DeWalt: gereedschap voor professionals

DeWalt maakt elektrisch gereedschap met krachtige eigenschappen en gegarandeerde robuustheid voor de professional. Bij de producten van DeWalt staan bedieningsgemak en veiligheid hoog in het vaandel. Niet voor niets is het slogen van DeWalt: "Professionele eindgebruikers zijn het hart en de ziel van DeWalt."

172 resultaten

DeWalt Nagels gegalvaniseerd DT9901-QZ zonder kop, 2500 stuks

554384

80 Bezorgvoorraad info

€ 24,01

DW 18 V XR Li-Ion Accu DCB182-XJ 4AH

716541

248 Bezorgvoorraad info

€ 90,00

DeWalt Schuifaccu DCB184-XJ 18 volt

601601

212 Bezorgvoorraad info

€ 100,00

DeWalt Spijkers zonder kop DT9903, 2500 stuks

554386

78 Bezorgvoorraad info

€ 27,98

DeWalt Multitool blad universeel voor hout met nagels verpakt per 1 blister

746889

33 Bezorgvoorraad info

€ 11,24

DeWalt Multitool blad universeel voor hout verpakt per 5 stuks in blister

746910

0 Bezorgvoorraad info

€ 35,54

DeWalt DW088CG-XJ kruislijnlaser zelfnivellerend groen

726621

27 Bezorgvoorraad info

€ 209,00

DW XR multivoltage lader DCB115-QW

716530

242 Bezorgvoorraad info

€ 55,00

DeWalt Schuurschijf ø 125 mm (DCW210NT) K120

759991

60 Bezorgvoorraad info

€ 8,77

DeWalt XR Brushless Decoupeerzaag DSC334NT-XJ 18V

754718

261 Bezorgvoorraad info

€ 229,43

DeWalt Schuurschijf ø 125 mm (DCW210NT) K180

759992

10 Bezorgvoorraad info

€ 8,77

DeWalt XR Brushless Multitool DCS356NT-XJ 18V in TSTAK koffer - zonder accu en lader

770048

169 Bezorgvoorraad info

€ 179,00

DeWalt maakt elektrisch gereedschap met krachtige eigenschappen en gegarandeerde robuustheid voor de professional. Bij de producten van DeWalt staan bedieningsgemak en veiligheid hoog in het vaandel. Niet voor niets is het slogen van DeWalt: "Professionele eindgebruikers zijn het hart en de ziel van DeWalt."

Perform & Protect: veiligheid & de beste prestaties

Naast krachtig en robuust gereedschap staat ook innovatie bij DeWalt centraal. DeWalt focust zich bij de ontwikkeling van zijn machines op drie factoren: vibratie, stof en beheersing. Dit komt samen in het logo ‘Perform & Protect’.

In 2007 neemt DeWalt de uitdaging aan het meest complete gereedschapssysteem te ontwerpen. Dit gereedschap is gericht op veiligheid en levert de beste prestaties voor professionele bouwwerkzaamheden. Het elektrisch gereedschap van DeWalt is getest op veiligheidsfuncties en heeft het ‘Perform & Protect’ logo gekregen. Dit logo staat voor de certificering met betrekking tot trillingen, stof en controle.

Trillingen: Actieve Vibratie Controle

Wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan trillingen kan dit tot symptomen leiden die ook wel hand-armtrillingen worden genoemd. De nieuwe generatie gereedschap van DeWalt is uitgerust met een Actieve Vibratie Controle (AVC). Deze AVC met de zwevende achterhandgreep zorgt voor extreem lage trillingen en een hoger gebruikscomfort.

Het ‘Perform & Protect’ logo vormt de garantie dat het triaxiale trillingsniveau aanzienlijk verminderd is, waardoor gebruikstijd en -comfort worden verhoogd, zonder aan prestaties in te boeten.

Stof: Stofvrij werken

Doordat je als vakman op een bouwplaats veel stof inademt bestaat de kans dat dit op lange termijn kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. DeWalt biedt de nieuwste accessoires om stofvrij te werken. Ook vind je in het assortiment van DeWalt een aantal stofzuigers die voldoen aan de EU-wetgeving en door het dubbele filteringssysteem de zuigkracht constant behouden.

Het ‘Perform & Protect’ logo vormt de garantie dat de risico’s met betrekking tot het inademen van stof aanzienlijk zijn verminderd, zodat jij als vakman in een schonere en veiligere omgeving kan werken.

Beheersing: unieke controlefuncties

Gereedschap kan tijdens het boren of zagen klem komen te zitten. Dit kan leiden tot schade aan het gereedschap of ander letsel. De nieuwste generatie gereedschappen van DeWalt zijn uitgerust met een unieke controlefunctie van het koppel.

