Deel dit artikel:

Dolmans Calamiteiten Diensten ontzorgt gedupeerden bij brand- en waterschade. Ze zorgen dat de ruimte weer in zijn oorspronkelijke staat hersteld wordt. Bij Dolmans is de apparatuur van Milwaukee® niet meer weg te denken. Milco van Muyden werkt hier al geruime tijd als vestigingsmanager in Noord-Holland en landelijk industrieel manager bij de calamiteitendienst. Hij heeft er voor gezorgd dat zijn favoriete merk nu door de gehele industrieafdeling wordt gebruikt. Hij vertelt ons waarom Milwaukee® zijn voorkeur heeft. Dat komt onder andere door een innovatieve technologie; ONE-KEY™.

Groot fan

Milco was al groot fan van het merk voordat ze het bij Dolmans gingen gebruiken. Al jarenlang werkt hij zelf met het gereedschap van Milwaukee® voor privé-klussen. Maar nu is hij ook op zijn werk door Milwaukee® omringd. Milco legt uit hoe dat ging. “Voorheen had elke vestiging eigen leveranciers en producten, maar ik wilde daar meer eenheid in creëren.”
Hij vervolgt: “Bovendien namen wij vooral schoonmaak- en sloopwerkzaamheden voor onze rekening. Zodra het op herstelwerkzaamheden aankwam, schakelden we een andere partner in.” Volgens Milco moest daar verandering in komen. “Ik wilde de klant sneller kunnen helpen door zelf ook kleine herstelwerkzaamheden uit te voeren. Hiervoor hadden we andere apparatuur nodig. Daarom zocht ik contact met enkele leveranciers, waaronder Bouwmaat. Ze hebben een ruim assortiment aan producten en merken. Daar heb ik een aantal testcases mee gedraaid. Uiteindelijk kwam ik zo bij mijn eigen favoriet uit. Dat was voor mij natuurlijk geen verrassing!”

Producten beheren

Het grote voordeel van Milwaukee® producten is dat er ONE-KEY™ op zit. Dit is een digitaal platform voor machines en toebehoren. De producten zijn uitgerust met geïntegreerde elektronica, waardoor je ze gemakkelijk kunt beheren.
Milco vertelt: “Ik kan te allen tijde zien waar de producten zijn. Met ONE-KEY™ kunnen ze worden toegewezen aan een container op de werkplaats. De teamleider op die locatie kan precies zien wat er op dat moment in de container zit, maar ook wat erin hoort te zitten. Dus als er een product ontbreekt, kunnen we zien waar deze zich bevindt en het eenvoudig terug naar de juiste container brengen.”

Bediening op afstand

Vooral de lampen van Milwaukee® zijn onmisbaar volgens Milco. “Vroeger hadden we lampen met snoeren. Milwaukee® lampen werken allemaal op accu. Dat is perfect voor ons werk. Het is veiliger en we hebben altijd het juiste licht op de juiste plaats.” Een gedeelte van het verlichtingsassortiment is ook voorzien van de handige ONE-KEY™ technologie. “We kunnen de lampen op afstand bedienen met een app op onze smartphone. Zo kunnen we de lampen eerst aanzetten en daarna de ruimte veilig betreden.”

Behulpzame partner

Milco ziet Bouwmaat als een behulpzame partner. Hij is erg tevreden over de samenwerking. Net als Dolmans zit Bouwmaat door heel Nederland. “Zodra wij een probleem hebben, is Bouwmaat heel dichtbij. Ze zijn altijd bereid om ons te helpen met informatie en levering. Onze medewerkers kunnen altijd terecht in de dichtstbijzijnde Bouwmaat-vestiging voor informatie en de benodigde Milwaukee®-producten.”

Bouwmaat National Accounts

Bouwmaat National Accounts zijn organisaties die landelijk werken en daardoor ook bij meerdere Bouwmaat-vestigingen kopen. Dolmans Calamiteiten Diensten is een gewaardeerd National Account en maakt daardoor onder andere gebruik van de Manager National Account: een centraal contactpersoon binnen Bouwmaat. National Accounts profiteren van administratieve efficiency zoals elektronische facturatie, verzamelfacturen, kredietfaciliteiten, trajectbeheersing en kostenbesparing.

MACHINE AANPASSEN VIA APP ONE-KEY™

Via de ONE-KEY™-app op je smartphone is het mogelijk om de machine volledig in te stellen en af te stemmen op een specifieke klus. Je kunt bijvoorbeeld direct je boormachine of slagmoersleutel via bluetooth met aangepaste snelheids- en koppelinstellingen in het geheugen van de machine programmeren. Ook kun je het artikelnummer van de accessoire via de app invoeren, waarna automatisch een aantal opties verschijnt voor optimaal gebruik. Zo werk je het meest efficiënt en verleng je de levensduur van de accessoire, wat resulteert in tijdwinst en besparingen tijdens je klus.

Deel dit artikel: