Deel dit artikel:

Om het beste eindresultaat te kunnen leveren, is het belangrijk om te werken met de juiste kwast of roller. Dit zorgt er ook voor dat de verf efficiënt wordt gebruikt. Door het uitgebreide en innovatieve assortiment van ANZA, heeft Bouwmaat voor elke schilderklus een geschikte kwast of roller.

ANZA kwasten

Bouwmaat verkoopt ANZA kwasten voor zowel acryl (watergedragen) als alkyd (verdunbaar met oplosmiddel) verven:

De ANZA Pro Titanium (alkyd) bestaat uit een mix van hoogwaardige synthetische vezels gehuld in een roestvrijstalen bus. Deze is volgekit, zodat er geen vloeistof onder de bus kan komen. Deze kwast is speciaal ontwikkeld voor dikkere, traag-drogende synthetische lakken. De Anza Pro Titanium Titanium heeft stijvere vezels zodat de dikke, synthetische lakken over het hele oppervlakte geduwd kunnen worden, zodat je de perfecte laagdikte kan aanbrengen. Kort gezegd:  prima verfopname, perfecte dekking en steeds de juiste laagdikte.

De Anza Pro Titanium Aqua (acryl) is een mix van synthetische vezels. De kwast is speciaal ontwikkeld voor de sneller drogende watergedragen lakken. Titanium Aqua heeft een hoge verfopname en afgifte. Dit zorgt voor snel en efficiënt werken omdat de lak niet opdroogt in de kwast.

De ANZA Pro Diamond Classic (alkyd) heeft een geverniste houten steel en bevat een mix van varkenshaar en synthetische vezels. Deze combinatie zorgt voor een uitstekende verfopname en dekking.

De Anza Pro Diamond Aqua (acryl) biedt een unieke mix van synthetische vezels met een hoge verfopname, waardoor jouw projecten een prachtige afwerking krijgen

Voor de ultieme combinatie van perfectie en capaciteit kies je de Anza Pro Super Effective. Een hybride kwast met een optimale vezelsamenstelling. De superieure verfopname zorgt dat de verf  het beste wordt opgenomen, waardoor je minder vaak verf hoeft op te nemen. De optimale laagdikte zorgt voor een perfecte afwerking.

De ANZA Platinum (acryl & alkyd) is de beste keuze als het gaat om een perfect eindresultaat en hoge capaciteit. Dit ontwerp met synthetische vezels voorzien van softgrip kenmerkt zich door de ergonomische vormgeving. Er zijn diverse gripzones en de knik zorgt voor een betere balans.

De ANZA Platinum Aqua (acryl) is voorzien van een mix van synthetische vezels en heeft een hoge verfopname. Dit geeft een prachtig eindresultaat.

Meer weten over de juiste kwast voor jouw schilderklus?

ANZA rollers

De rollers van ANZA onderscheiden zich door hun unieke vachten. Ze hebben een hoge verfopname, ook spatten ze nauwelijks en pluizen niet. Door de afgeronde kanten ontstaat er geen baanvorming. Daarnaast glijdt de roller door het gepatenteerde rolmechanisme niet uit in de verf en is er geen zwarte uitloop. Bouwmaat verkoopt voor elke ondergrond de juiste roller.

Anza rollers

De Anza Pro Vilt is het geheime wapen voor synthetische lakken, marine coatings, en 2-componentenlakken op gladde ondergronden. Met zijn pluisvrije en grote verfopname zorgt deze viltroller voor een structuurloze afwerking, waardoor het summum van perfectie wordt bereikt.

De witte ANZA Pro Antex microvezelvachtroller levert een super glad verfresultaat op gladde ondergronden. Als de ondergrond van een goede primer voorzien is, geeft deze roller een resultaat alsof het gespoten is. Deze roller is geschikt voor geschikt voor diverse watergedragen lakken en muurverven.

Voor medium gladde ondergronden biedt de Anza Pro Titex met polyester eendraad vacht een fijne structuur en grote verfopname. Ideaal voor muurverven en het aanbrengen van 2-componenten vloercoatings en betonverven.

De groene Anza Pro Micmex verfroller met een vacht van microvezel (hoge verfopname) en polyester (houdt de vacht open) is zeer geschikt voor wanden met een medium ondergrond (bv. spack). De roller garandeert een perfecte dekking en matige structuur, waardoor het ideaal is voor plafond- en muurverven. De Micmex met 18 mm pool hoogte geeft daardoor een gladder resultaat dan veel vachten met een 12 mm pool.

De roze Anza Pro Wistex is de juiste roller voor een prachtig resultaat op een grove ondergrond (zoals bijvoorbeeld spachtelputz, gevels en ruw hout). Deze roller geeft een grove structuur met hoge verfopname en afgifte, terwijl de verschillende materialen zorgen voor duurzaamheid. De draden in de vacht bestaan uit vier verschillende materialen, waardoor het mogelijk is om met een langere poolhoogte te werken, tot zelfs 22 mm. Zelfs deze hoge vacht zakt niet in.

Meer weten over de juiste roller voor jouw schilderklus?

Deel dit artikel: