Rust-oleum verven en coatings kopen

Rust-Oleum biedt een volledig assortiment van producten en oplossingen voor alle geplande onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in industriële en zakelijke gebouwen van welke aard ook. Van vloer tot dak, en met allerlei specialistische oplossingen.

47 resultaten

Rust-Oleum Verfafbijt Nr.1 Groen 750ML

758557

0 Bezorgvoorraad info

€ 20,13 excl BTW

Rust-Oleum Markeerspray Fluorescerend Oranje 500ML

760044

0 Bezorgvoorraad info

€ 9,95 excl BTW

Rust-Oleum Deklaag Hard Hat Hoogglans Mat Zwart 500ML

758878

0 Bezorgvoorraad info

€ 21,15 excl BTW

Rust-Oleum CombiColor Original Matte Lak RAL9005 750ML

751859

0 Bezorgvoorraad info

€ 33,01 excl BTW

Rust-Oleum Hard Hat Galva Zinc Zinkspray 500ML

751872

0 Bezorgvoorraad info

€ 23,41 excl BTW

Rust-Oleum Hard Hat Anti Roest Primer Roodbruin 500ML

760035

0 Bezorgvoorraad info

€ 21,58 excl BTW

Rust-Oleum CombiColor Original Zijdeglans Lak RAL9005 750ML

751857

0 Bezorgvoorraad info

€ 33,01 excl BTW

Rust-Oleum CombiColor Original Hoogglans Lak RAL9005 750ML

751851

0 Bezorgvoorraad info

€ 33,01 excl BTW

Rust-Oleum Markeerspray Fluorescerend Blauw 500ML

760043

0 Bezorgvoorraad info

€ 9,82 excl BTW

Rust-Oleum Deklaag Hard Hat Zijdeglans RAL 9005 Gitzwart 500ML

758875

0 Bezorgvoorraad info

€ 21,15 excl BTW

Rust-Oleum Hard Hat Hittebestendige Lak Zwart 500ML

751874

0 Bezorgvoorraad info

€ 21,88 excl BTW

Rust-Oleum Markeerspray Fluorescerend Geel 500ML

760042

0 Bezorgvoorraad info

€ 10,00 excl BTW

Voor elk project een oplossing

 • Van kleurverandering tot complete renovatie
 • Minimale werkonderbreking dankzij sneldrogende coatings
 • Gratis technisch advies en inspectie ter plaatse
 • Tot 10 jaar garantie mogelijk
Rust-Oleum is fabrikant van innovatieve verven en coatings voor de professionele gebruiker en consument. Met een productie van meer dan 100 miljoen stuks per jaar zijn zij ook de grootste producent van verfspuitbussen ter wereld. De moderne vakman heeft geen tijd te verliezen. Uurloon is vaak de hoogste kostenpost bij onderhouds- en renovatieprojecten. Rust-Oleum helpt met producten die tijd, geld en zorgen besparen.
 • Rust-Oleum metaalbescherming

  Metaalbescherming

  De anti-corrosie systemen van Rust-Oleum kunnen je vaak helpen waar vorige coatings gefaald hebben of als universele coatings niet de juiste oplossing bieden.


  Bescherming en verfraaiing van metalen oppervlakken is al meer dan 90 jaar onze specialiteit. Geen andere verffabrikant heeft zo'n compleet en up-to-date product-assortiment voor alle metaalsoorten. Het assortiment variëert van alkyd tot polyurethaan systemen, verf op water- of oplosmiddelbasis, van dunne eenvoudige coating tot systemen met meerdere lagen voor ultieme bescherming. Leverbaar in alle kleuren, van RAL tot metallic en zelfd fluorescerend.


  De producten zijn vrijwel overal toe te passen: machines, constructies, rails, buizen, opslagtanks, bruggen, silos, en metalen gevelplaten. Op verschillende ondergronden: steel, legeringen, verzinkt staal, aluminium, koper, zink, lood en meer.

 • Rust-Oleum vloerbescherming

  Vloerbescherming

  De vloer van jouw klant weer beschermd en verfraaid voor jaren! Voor elke situatie heeft Rust-Oleum een oplossing: vorkheftruckverkeer, gaten in beton, stootvaste laag, anti-slip afwerking, etc.. De technisch adviseurs geven jou graag passend advies.

