Bouwmaat en Festool

Festool staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Bij Bouwmaat begrijpen we de behoeften van professionals in de bouw. Ervaar de perfecte combinatie van Festool en Bouwmaat en til je vakmanschap naar een hoger niveau. Bezoek een Bouwmaat-vestiging bij jou in de buurt of bestel eenvoudig online. Ontdek de kwaliteit, duurzaamheid en innovatie van Festool-gereedschappen en geniet van de uitstekende service van Bouwmaat. Samen staan we klaar om jouw projecten tot een succes te maken!


Festool-aankoopgarantie

Festool bij Bouwmaat

Bouwmaat heeft een uitgebreide selectie van Festool-producten in alle vestigingen. Is het product dat je zoekt niet op voorraad? Dan bestellen we het gewoon voor je. Daarnaast hebben we deskundig personeel dat bekend is met het assortiment en je kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Tevens bieden Festool en Bouwmaat uitstekende service en ondersteuning.

Bekijk alles van Festool

Stofvrij werken met Festool stofzuigers

Wil jij ook het beste voor je gezondheid en nauwkeurig en tijdbesparend werken? Bouwmaat heeft samen met Festool voor elke klus een ideale verbinding tussen stofzuiger en gereedschap. Het resultaat is altijd mobiel, snoerloos en stofvrij werken met de accu-stofzuigers van Festool. Dáár kan je op bouwen.

Meer over stofvrij werken met Festool

festool-stofvrij-werken-nieuw
Festool-reparatieservice

Festool all-inclusive garantie

Koop jij gereedschap van Festool? Dan ga je voor kwaliteit en zekerheid! Bij professioneel gereedschap hoort ook een professionele service. Met de Festool SERVICE all-inclusive hoef jij je nooit meer zorgen te maken om jouw gereedschap en kan je je volledig richten op de dagelijkse klussen.

Meer over Festool all-inclusive


Advies

 • image

  Accu-stofzuigers van Festool: compact en krachtig


  Mobiel, snoerloos en stofvrij werken, dat is wat de professionele bouwer van nu wil. Festool is al jaren een voorloper op het gebied van gezond werken én staat bekend om hun slimme, krachtige accu-machines. Sinds kort kun je dankzij de CLEANTEC accu-stofzuigers CTC SYS, MINI en MIDI ook volledig stofvrij werken binnen het Festool accu-systeem.


  Lees verder

 • image

  Festool accumachines: snoerloos en stofvrij werken


  Danny Huijzer werkt op de afdeling marketing- en productmanagement bij Festool. Hij licht de twee laatste noviteiten van Festool toe: de accu-haakse slijper AGC 18 en de accu-tegelslijper DSC-AGC 18. Met deze fantastische machines weet je zeker dat je als vakman trots kan zijn op het werk dat je levert!
  Lees verder

 • image

  Festool CXS/TXS 18 accu-schroefboormachines


  Maak kennis met de nieuwe Festool 18-volt accu-schroefboormachines CXS 18 en TXS 18. Deze machines zijn ideaal voor de meest uiteenlopende dagelijkse werkzaamheden. Ze zijn compact, licht, veelzijdig en verrassend krachtig. Ze kunnen zonder problemen de meest veeleisende montagetaken aan, zelfs op krappe plaatsen of hoeken.


  Lees verder

 • image

  Veiligheid voorop: de belangrijkste veiligheidsfuncties van Festool


  Veilig werken is extreem belangrijk voor jou als professional. Bij Festool staat jouw veiligheid hoog in het vaandel en daarom bevatten hun machines diverse voorzieningen die jouw werk gemakkelijk, efficiënter én veiliger maken. We zetten een aantal systemen voor je op een rij.
  Lees verder