Het ‘Perform & Protect’ logo vormt de garantie dat er een aanvullend innoverend en beveiligd controlesysteem voor het koppel aan het design van het gereedschap is toegevoegd.

XR Tool Connect

Met XR Tool Connect van DeWalt kan je via de gratis DeWalt Tool Connect app voor iOS en Android op afstand de accu’s van jouw gereedschap en van het draadloze XR assortiment controleren en besturen. Deze app is dé controleapplicatie voor jouw smartphone.

Hoe werkt XL Tool Connect?

De nieuwe XR Tool Connect accu’s van DeWalt zijn uitgerust met Bluetooth. Door deze compatible accu’s te verbinden met de gratis Tool Connect app van DeWalt heb je, waar je ook bent, alle informatie over jouw accu’s bij de hand.

  1. Meer controle over jouw accu
    Met de app kan je het laadniveau van jouw accu’s in de gaten houden of in- en uitschakelen.
  2. Real time diagnoses van de accu
    Bepaal of jouw accu te warm of te koud is om goed te kunnen functioneren of laat de app je waarschuwen wanneer de accu opgeladen of leeg is.
  3. Berichten en waarschuwingen
    Leen je de accu uit? Dan kan je via de functie ‘uitlenen’ in de app de accu configureren zodat deze bijvoorbeeld na een bepaalde tijd uitgeschakeld wordt.

Services van DeWalt

Bij professioneel gereedschap hoort ook een professionele service. Bij aanschaf van gereedschap van DeWalt kan je gebruik maken van een aantal services.

36 maanden Garantie

Na de registratie van het DeWalt gereedschap krijg je drie jaar garantie op jouw aangekochte machines.

Vijfsterrenservice

DeWalt heeft een vijfsterrenservice waarbij gereedschap wordt gerepareerd met zes maanden garantie. Gewoonlijk worden onderdelen binnen 24 uur geleverd wanneer dat nodig is.

Informeer bij jouw Bouwmaat-vestiging naar de mogelijkheden van deze services. Bouwmaat helpt jou als partner van DeWalt graag bij al deze services!

Inspiratie, tips en stappenplannen

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook slimme tips, inspiratie en stappenplannen. Hiervoor kan je terecht op Alles.bouwmaat.nl. Ook over DeWalt is er diverse handige informatie te vinden. Meer weten? Klik hier voor ALLES over DeWalt!

20171102-favoriet-dewalt

Geschiedenis

DeWalt is in 1924 opgericht door de Amerikaan Raymond DeWalt en vestigde zich in Leola, Pennsylvania. De firma vervaardigde een universele elektrische houtmachine, bekend onder de naam DeWalt "Wonder-Worker". Vijf jaar later, in 1929, was het bedrijf dusdanig gegroeid dat het kon verhuizen naar een nieuw kantoor en veel modernere fabriek in Lancaster, Pennsylvania.

Om aan de eisen van de regering te voldoen in het kader van de nationale veiligheid en de eisen van de oorlogsmachines maakt DeWalt in 1941 een enorme groei door. In 1951 opent DeWalt het eerste filiaal in Canada en in de jaren die volgden werden de opslagruimtes in de fabrieken continu uitgebreid

In 1992 lanceert DeWalt zijn eerste assortiment portable elektrisch gereedschap en accessoires, speciaal ontworpen voor bedrijven actief in de huizenbouw, renovatie en houtbewerking. Tegenwoordig is het merk DeWalt niet meer weg te denken uit de markt.

DeWalt kopen bij Bouwmaat

Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment DeWalt-gereedschap waaronder XR Brushless boormachines, haakse slijpers, combihamers en afkort- en verstekzagen. Ook vind je diverse accessoires en toebehoren van DeWalt bij Bouwmaat. Hierbij kan je denken aan spijkers, nagels en frezensets.

Flexvolt-serie

Met de nieuwe DeWalt Flexvolt-serie maakt het merk een serie snoerloos gereedschap dat voldoet aan de wensen van de moderne professionele vakman. Met gereedschap voorzien van 54V en een Li-Ion accu heb je snoerloos dezelfde krachtige prestaties die voorheen met een accu niet mogelijk waren.

Vragen of persoonlijk advies?

Als partner van DeWalt helpen wij je graag bij al je vragen over de producten van DeWalt. Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in jouw Bouwmaat-vestiging.

DeWalt Flexvolt; vakmannen aan het woord

In de onderstaande video van DeWalt worden een aantal vakmannen op een speciale locatie in Nederland gevraagd naar hun mening over de DeWalt FlexVolt accu's.