  Profiteer van de expertise en ervaring van Rust-Oleum:
  • Van eenvoudige verven voor eigen gebruik tot zwaar belastbare coatingsystemen
  • Minimale downtime door sneldrogende formules
  • Uitgebreid netwerk van gecertificeerde applicatiebedrijven
  • Gratis technische inspectie en advies op maat
  Voor elke vloer een passende oplossing.
 • Rust-Oleum dakbescherming

  Dakbescherming

  Oplossingen voor daken. Dakcoatings zijn vaak een kostenefficiënt alternatief om daken van commerciële en residentiële gebouwen te renoveren. De systemen van Rust-Oleum beschermen en verfraaien elk dakmateriaal en maken het waterdicht. Ze reflecteren ook zonlicht, waardoor de airco in de zomer iets minder hard hoeft te werken. De dakcoatings zijn op waterbasis, dus veilig om mee te werken en geen ongezonde oplosmiddelen. Het assortiment voor dakrenovatie.

  De daksystemen zijn bestand tegen een hele reeks temperaturen en weersomstandigheden. Ze drogen snel zodat de structuren binnen de kortste keren opnieuw in gebruik kunnen worden genomen.

  Een volledig assortiment coatings voor het renoveren en waterdicht maken van:
  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Metalen daken
  • Daken met dakpannen

Duurzaamheid en innovatie

Rust-Oleum is een chemisch bedrijf en zijn zich bewust van het belang dat zij onze omgeving en het milieu met respect behandelen. Ze spelen in op de behoeftes van onze doelgroep en doen dat op de meest milieubewuste en innoverende manier.

Onze verantwoordelijkheid

Het is van groot belang dat we onze omgeving en het milieu met respect behandelen. Rust-Oleum is een chemisch bedrijf en daarom zijn zij zich bewust van de grondstoffen die zij voor de producten gebruiken. Zij spelen als bedrijf in op de behoeftes van de doelgroep, maar doen dit op de meest milieubewuste manier.

Milieu- en veiligheidsprogramma

Rust-Oleum is aangesloten bij Coatings Care®, het milieu- en veiligheidsprogramma van verffabrikanten van over de hele wereld. Deze ondernemingen maken effectief gebruik van de door het programma beschikbaar gestelde materialen. Alles is gericht op het creëren van toegevoegde waarde terwijl tegelijkertijd de standaard van HSE en milieu-aspecten wordt verhoogd.

Rust-Oleum verven en coatings kopen bij Bouwmaat

Heb jij de producten van Rust-Oleum gevonden die je nodig hebt? Rust-Oleum verven en coatings bestellen kan eenvoudig en snel op Bouwmaat.nl. Uiteraard kun je de verven en coatings van Rust-Oleum ook kopen in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je vragen over de producten van Rust-Oleum? Onze medewerkers helpen je graag.

Meer over Rust-Oleum

Bij Bouwmaat vind je meer dan alleen producten. Zo vertellen we je ook graag meer over onze producten, merken en services. Onderstaand een aantal artikelen over Rust-Oleum.

 • Verf en primers van Rust-Oleum

  Verf en primers van Rust-Oleum

  Toen de Schotse zeekapitein Robert Fergusson erachter kwam dat zijn schip niet roestte op plaatsen waar visolie was gemorst, ging hij aan de slag met de eerste roestwerende verf op visoliebasis. In 1921 verfijnde hij deze verf in Amerika en daarmee werden het ...

  Lees meer
 • Alles voor je schilderklus bij Bouwmaat

  Alles voor je schilderklus bij Bouwmaat

  Schilderwerk is een belangrijke klus die jouw klant veel oplevert. Het huis van je klant is weer langdurig beschermt en het knapt er van op. Bouwmaat heeft de beste professionele A-merken voor alle facetten van jouw schilderklus. We lopen er een aantal met je door.

  Lees meer

 • Vulmiddelen en verfspecials

  Vulmiddelen en verfspecials

  Christian Schouten is Lead Category Manager bij Bouwmaat en loopt met Raymond Achterkamp van Achterkamp Bouw en Onderhoud, langs de vernieuwde schappen voor vulmiddelen en verfspecials in de Bouwmaat Nieuwegein XL. Samen bespreken ze de voordelen ...

  Lees meer