Deel dit artikel:

Goed gereedschap is het halve werk voor een vakman als jij. Dus heeft Bouwmaat een knaller in het assortiment: de 18V superset van Milwaukee! Thomas de Pooter, winnaar van de publieksprijs van de Vakwerk Awards 2020, heeft deze mooie set in zijn bezit. We vragen hem wat hij ervan vindt en wat hij er zoal mee doet.

De Milwaukee 18V superset bevat maar liefst zes apparaten. Zo vind je hierin een slagboormachine, slagschroevendraaier, reciprozaag, cirkelzaagmachine en haakse slijpmachine die allemaal werken op 18V 5,0Ah Redlithium-ion accu’s. Alles wat je nodig hebt dus! Ook werken op donkere plaatsen is geen probleem met een handige acculamp. 

Inhoud van de Milwaukee combiset

Milwaukee M18 FPP6C2-502B Powerpack 6 Machines 18V 5,0Ah Redlithium-Ion

  • M18 FPD2 FUEL Gen-II slagboormachine
  • M18 FID2 1/4″ FUEL Gen-II slagschroevendraaier
  • M18 CSX FUEL reciprozaag
  • M18 CCS 55 FUEL cirkelzaagmachine
  • M18 CAG-125 X FUEL haakse slijpmachine
  • M18 TLED acculamp

Ideaal bij korte handelingen

Thomas, van De Pooter Afbouw, is enorm blij met de Milwaukee 18V superset. Hij kreeg de set op een perfect moment, want zijn vorige schroefmachine had het net begeven. “Ik had voorheen allemaal gereedschap met een snoer. Het is ongelooflijk hoeveel tijdwinst ik boek met deze Milwaukee-machines op accu. Bij het renoveren van badkamers doe ik steeds veel korte handelingen met verschillende machines. Normaal zou ik dan steeds die machines in- en uitpluggen. Nu hoeft dat niet meer, ik kan er gelijk mee aan de slag. En aan het einde van de werkdag laad ik alle accu’s op en kan ik er de volgende dag weer tegenaan!”

Zeker voor zzp’ers

Thomas is zzp’er en voor hem is de set ideaal. “Ik raad hem iedereen aan, zeker voor zzp’ers is het een geweldige uitkomst want je kunt hem allround inzetten. De haakse slijper, reciprozaag en de slagschroevendraaier gebruik ik het meest. Ik doe badkamerrenovaties, dus bij een houten ondervloer gebruik ik de reciprozaag om een gat te zagen en lijmresten haal ik gemakkelijk weg met de slijptol. Het gaat supersnel! Maar zelfs in mijn vrije tijd klus ik regelmatig, ook daarbij komt deze fijne superset goed van pas.”

Deel dit artikel: