Services

Wil jij slimmer ondernemen? Bouwmaat is altijd op zoek naar nieuwe partners die je op een eenvoudige manier helpen meer uit jouw bedrijf te halen. Van voordelige machinelease tot de juiste verzekeringen voor jou als vakman. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan services en diensten!

We hebben het aanbod onderverdeeld in de volgende categorieën: 

Bouwmaat Services & Diensten

In onze vestigingen bieden wij een breed scala aan services die jouw klussen en werk als ondernemer een stuk makkelijker maken. Zo kan je bij ons hout op maat laten zagen, je gereedschap laten slijpen of bijvoorbeeld een aanhanger huren.

verf-mengenzaagservicemeer-services-diensten

Meer voordeel voor de vakman

Naast onze eigen Bouwmaat Services en Diensten bieden we samen met onze partners meer voordeel voor jou als vakman. Van oplossingen voor je bedrijfsafval tot huren van gereedschap. Maar ook korting op lidmaatschap van de VLOK en opleidingen van VCA.

afvalcontainer bedrijfswagenmeer-voordeel

Maatwerk

Als vakman wil je vakwerk leveren, Ook als het maatwerk betreft. Met onze maatwerk diensten kun je vakwerk leveren zonder dat het jou als vakman heel veel tijd kost. Tijd die je goed kunt gebruiken voor andere projecten. Dus of je nou een raam- of deurkozijn op maat wilt leten maken of een veranda, bij Bouwmaat ben je aan het juiste adres.

plaat-op-maatkeukeninspiratiemeer-maatwerk

Handige tools

Omdat je als vakman soms wel wat handige hulp kunt gebruiken hebben we een aantal handige tools op een rijtje gezet.

steigerbouwkostenmeer-tools