Goldband X Steel Blue werkschoenen

Limited Edition. Binnenkort verkrijgbaar bij Bouwmaat

Met hits als Noodgeval, De Langste Nacht en Stiekem zette Goldband het festival Zwarte Cross deze zomer zoals verwacht helemaal op z’n kop. Het zijn hits die vrijwel iedere festivalbezoeker inmiddels kan meezingen en bij optredens van Goldband gebeurt er altijd wel iets onverwachts. Zo kwamen ze geheel in stijl achterop bij motorcrossers het podium op. Wat de band zelf ook al aankondigde op het podium, is dat de drie leden van de Haagse hitmachine voor het eerst hun zelfontworpen Goldband X Steel Blue werkschoen droegen. Een verrassende samenwerking, die tegelijkertijd heel logisch is.

image

“Het contrast tussen de bouwwereld en het leven op het podium is groot. Met deze werkschoen willen wij de dansvloer naar de bouwplaats brengen en vice versa”, licht Goldband de samenwerking toe.

Met de nieuwe collab met Steel Blue werkschoenen grijpt de Haagse popformatie Goldband dus terug naar hun stukadoorsverleden. Maar er is meer. De band verwijst met het design en de groengele kleuren subtiel naar hun stad Den Haag. De samenwerking is bijzonder, omdat Goldband heel selectief is in hun samenwerkingen.

Limited edition voor vakmensen

Deze S3 veiligheidsschoen is exclusief ontworpen voor vakmensen, die trots zijn op hun vak en een statement durven maken. Boaz van Goldband: “Party trappers met stalen neuzen. Voor op de werk- en de dansvloer. Laat zware shit op je tenen vallen en schop die gozer die je vriendin wil versieren. Stap over je eigen grenzen en geef je leven weer zin”. De Goldband X Steel Blue werkschoen wordt dit najaar verwacht, als exclusieve limited edition. Houd de website van Bouwmaat in de gaten voor de verkoop van deze bijzondere werkschoenen.

Check op bouwmaat.nl


image
image

Goldband vertelt over de werkschoen

Goldband bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen. We spreken de heren bij Bouwmaat Binckhorst XL in Den Haag. Milo, die last heeft van een vervelende griep, is telefonisch bij het interview aanwezig. Samen vertellen ze vol enthousiasme over de limited edition werkschoen die vanaf dit najaar bij Bouwmaat online beschikbaar is.

Lees meer

De werkschoenen van Steel Blue

Steel Blue staat bekend om haar comfortabele werkschoenen en veiligheidsschoenen. Dankzij de slimme innovaties van Steel Blue bieden de werkschoenen een uitstekende bescherming, duurzaamheid en ongeëvenaarde 100% Comfort Garantie. En wist jij dat de Steel Blue veiligheidsschoenen heel populair zijn?

Southern Cross Zip

De Steel Blue Southern Cross Zip is de best verkochte werkschoen bij Bouwmaat. Deze hoge S3 werkschoen geeft veel bewegingsvrijheid. Deze veiligheidsschoen is gemaakt van hoogwaardig waterafstotend leer, heeft een stalen neus die bestand is tegen 200 joules. De industriële ritssluiting maakt dat je de schoenen makkelijk aan en kunt trekken en met de veters kun je zorgen dat de schoenen perfect zitten.

De Southern Cross Zip is standaard op voorraad bij Bouwmaat in maat 41 t/m 46 in verschillende kleuren: beige (zand), zwart en grijs. Andere maat nodig? Bij de infobalie in de vestiging bestellen we dit graag voor je!

Bekijk meer

steel-blue

Ervaar het comfort van Steel Blue werkschoenen

Ga jij voor werkschoenen van Steel Blue? Dan ga je voor comfort! Maar wat ervaar je precies bij het dragen van de veiligheidsschoenen?

 • Een uitstekende schokdemping
  De werkschoenen hebben een uitstekende schokdemping. Dit is goed voor je voeten, knieën, heupen en onderrug.
 • Een flexibele zool
  Dankzij de hightech-materialen die Steel Blue gebruikt hebben de veiligheidsschoenen een flexibele zool. Dit loopt wel zo lekker!
 • Lichtgewicht
  De schoenen zijn licht in gewicht. Dit zorgt ervoor dat de schoenen lekker lopen en erg duurzaam zijn.
 • Minder klachten door overbelasting
  Door alle innovaties en materialen ervaar je minder klachten door overbelasting van voeten, enkels, knieën, heupen en de onderrug.
 • Beter draagcomfort
  Draag jij schoenen van Steel Blue, dan ervaar je een beter draagcomfort. Hierdoor kan jij je compleet focussen op het klaren van de klus!

Bekijk alles van Steel Blue


 • goldband-steelblue-bouwmaat1

  Interview Goldband X Steel Blue werkschoen

  Met hits als ‘Noodgeval’, ‘Stiekem’ en ‘Rommel’ bestormt Goldband de hitlijsten. Afgelopen zomer traden ze veelvuldig op en de Haagse band is inmiddels niet meer weg te denken van de Nederlandse festivals. Naast muzikale successen, zijn de heren achter de schermen druk bezig geweest om in samenwerking met Steel Blue een heuse eigen werkschoen te ontwerpen: Goldband x Steel Blue.


  Lees verder

 • image

  Steel Blue veiligheidsschoenen

  Bij Bouwmaat Huizen ontmoeten vakman Jeroen Gerritsen en Rens van Krieken, area manager van Steel Blue, elkaar. Samen gaan zij op zoek naar de juiste veiligheidsschoenen voor Jeroen. Hij heeft een eigen keukenmontagebedrijf en hecht daarom veel waarde aan stevige schoenen. Met de veiligheidsschoenen van Steel Blue is hij verzekerd van een comfortabele én kwalitatieve oplossing op de werkvloer.


  Lees verder

 • image

  10 tips om werkschoenen te onderhouden

  Als je net nieuwe veiligheidsschoenen hebt aangeschaft, dan wil je dat ze lang meegaan en dat ze hun veiligheidseigenschappen behouden. Hiervoor moet je je werkschoenen goed onderhouden. We geven je 10 handige tips voor onderhoud van werkschoenen en veiligheidsschoenen.
  Lees verder

 • image

  Advies werkschoenen

  Goede bescherming van je voeten is essentieel tijdens een klus om risico’s te verkleinen. Werk – en veiligheidsschoenen hebben een codering. In dit artikel laten we zien wat deze coderingen inhouden en hoe je ze gebruikt bij het kiezen van een schoen.
  Lees verder