Het juiste ANZA gereedschap voor de schilderklus

Deel dit artikel:

Om het beste eindresultaat te kunnen leveren, is het belangrijk om te werken met de juiste kwast of roller. Dit zorgt er ook voor dat de verf efficiënt wordt gebruikt. Door het uitgebreide en innovatieve assortiment van ANZA, heeft Bouwmaat voor elke schilderklus een geschikte kwast of roller.

Anza kwasten

ANZA kwasten

Bouwmaat verkoopt ANZA kwasten voor zowel acryl (watergedragen) als alkyd (verdunbaar met oplosmiddel) verven:

De ANZA Diamond Classic (alkyd) heeft een geverniste houten steel en bevat een mix van varkenshaar en synthetische vezels. Dit zorgt voor een goede verfopname en dekking.

De ANZA Titanium (alkyd) bestaat uit een mix van synthetische vezels in een rvs/inox bus. Deze is volgekit, zodat er geen vloeistof onder de bus kan komen. Deze kwast heeft een prima verfopname, perfecte dekking en levert steeds de juiste laagdikte.

De ANZA Platinum (acryl & alkyd) is de beste keuze als het gaat om een perfect eindresultaat en hoge capaciteit. Dit ontwerp met synthetische vezels voorzien van softgrip kenmerkt zich door de ergonomische vormgeving. Er zijn diverse gripzones en de knik zorgt voor een betere balans.

De ANZA Platinum Aqua (acryl) is voorzien van een mix van synthetische vezels en heeft een hoge verfopname. Dit geeft een prachtig eindresultaat.

Meer weten over de juiste kwast voor jouw schilderklus?

Video

Anza rollers

ANZA rollers

De rollers van ANZA onderscheiden zich door hun unieke vachten. Ze hebben een hoge verfopname, ook spatten ze nauwelijks en pluizen niet. Door de afgeronde kanten ontstaat er geen baanvorming. Daarnaast glijdt de roller door het gepatenteerde rolmechanisme niet uit in de verf en is er geen zwarte uitloop. Bouwmaat verkoopt voor elke ondergrond de juiste roller. De witte ANZA Antex microvezel vachtroller voor een gladde ondergrond is bijzonder geschikt voor (2-componenten) watergedragen lakken. Als de ondergrond van een goede primer voorzien is, geeft deze roller een resultaat alsof het gespoten is. De groene ANZA Micmex verfroller met een vacht van microvezel (hoge verfopname) en polyester (houdt de vacht open) is zeer geschikt voor wanden met een medium ondergrond (bv. spack). De Micmex met 18 mm pool hoogte geeft daardoor een gladder resultaat dan veel vachten met een 12 mm pool. De roze ANZA Wistex is de juiste roller voor een prachtig resultaat op een grove ondergrond (zoals bijvoorbeeld spachtelputz). De draden in de vacht bestaan uit vier verschillende materialen, waardoor het mogelijk is om met een langere poolhoogte te werken, tot zelfs 22 mm. Zelfs deze hoge vacht zakt niet in. Meer weten over de juiste roller voor jouw schilderklus?

Video

Deel dit artikel: