Bedrijf en ondernemenGereedschapServices en maatwerk

De voordelen van de Festool SERVICE all-inclusive

Deel dit artikel:

Koop jij gereedschap van Festool? Dan ga je voor kwaliteit en zekerheid! Bij professioneel gereedschap hoort ook een professionele service. Met de Festool SERVICE all-inclusive hoef jij je nooit meer zorgen te maken om jouw gereedschap en kan je je volledig richten op de dagelijkse klussen. Het enige dat je hoeft te doen is jouw machine binnen 30 dagen na aankoop registreren op via je MyFestool account. Dit kan online, of gemakkelijk via de Festool Work-app. Maar wat houdt deze service precies in en wat zijn de voordelen voor jou?

De service in het kort:

  • 36 maanden gratis reparatieservice, incl. reserve- en slijtageonderdelen 
  • 36 maanden diefstalverzekering met eigen risico van € 125,- 
  • 14 dagen niet goed, geld terug
  • 10 jaar voorraadgarantie op reserveonderdelen  

Diefstalverzekering

Wanneer je jouw Festool machines binnen 30 dagen na aankoop online registreert voor de SERVICE all-inclusive van Festool is de machine voor 36 maanden beschermd tegen diefstal. Wordt de machine gestolen van de bouwplaats, werkplaats of uit de bus? Dan kan je tegen lage kosten in slechts drie stappen gloednieuw gereedschap aanschaffen.

  1. Doe direct aangifte van diefstal bij de politie.
  2. Binnen 5 dagen na diefstal laat je de aangifte, factuur en het servicecertificaat zien in jouw Bouwmaat-vestiging.
  3. Tegen lage kosten ontvang je een nieuwe machine.

Reparatieservice

Werkt het door jou aangeschafte Festool gereedschap binnen 3 jaar niet goed meer? Dan wordt het gereedschap gratis gerepareerd. Het enige dat je hoeft te doen is de machine inleveren bij jouw Bouwmaat-vestiging. Meestal is jouw gereedschap al binnen 48 uur gerepareerd!

Reserveonderdelen tot 10 jaar terug

Festool houdt elke machine minstens 10 jaar op voorraad. Hierdoor zijn reserveonderdelen nog minstens 10 jaar nadat de machine uit de productie is genomen beschikbaar. Kan Festool deze belofte niet nakomen? Dan ontvang je kosteloos ter vervanging een nieuw apparaat.

15 dagen retourgarantie

Niet goed, geld terug voor de eerste 15 dagen na aankoop. Test jouw machine bijvoorbeeld eerst om te kijken of dit is wat je nodig hebt voor de klus. Ben je niet tevreden? Dan kan je de machine binnen 15 dagen na aankoop retourneren in jouw Bouwmaat-vestiging.

Kortom, met de SERVICE all-inclusive van Festool maak jij je niet langer druk over jouw gereedschap, maar kan je je volledig focussen op de klus. Wil jij meer weten over deze service? Informeer bij jouw Bouwmaat-vestiging naar de mogelijkheden.

Deel dit artikel: