Festool garantie all-inclusive

Zekerheid over je gereedschap met de Festool all-inclusive garantie. Na registratie van jouw Festool gereedschap nu 3 jaar lang gratis reparatieservice, 3 jaar diefstalverzekering met slechts €125,- eigen risico en 10 jaar lang verzekerd van originele reserveonderdelen. Dáár kan je op bouwen.

Let op: om gebruik te maken van de Festool all-inclusive garantie moet je jouw gereedschap binnen 30 dagen na aankoop registreren.

De service in het kort

 • 36 maanden gratis reparatieservice, incl. reserve- en slijtageonderdelen
 • 36 maanden diefstalverzekering met eigen risico van €125,-
 • 14 dagen niet goed, geld terug
 • 10 jaar voorraadgarantie op reserveonderdelen

Meer info en registratie

festool-garantie-all-inclusive

Advies

 • Festool-reparatieservice-2

  De voordelen van de Festool SERVICE all-inclusive


  Koop jij gereedschap van Festool? Dan ga je voor kwaliteit en zekerheid! Bij professioneel gereedschap hoort ook een professionele service. Met de Festool SERVICE all-inclusive hoef jij je nooit meer zorgen te maken om jouw gereedschap en kan je je volledig richten op de dagelijkse klussen. Maar wat houdt deze service precies in en wat zijn de voordelen voor jou?


  Lees verder

 • festool-snoerloos-stofvrij

  Festool accumachines: snoerloos en stofvrij werken


  Danny Huijzer werkt op de afdeling marketing- en productmanagement bij Festool. Hij licht de twee laatste noviteiten van Festool toe: de accu-haakse slijper AGC 18 en de accu-tegelslijper DSC-AGC 18. Met deze fantastische machines weet je zeker dat je als vakman trots kan zijn op het werk dat je levert!


  Lees verder

 • festool-cxs-txs-18

  Festool CXS/TXS 18 accu-schroefboormachines


  Maak kennis met de nieuwe Festool 18-volt accu-schroefboormachines CXS 18 en TXS 18. Deze machines zijn ideaal voor de meest uiteenlopende dagelijkse werkzaamheden. Ze zijn compact, licht, veelzijdig en verrassend krachtig. Ze kunnen zonder problemen de meest veeleisende montagetaken aan, zelfs op krappe plaatsen of hoeken.


  Lees verder

 • festool-veilig

  Veiligheid voorop: de belangrijkste veiligheidsfuncties van Festool


  Veilig werken is extreem belangrijk voor jou als professional. Bij Festool staat jouw veiligheid hoog in het vaandel en daarom bevatten hun machines diverse voorzieningen die jouw werk gemakkelijk, efficiënter én veiliger maken. We zetten een aantal systemen voor je op een rij.


  Lees verder