Super Prof Comfort Profile Next: supergladde afwerking

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: goed gereedschap is het halve werk. Daarom blijft Super Prof nieuw handgereedschap ontwikkelen om jouw werk zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Naast de Comfort Profile serie, heeft Super Prof nu namelijk iets nieuws: de Comfort Profile Next. Met een breed aluminium profiel en breed RVS-werkblad realiseer je een supergladde afwerking met strak resultaat.

Geanodiseerd breed aluminium profiel

Voor een zo glad mogelijke afwerking heeft Super Prof de Comfort Profile-serie uitgebreid met de Comfort Profile Next. Deze hebben een breder aluminium profiel voor een betere drukverdeling. Uiteraard met een ergonomisch ontwerp voor optimaal werkcomfort. Het aluminium profiel is geanodiseerd. Deze oppervlaktebehandeling geeft het aluminium een beschermend laagje en het ziet er ook nog eens mooi afgewerkt uit.

Snel een perfecte afwerking

Met de 2 mm radius en het flexibele en bredere roestvrijstalen werkblad van 0.3 mm werk jij oppervlakten pas echt glad af. Je kunt lekker vlot aan de slag met slechts een minimaal verlies aan pleistermateriaal. Hierdoor hoef je achteraf dus ook nauwelijks te schuren. Met de Super Prof Comfort Profile Next is perfecte afwerking gegarandeerd.

Goede drukverdeling

Stukadoor Niels Gertenaar heeft zelf ervaren hoe prettig het werkt. “Je kunt er echt glad mee pleisteren. Het flexibele blad van 0.3 mm dik werkt fijn. Het brede aluminium profiel houd je met twee handen vast, dat was even wennen. Het voordeel hiervan is wel dat je een betere drukverdeling hebt. Een ander pluspunt is dat je er grote vlakken mee kunt afpleisteren. De Comfort Profile Next is dan ook zeker een mooie toevoeging aan je stukadoorsgereedschap.”

Strak de hoogte in

Voor een strak resultaat op hoge hoogten, zoals hoge wanden of plafonds, gebruik je simpelweg de Super Prof Multi Click. Met dit handige universele kliksysteem wissel je allerlei gesteeld handgereedschap eenvoudig uit. Dit verstelbare verlengstuk gebruik je in combinatie met de essenhouten steel of aluminium telescoopsteel. De Next-profielen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen van 170 mm t/m 1.200 mm.