MateriaalMateriaal en gereedschap

Binnen schilderen met Sikkens

Deel dit artikel:

Of het nu gaat om een simpele verfrissing van een enkele kamer of een grondige renovatie van het hele huis, binnenschilderwerk is een effectieve manier om de look en feel van een woning te verbeteren. Daarom in dit artikel aandacht voor de hoogwaardige lakken van Sikkens.
Naast de uitstekende buitenlakken heeft Sikkens ook  voor de schilderklus binnen producten van hoogwaardige kwaliteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Rubbol BL Rezisto Lak met de daarbij behorende Rubbol BL Rezisto Primer en de muurverven Alphatex SF en Rezisto Easy Clean.

Lakken

Sikkens Rubbol BL Rezisto

De Rubbol BL Rezisto is een extreem kras- en stootvaste lak die ook beschermt tegen slijtage door huidvet. Deze watergedragen lak is gemaakt op basis van de unieke Crosslinking technologie. Deze technologie zorgt dat er een extra vernetting (uitharding) ontstaat in het product en dit biedt weerstand aan de invloeden van huidvet. Dat maakt dat deze verf erg geschikt is voor o.a. trapleuningen en deuren.

  • Beschermt tegen krassen en slijtage door huidvet
  • Snelle droging en doordroging
  • Unieke Crosslinking technologie

Hoogwaardige muurverven

Naast deze hoogwaardige binnenlak heeft Sikkens ook hoogwaardige muurverven.

Sikkens Alphatex SF

Denk daarbij aan de Alphatex SF met optimale dekking door de juiste samenstelling van bindmiddel, pigment en vulstoffen. Deze muurverf heeft schrobklasse 1 waardoor de muren goed schoon te houden zijn. Je schildert emissiearm met deze muurverf omdat deze voorzien is van de hoogste binnenluchtkwaliteit namelijk (IAQ A+). Dat wil zeggen dat de verf een zeer lage uitstoot in de leefomgeving heeft.

  • Veel m2 door hoog rendement
  • De hoogste binnenluchtkwaliteit (IAQ A+)
  • Hét Europese Milieukeurmerk: FR/044/013

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean

De andere hoogwaardige muurverf van Sikkens is de Alpha Rezisto Easy Clean, deze muurverf is ultiem vlekafstotend door de krachtige Stain Shield Technology. Dit zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet door de verflaag kunnen binnendringen. De muurverf heeft ook nog eens schrobklasse 1 waardoor de muren eenvoudig schoon te maken zijn en langer mooi blijven.

  • Water-, vuil- en vetafstotend
  • Extreem schrobvast
  • Glanst niet op na herhaaldelijk reinigen
Deel dit artikel: