MateriaalMateriaal en gereedschap

Stuccomeister: stijlvolle betonlook van hoge kwaliteit

Deel dit artikel:

De betonlook is nog altijd de trend van het moment. Waar je het vroeger vooral zag in fabrieken en pakhuizen, wordt het nu gebruikt om een industrieel tintje te geven aan woningen, horecagelegenheden en sportscholen. Met Stuccomeister creëer je deze betonlook voor jouw klanten, simpel en van hoge kwaliteit.

Voor elke wand een systeem

Stuccomeister is de ideale keuze voor professionele bouwers die op zoek zijn naar een hoogwaardig betonciré. Met Stuccomeister heb je voor elk project een passende oplossing tot je beschikking. Afhankelijk van de ondergrond, het aantal meters en het gebruik, kies je één van de toepassingen.

In dit artikel kijken we naar de systemen BASIC en RAPID. Wanden in de droge ruimte? Kies dan voor BASIC, waarmee je betaalbaar en snel veel meters maakt. Een betonlook wand in een vochtige ruimte of zelfs in de natte cel? Dan is RAPID het perfecte systeem. Met Stuccomeister kies jij altijd de oplossing die past bij jouw klus en de wensen van de klant.

Simpel een langdurig resultaat

Voor beide systemen geldt dat ze bestaan uit voorgedoseerde producten. Je hoeft niet meer te rekenen en af te wegen, waardoor je sneller en eenvoudiger werkt. Het product heeft bovendien een fijne lange potlife. Na het openen en aanmaken heb je dus voldoende tijd om de lagen aan te brengen. Maar eenmaal aangebracht, droogt het ook snel. Je kunt weer vlot verder met de volgende bewerking. De korte droogtijd en snelle verwerking zorgen ervoor dat je snel door kan met een volgende klus.
Je klanten genieten uiteindelijk van een prachtig afgewerkte wand waarvan ze ook nog eens erg lang plezier hebben. Stuccomeister kan namelijk tegen een stootje. Dit maakt het geschikt voor alle soorten ruimtes, ook in bijvoorbeeld de horeca of bij sportverenigingen. Voor wanden in ruimtes met intensief gebruik geeft Stuccomeister als advies om regelmaat onderhoud uit te voeren. Het advies is bovendien om iedere vijf jaar een laklaag op de wanden aan te brengen.

DE VOORDELEN VAN STUCCOMEISTER

  • Klanten genieten van een prachtig afgewerkte wand die tegen een stootje kan
  • Altijd een systeem passend bij jouw klus
  • Hoge hechting aan verschillende ondergronden
  • Naadloze betonlook
  • Ruime keuze uit diverse kleuren
  • Hygiënisch en onderhoudsvriendelijk
  • Vuil- en vochtbestendig dankzij één of meerdere laklagen
  • Kan tegen een stootje
  • RAPID is 100% water.dicht te maken met de juiste verwerking, perfect voor de badkamer
  • Met BASIC maak je betaalbaal en snel veel meters

Onderhoudsvriendelijk en hygiënisch

Door de afwerking met één of meerdere laklagen is een Stuccomeister-wand zeer onderhoudsvriendelijk. Wanden zijn eenvoudig schoon te maken met een beetje water. Eén van de voor.delen van Stuccomeister, vergeleken met tegelwerk, is dat vieze voegen verleden tijd zijn. Dankzij de naadloze afwerking krijgen schimmels en bacteriën namelijk geen kans om te nestelen. Dit maakt een Stuccomeister-wand zeer hygiënisch.

BASIC: betaalbaar en snel veel meters maken

Wil je de wanden in een droge ruimte een nieuwe uitstraling geven? Met BASIC creëer je snel een matte betonlook. Het systeem werkt snel en simpel. De (gekleurde) pleisterlagen zorgen voor een stoere betonlook. De lakprimer zorgt er vervolgens voor dat er slechts één matte laklaag nodig is om de wand vocht- en vuilbestendig te maken. BASIC is een product met een lange verwerkbaarheid, een korte droogtijd en een snelle toepassing. Hiermee geef jij alle wanden in droge ruimtes eenvoudig een bijzondere uitstraling.

RAPID: simpel en supersnel ook in de vochtige ruimte

Stuccomeister RAPID is er voor de professionele bouwer die van simpel en snel houdt. De gebruiksklare pasta’s hoeven, als dat gewenst is, namelijk alleen op kleur gemengd te worden. Verder is het een kwestie van de verpakking openen en starten met je klus. Ook goed om te weten: met RAPID kun je renoveren zonder breekwerk. Zorg je voor een vlakke wand waarvan de voegen dicht zijn, dan kun je RAPID namelijk direct over bestaand tegelwerk aanbrengen. Dat scheelt een hoop tijd en rommel. Met het juiste aantal laklagen zijn wanden in de vochtige ruimte bovendien 100% waterdicht te maken. Dit maakt RAPID een zeer geschikte keuze voor een mooie uitstraling in de badkamer. RAPID is snel verwerkbaar waardoor je meerdere lagen op een dag kunt doen. Dankzij de hersluitbare verpakking kun je het eenvoudig bewaren voor een volgende klus.

Veel verschillende stijlen

Met Stuccomeister zorg je voor stijlvol afgewerkte wanden op elke manier die je maar wil: super strak of juist met een stoere betonstructuur. Met het uitgebreide kleurenpalet van Stuccomeister kun jij alles creëren voor jouw klant. Wil de klant bijvoorbeeld een industriële look die perfect past bij zwarte metalen elementen en strakke meubelen? Dan heb je vele mooie donkere kleuren tot je beschikking. Toch liever een luxe en landelijke uitstraling? Dan zijn er ook neutrale, lichte kleuren te kiezen. Zowel bij de producten van BASIC als van RAPID heb je een zeer ruime keuze.

In het BASIC-systeem heb je 34 voorgemengde en voorgedoseerde kleuren tot je beschikking. Het RAPID-systeem biedt keuze uit 21 kleuren. De trendkleuren zijn op voorraad leverbaar, andere kleuren zijn eenvoudig te bestellen.

Deel dit artikel: