voor wie zijn of haar elektrische auto of bus wil opladen. Ook vind je tegenwoordig een recyclestation in de vestiging waar je oude lampen, batterijen en gebruikte verf kunt inleveren. Dat is handig en duurzaam!

Even opladen in de koffiehoek

Zeker niet onbelangrijk: er is een nieuwe koffiehoek! Je geniet hier van nog lekkerdere koffie. Ook kun je er je telefoon of tablet opladen. Het is de perfecte plek als je nog wat dingen wil regelen op je laptop. Uiteraard blijft onze koffiehoek de plaats om even uit te rusten, bij te kletsen of een klus te bespreken. Altijd gezellig, we hopen je er snel te zien!

Handige services

Jou helpen op de momenten dat je ons nodig hebt, dat is waar we bij Bouwmaat Alkmaar voor staan. Daar horen al jaren een aantal zeer handige services bij. Je huurt bijvoorbeeld nog steeds met veel gemak een aanhanger. De silo voor gebruiksklare vloerspecie staat ook nog steeds voor je klaar. Dat scheelt tijd, werk en rommel op de klus. Ook zagen we in de vernieuwde en ruimere zaagruimte met nog meer plezier al je plaatmateriaal op maat. Je profiteert dus van alle vertrouwde services waardoor jij het werk sneller en eenvoudiger doet.

Diverse maatwerkoplossingen

Veel klanten vragen om maatwerk. Daarom bieden we diverse maatwerkoplossingen aan. Hiermee bespaar jij tijd én lever je vakwerk af. Daar kunnen we je bij Bouwmaat Alkmaar natuurlijk ook in de vernieuwde vestiging nog steeds mee van dienst zijn. Glas, zink voor dakgoten, keukens, vraag gerust eens naar de maatwerkoplossingen die we hiervoor aanbieden. Ga je een uitbouw maken? Vraag dan naar de mogelijkheden van raam- en deurkozijncombinaties op maat: eenvoudig ontwerpen en calculeren en in een mum van tijd bestellen. Ook dat betekent sneller en eenvoudiger werken.

Deel dit artikel: