Sikkens

Er zijn resultaten

SIKKENS: “VOOR VAKMANSCHAP”

Sikkens heeft sinds de oprichting meer dan 225 jaar geleden één duidelijk doel: eerste klas producten en services leveren zodat de schilder zijn vakmanschap kan tonen. Daarbij is Sikkens er ook voor de consument die dezelfde kwaliteit wil behalen als een professionele schilder. Sikkens wil ervoor zorgen dat haar klanten met hun producten altijd topresultaten krijgen. De samenwerking met de gebruikers van hun muurverven en lakken is de sleutel tot succes. Sikkens levert de producten en de gebruiker zorgt samen met deze producten voor een ultiem eindresultaat.

SIKKENS: MUURVERVEN

Met jouw kluservaring en Sikkens binnenmuurverf bereik je altijd het beste resultaat. Door de hoge dekking van de muurverven schilder je makkelijk meer meters én heb je minder verf nodig. Voor iedere klus hebben wij de juiste Sikkens muurverf van uitstekende kwaliteit.

S4415-Meer-Meters-1920_748-Sikkens-Home-Consument-vakmanschap-V1

 

 

 

 

 

 

SIKKENS: LAKKEN

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID In de ontwikkeling van producten zijn innoveren en verduurzamen twee belangrijke speerpunten voor Sikkens. Op de onderzoeksafdeling wordt continu gewerkt aan een verbetering van marktleidende producten. Producten zijn zo ontwikkeld dat ze technisch topprestaties leveren, maximale productiviteit bieden en ook nog eens duurzaam zijn. Maar innovatie werkt alleen wanneer het de juiste oplossingen voor onze klanten biedt en daarom is een luisterend oor richting de gebruikers van onze producten cruciaal. Alleen zo kan Sikkens producten maken waar de markt om vraagt. Daarbij ligt de focus altijd op het verduurzamen van hun producten. Of het nu om biobased producten gaat, ecolabels of een muurverf die voor 35% uit gerecyclede verfrestanten bestaat; Sikkens probeert altijd te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid.

Ook voor de beste lakken ben je bij Sikkens aan het juiste adres. Voor een langdurig mooi eindresultaat van je buitenkozijnen en -deuren heb je met Sikkens Rubbol XD High Gloss tot wel 10 jaar de mooiste bescherming van je hout buiten. Voor je houtwerk binnen biedt Sikkens met Rubbol BL Rezisto een beschermende laag die extreem bestendig is tegen huidvet, krassen en slijtage. Deze verf is zowel in primer beschikbaar als alle glansgraden. Zo creëer jij de mooiste uitstraling voor je trap, deur of kozijnen.

8711115337258 - 5259241 - FRT - SI RUBBOL BL REZ SAT WHITE 1L

 

 

 

 

 

INNOVATIE EN DUURZAAMHEID

In de ontwikkeling van producten zijn innoveren en verduurzamen twee belangrijke speerpunten voor Sikkens. Op de onderzoeksafdeling wordt continu gewerkt aan een verbetering van marktleidende producten. Producten zijn zo ontwikkeld dat ze technisch topprestaties leveren, maximale productiviteit bieden en ook nog eens duurzaam zijn. Maar innovatie werkt alleen wanneer het de juiste oplossingen voor onze klanten biedt en daarom is een luisterend oor richting de gebruikers van onze producten cruciaal. Alleen zo kan Sikkens producten maken waar de markt om vraagt. Daarbij ligt de focus altijd op het verduurzamen van hun producten. Of het nu om biobased producten gaat, ecolabels of een muurverf die voor 35% uit gerecyclede verfrestanten bestaat; Sikkens probeert altijd te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid.