Super Prof Pure: professioneel gereedschap voor de stukadoor

Deel dit artikel:

Om je stucklus zo goed mogelijk te kunnen doen en het beste resultaat te bereiken is professioneel gereedschap een must. Bouwmaat heeft handig gereedschap in het assortiment om jouw klus net wat makkelijker te maken. Bijvoorbeeld de professionele handgereedschappen van Super Prof Pure, zoals pleisterspanen, stukadoorstroffels, gips- en spackmessen. Hieronder zie je een overzicht van diverse handige gereedschappen.

Snel naar:

Start met afdekken

Voordat je begint met je klus, moet je eerst voorbereidende werkzaamheden verrichten. Ga je een muur stuken? Denk dan bijvoorbeeld aan de vloer of andere spullen die ervoor staan. Deze moet je beschermen tegen pleisterresten. Voor kleinere klussen maak je eenvoudig gebruik van afdekzeilen. Deze zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Bovendien hebben we ook afdekfolie op rol in ons assortiment als je nog niet precies weet hoe groot het gedeelte is dat je wilt afdekken. Een stucloper is een van de meest gebruikte afdekmaterialen om vloeren te beschermen tijdens de verbouwing of schilder- of renovatiewerkzaamheden. Ook deze zijn in diverse varianten en afmetingen verkrijgbaar. Bekijk het assortiment voor afdekken.

Super Prof Pure

Alle gereedschappen van Super Prof Pure hebben een ergonomische lederen handgreep waardoor je betere grip hebt en het vocht beter wordt opgenomen. Dat zorgt voor meer werkcomfort en je productiviteit verbetert!

Pleisterspaan

De pleisterspanen van Super Prof Pure hebben een roestvrijstalen blad van hoogwaardige kwaliteit. Het blad wordt nageslepen om een superstrak resultaat te garanderen. Daarnaast zijn de pleisterspanen herkenbaar aan de lange ang.

Pure Flex pleisterspaan

Voor alle voorkomende pleisterwerkzaamheden biedt Super Prof pleisterspanen. De pleisterspaan Pure Flex met een 0,3 of 0,4 mm blad is ideaal voor het superglad afwerken van (grote) oppervlakken. Dit doe je snel en zonder verlies van pleistermateriaal. Een groot voordeel: het is bijna niet noodzakelijk om later te schuren. De Pure Flex pleisterspaan kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het afwerken van een betonlook.

Stukadoorstroffel

Voor alle stukadoorswerkzaamheden zijn er stukadoortroffels ontwikkeld. Een gehard stalen blad is geschikt voor stukadoorswerkzaamheden met niet-agressieve materialen, zoals cementgebonden producten. Een roestvrijstalen blad (RVS) is juist geschikt voor het verwerken van agressieve materialen. De Super Prof Pure stukadoorstroffels hebben een gepuntlaste verbinding, een roestvrijstaal blad en een ergonomische lederen handgreep met vingerbescherming.

Spack- en gipsmes

De Super Prof Pure spackmessen met aluminium houder en RVS-blad gebruik je voor het afmessen van pleisters en gipsen.

Super Prof gereedschapsbak

In de Super Prof houten gereedschapsbak berg je jouw spack- of gipsmessen veilig en professioneel op. Zo kun je ze ook nog eens goed vervoeren. De kans op schade aan zowel jezelf als de producten wordt op deze manier een heel stuk kleiner.

Stukadoorspakket Comfort Profile Next

Dit superhandige stukadoorspakket bestaat uit drie Comfort Profile messen: 22, 38, 48 cm. Deze zijn uitermate geschikt voor het superglad afwerken van wanden en plafonds. Het brede aluminium profiel zorgt voor een betere drukverdeling. En het flexibele en het roestvrijstalen werkblad van 0,3 mm zorgt voor een gladde afwerking. Met dit pakket werk je snel en je verliest nauwelijks pleistermateriaal. In de handige spackmesbak berg je je handgereedschappen veilig en professioneel op. Ook het vervoeren van je gereedschappen wordt zo heel makkelijk!

Wil je plafonds of hoge wanden afwerken? Gebruik dan het Super Prof Multi Click verlengstuk voor de Comfort Profiles. Deze gebruik je in combinatie met de Multi Click houten of aluminium telescoopsteel.

Stuc- en speciekuipen

Bij Bouwmaat hebben we verschillende speciekuipen in ons assortiment. Deze zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. De grote witte speciekuip is ideaal voor grotere oppervlaktes, en is handig als je een plafond gaat stuken. Deze is ook leverbaar in een zwarte variant. Deze is erg geschikt voor het egaliseren van bijvoorbeeld een kamervloer.
Logischerwijs wordt een witte kuip vaak toegepast om witte materialen in aan te maken. Tijdens het mengen kunnen er schilfers loslaten en deze worden vermengd met het materiaal. Doordat de kuip wit is, zal dit niet of nauwelijks opvallen in het eindresultaat. Gebruik daarom bij het aanmaken van bijvoorbeeld gips een witte speciekuip. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Kijk hier voor meer informatie over stuc- en speciekuipen.

Deel dit artikel: