Festool stofzuigers

Wil jij ook het beste voor je gezondheid en nauwkeurig en tijdbesparend werken? Bouwmaat heeft samen met Festool voor elke klus een ideale verbinding tussen stofzuiger en gereedschap. Het resultaat is altijd mobiel, snoerloos en stofvrij werken met de accu-stofzuigers van Festool. Dáár kan je op bouwen.

Alle Festool stofzuigers

image

Festool stofzuiger

De Festool stofzuiger is jouw ultieme metgezel als professional in de bouw. Deze krachtige en betrouwbare stofzuiger zorgt ervoor dat je een schone en veilige werkomgeving hebt, waarbij stof en puin direct worden opgezogen. Dankzij zijn robuuste constructie en uitstekende zuigkracht is de Festool stofzuiger de ideale keuze voor het schoon houden van jouw klus.

Alle Festool stofzuigers

Festool bouwstofzuiger

De Festool bouwstofzuigers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan jouw eisen als veeleisende bouwprofessional. Met een duurzame constructie, krachtige motor en geavanceerd filtersysteem bieden deze stofzuigers maximale prestaties en efficiëntie. Of je nu te maken hebt met fijn stof, grof vuil of zelfs water, de Festool bouwstofzuigers kunnen het allemaal aan.

Koop een Festool bouwstofzuiger

image
image

Festool accustofzuiger

Met een Festool accu stofzuiger ervaar jij ultieme flexibiliteit op de bouwplaats. Deze draadloze stofzuigers bieden dezelfde kracht en prestaties als hun bedrade tegenhangers, maar met het voordeel van ongebonden bewegingsvrijheid. Dankzij de langdurige accu en hoogwaardige zuigkracht zijn de Festool accu stofzuigers de perfecte keuze voor jou als professional die behoefte heeft aan mobiliteit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de reiniging.

Bekijk alle accu-stofzuigers

Festool stofzuiger mini en midi

De Festool CTC MINI stofzuiger en de Festool CTC MIDI zijn compact van formaat, maar groots in prestaties. Ideaal voor jou als bouwprofessional die een perfecte balans tussen mobiliteit en capaciteit nodig heeft. Met hun compacte ontwerp en indrukwekkende zuigkracht bieden deze compacte mobiele accu-stofzuigers optimale veelzijdigheid en efficiëntie op de bouwplaats.

image
image

Festool stofzuiger accessoires/onderdelen

Maak jouw Festool stofzuiger compleet met onze uitgebreide collectie accessoires en onderdelen. Van filters en stofzakken tot mondstukken en verlengslangen, wij bieden alles wat je nodig hebt om jouw stofzuiger aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Met Festool accessoires en onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en duurzaamheid, zodat je elke klus met vertrouwen kunt aanpakken.

Festool accessoires


Registreer voor garantie

Zekerheid over je gereedschap met de Festool all-inclusive garantie. Na registratie van jouw Festool gereedschap nu 3 jaar lang gratis reparatieservice, 3 jaar diefstalverzekering met slechts € 125 eigen risico en 10 jaar lang verzekerd van originele reserveonderdelen. Dáár kan je op bouwen.

Let op: om gebruik te maken van de Festool all-inclusive garantie moet je jouw gereedschap binnen 30 dagen na aankoop registreren.

Meer informatie

Advies

 • festool-stofzuigers

  Accu-stofzuigers van Festool: compact en krachtig


  Mobiel, snoerloos en stofvrij werken, dat is wat de professionele bouwer van nu wil. Festool is al jaren een voorloper op het gebied van gezond werken én staat bekend om hun slimme, krachtige accu-machines. Sinds kort kun je dankzij de CLEANTEC accu-stofzuigers CTC SYS, MINI en MIDI ook volledig stofvrij werken binnen het Festool accu-systeem.  Lees verder

 • image

  Stofvrij werken met Festool stofzuigers


  Stofvrij werken is erg belangrijk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je klanten. Stofzuigers met een goede verbinding met je gereedschap zijn noodzakelijk voor een stofvrije werkplek. Festool is al jaren een voorloper op het gebied van gezond en stofvrij werken en iedere Festool stofzuiger staat dan ook bol van de slimme techniek. Vakmannen Roy Mesman en Martin Slinger vertellen over hun ervaringen.


  Lees verder

 • festool-snoerloos-stofvrij

  Festool accumachines: snoerloos en stofvrij werken


  Danny Huijzer werkt op de afdeling marketing- en productmanagement bij Festool. Hij licht de twee laatste noviteiten van Festool toe: de accu-haakse slijper AGC 18 en de accu-tegelslijper DSC-AGC 18. Met deze fantastische machines weet je zeker dat je als vakman trots kan zijn op het werk dat je levert!

  Lees verder

 • festool-stofzuigers3

  Stofvrij werken met de vernieuwde Festool stofzuigers


  Festool is niet alleen bekend als producent van elektrisch gereedschap maar is ook de enige fabrikant van gereedschap die zelf stofzuigers ontwerpt en produceert. Daardoor zijn de machines en stofzuigers van dit merk optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor voer je schoonmaakwerkzaamheden sneller en comfortabeler uit.
  Lees verder