Bedrijf en ondernemen

Mobiel pinnen zonder vaste kosten

Deel dit artikel:

Na het afronden van een klus verstuur je in de meeste gevallen een factuur. Dit brengt veel onzekerheden met zich mee. Zo weet je nooit of en wanneer de klant betaalt. Zou het niet handiger zijn wanneer je klant direct bij je kan afrekenen? Bouwmaat biedt samen met SumUp de ideale oplossing.

Met het mobiele pinapparaat van SumUp kun je altijd en overal pin- en creditcardbetalingen accepteren. Verbind de kaartlezer eenvoudig met je smartphone of tablet en je kunt aan de slag. Voor het gebruik van een mobiel pinapparaat hoef je geen aparte databundel te kopen. Het apparaat is klein en maakt gebruik van de bestaande internetverbinding. Hierdoor ben je volledig flexibel. Een mobiel pinapparaat is dus een ideale oplossing voor ondernemers die niet op een vaste locatie werken. Profiteer nu!

Welke voordelen biedt SumUp?

Wil je geen opdrachten meer mislopen en snel het geld op je rekening hebben? Loop dan vooruit op de concurrent en maak gebruik van de voordelen van mobiel pinnen.

  • Geen vaste kosten. Betaal enkel per transactie.
  • Geen langlopend contract. Geen papierwerk.
  • Veilig en betrouwbaar.

Snel aan de slag

Profiteer nu van de exclusieve korting via Bouwmaat en bestel nu jouw contactloze SumUp Air kaartlezer niet voor €79,- maar voor €39,- op www.sumup.nl/allesvoorslimmerbouwen.

Deel dit artikel: