GereedschapMateriaal en gereedschap

De beste bouwradio voor jou

Deel dit artikel:

Met een bouwradio op de achtergrond is het lekker werken. Maar welke bouwradio is nou het meest geschikt voor jou? In het artikel ‘De bouwradio uitgelegd’ zetten we de verschillende functies van bouwradio’s op een rijtje. En in dit artikel helpen we je kiezen uit verschillende radio’s die Bouwmaat in het assortiment heeft.

PerfectPro bouwradio's

PerfectPro Ubox400R
PerfectPro Ubox400R

PerfectPro is hét merk voor bouwradio’s. Voorzien van IP certificering, de nieuwste functionaliteiten en een mooie geluidsweergave vind je altijd een radio die bij jouw wensen past. Op dit moment heeft Bouwmaat een aantal verschillende bouwradio’s van PerfectPro in het assortiment. Neem bijvoorbeeld de Ubox400R. Compact, voorzien van FM, DAB+ en Bluetooth. Water en stof bestendig. En… natuurlijk standaard geleverd met accu’s!
Of misschien zoek je een radio met accu die tijdens het gebruik opgeladen kan worden? Dan is de PowerPlayer ideaal voor jou!

Milwaukee M18 JSR-0
Makita DMR108

Oldskool AM/FM

Als je nog geen behoefte hebt aan een DAB+-radio, dan is de Milwaukee M18 JSR-0 bouwradio misschien wel iets voor jou. Je luistert via AM en FM naar je favoriete zenders of sluit jouw telefoon aan op de aux-uitgang. Deze radio heeft ook een usb-poort en werkt op netstroom of Milwaukee M18™ accu. Toch liever een model dat je draadloos met je telefoon kunt verbinden? Dan hebben wij de Makita DMR108. Deze heeft een bluetoothfunctie, een aux-uitgang en een usb-poort. Dit model neem je ook makkelijk snoerloos de bouwplaats op.

DeWalt ToughSystem Radio
Festool SYSROCK BR 10 DAB+

Complete bouwradio

Kun jij niet beslissen welke functies jij zeker nodig hebt, ga dan voor een bouwradio met alle functies! De DeWalt ToughSystem Radio DWST1-75659-QW is er zo een. Deze radio werkt op accu, dus luister snoerloos naar DAB+-radio of via bluetooth naar je eigen muziek. De IP-codering is IP 54, dit houdt in dat hij stofvrij en spatwaterdicht is.

Ben jij op zoek naar een complete bouwradio die ook nog compact en lichtgewicht is, dan is de Festool SYSROCK BR 10 DAB+ de ideale oplossing. Neem deze compacte radio overal mee naartoe en luister naar zowel digitale als FM-radio of naar jouw eigen afspeellijsten.

Luisteren

Samen met onze volgers op Facebook hebben we een lijst samengesteld met de favoriete liedjes voor tijdens de klus. Honderd heerlijke songs, van harde rock tot lekkere pop. Voor ieder wat wils.

Spotify logo

Deel dit artikel: