Deel dit artikel:

Gemak dient de mens! Ook op het gebied van elektra zijn er steeds meer slimme producten verkrijgbaar die jou helpen je klus sneller en makkelijker te klaren. Elektra-assortiment dat ook de klant veel gebruiksgemak en comfort oplevert. Een greep uit de nieuwste slimme elektra-producten.

KlikAanKlikUit: draadloos schakelgemak

Domotica maakt het leven eenvoudiger, comfortabeler, veiliger en goedkoper. Een systeem van zenders en ontvangers zorgt ervoor dat verlichting, thermostaten, rolluiken, zonwering en andere apparaten draadloos te bedienen zijn. Een van de meest eenvoudige domotica-oplossingen is die van het merk KlikAanKlikUit. Dit systeem is betaalbaar en eenvoudig geheel naar wens te installeren. En het allermooiste? Het vereist geen breekwerk! Omdat het KlikAanKlikUit-systeem grotendeels draadloos is, kun je het integreren in zowel nieuwe als oudere huizen.

Universele LED-dimmers

Met een Universele LED dimmer in je bus, heb je altijd een passende dimmer voor jouw klus. Ja, we verzinnen de slogans ter plekke… De universele dimmers zijn te combineren met zowel Jung, Busch Jaeger, Berker, PEHA als Gira en zijn geschikt voor alle dimbare LED-, halogeen-, PL-lampen en gloeilampen. Daar heeft ook jouw klant in de toekomst dus ook nog veel gemak van.

Contactdoos met USB-poort

Een nieuwe wandcontactdoos plaatsen? Waarom niet meteen een inbouwcontactdoos met USB-poort?  Zo heeft de klant een stopcontact en USB-laadpoort in één. Smartphones, tablets, fototoestellen of andere apparaten die een USB-kabel hebben, kunnen hiermee overal in huis op een vaste plek worden opgeladen.

Nog meer slimme elektra-oplossingen

Fabrikanten bedenken iedere keer weer nieuwe, slimme oplossingen voor de vakman. Heel gebruiksvriendelijk is bijvoorbeeld de spanningtester van Testboy waarmee je contactloos kabelbreuken opspoort en defecte lampen lokaliseert. En heb jij voor een snelle installatieklus al eens gebruikgemaakt van een voorbedrade flexibele buis? Eveneens handig en snel in gebruik is de hersluitbare lasklem van Wago, die je herhaaldelijk kunt gebruiken voor zowel volkern als flexibele koperkern kabelverbindingen. In de categorie slim assortiment voor de elektraklus hoort natuurlijk ook Raytech wondergel. Deze kant-en-klare één-componentengel voor waterdichte afsluitingen hardt niet uit, waardoor het kitpatroon jarenlang te gebruiken is. De koker past in alle standaard kitpistolen. Ideaal, toch?

Wil jij jouw elektraklus snel, eenvoudig en toekomstbestendig klaren met moderne, slimme producten? Laat je hier verder inspireren.

Meer lezen

Deel dit artikel: