Tegelkitten of voegkitten kopen

Er zijn resultaten

Tegelkit kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan tegelkitten. Tegelkitten worden ook wel voegkitten genoemd en zorgen voor de ultieme afwerking van jouw tegelwerk. Welke voegkit de beste keuze is voor jouw klus is afhankelijk van onder andere de locatie van jouw klus. Gaat het om het afwerken van tegelwerk in de badkamer? Dan is het bijvoorbeeld belangrijk dat de tegelkit waterbestendig is.

Merken

Als professionele bouwer wil jij natuurlijk het beste eindresultaat opleveren bij jouw klant. Om tot een strak resultaat te komen zijn kwalitatieve producten van groot belang. Bij Bouwmaat vind je professionele merken voegkitten. De merken in het assortiment van Bouwmaat op een rij:

Kleuren

De kleur van een tegelkit is van groot belang. De kleur moet passen bij de tegels en voegen. Het gebruik van de juiste tegelkit is dus de finishing touch. Bij Bouwmaat vind je tegelkitten in verschillende kleuren. Ieder merk heeft een eigen benaming van de kleuren, wij zetten de kleuren voor je op een rij:

Schönox Ardex PCI Coba
Wit Briljant wit Wit Wit
Antraciet Antraciet Antraciet Antracietgrijs
Zilvergrijs Zilvergrijs Zilvergrijs Zilvergrijs
Grijs Cementgrijs Cementgrijs Grijs
Transparant grijs Zandgrijs Hellgrau  
Bahamabeige Basalt    
Jasmijn      
Manhattan      
Donkergrijs      

 

Handige producten bij deze klus

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo ook alles wat je nodig hebt voor de tegelklus. Zo koop je bij Bouwmaat niet alleen je producten voor de tegelklus, maar ook tegelzettersgereedschap. Om tegelkitten aan te kunnen brengen heb je een kitpistool nodig. Ook deze vind je in het assortiment van Bouwmaat.

Advies, tips en inspiratie

Wil jij alles weten over tegelkitten? Alles.bouwmaat.nl is dé blog voor de professionele bouwer. Zo vind je er onder andere handige stappenplannen over bijvoorbeeld het afkitten van de badkamer of neem een kijkje in de keuken bij Den Braven. Lees alles over kitten op Alles.bouwmaat.nl.

Tegelkitten online kopen of in de vestiging

Heb je de tegelkit gevonden die past bij jouw klus? Bestel voegkitten eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom naar een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over onze tegelkitten? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag in jouw Bouwmaat vestiging.