Specialist Tegelverwerking

Onze Specialist Tegelverwerking helpt jou

Tegelverwerking kent veel onderdelen: kennis van ondergronden, voorbehandeling, soorten tegels, lijmsoorten, vloerverwarming, voegen en nog veel meer. Je streeft altijd naar perfect tegelwerk, voor de mooiste afwerking voor jouw klant.

specialisttegel_888

Of je nou fulltime tegelzetter bent of allround bouwprofessional, je gaat voor het beste resultaat en de producten die passen bij de wens van je klant. Dit kan uitdagend zijn, want iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Wat is de meest duurzame of efficiënte manier? Welk product kan je het beste gebruiken of zijn er nieuwe ontwikkelingen die het werk makkelijker maken?

Jouw succes is ons succes

Voor al je vragen over tegelverwerking ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit. Diverse medewerkers uit verschillende vestigingen hebben een opleidingstraject gevolgd tot Specialist Tegelverwerking. Een Specialist Tegelverwerking weet wat er leeft onder jouw klanten, heeft kennis van de markt, kent klus- en productspecificaties en combineert deze samen tot het beste advies voor jouw klus. De specialist is pas tevreden als je project slaagt, want jouw succes is ons succes!

Specialistisch advies

Onze Specialist Tegelverwerking is een echte expert. Dat komt onder andere door theorie- en praktijklessen van Eurocol, Coba, Ceves Vergeer, Schonox, PCI, Kebo, Rubi, wedi, Bostik en Super Prof. Daarnaast hebben onze specialisten een training gevolgd bij Savantis waarbij ze veel kennis hebben opgedaan over tegelverwerking.

Waar vind je de Specialist Tegelverwerking?

Je herkent de Specialist Tegelverwerking meteen aan de opvallende outfit, maar je kunt natuurlijk ook even aankloppen bij de andere Bouwmaat-medewerkers. Zij sporen de Specialist Tegelverwerking direct voor je op.

Meer over Bouwmaat

 • allesbeeldenartboard-3

  Bouwmaat services

  Slimmer ondernemen? Bouwmaat is altijd op zoek naar nieuwe services en diensten die je op een eenvoudige manier helpen meer uit jouw bedrijf te halen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan services en diensten!


  Lees meer

 • werkenbijbouwmaat

  Werken bij Bouwmaat

  Geïnteresseerd in Bouwmaat en wil je wellicht ons team komen versterken?


  Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op http://www.werkenbijbouwmaat.nl.


  Lees meer

 • verfspecialist

  De mensen van Bouwmaat: verfspecialist

  Onze medewerkers doen er elke dag alles aan om de professionele bouwer het beste advies te geven. Ook voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit. Diverse medewerkers uit verschillende vestigingen volgden namelijk een opleidingstraject tot Specialist Verf.


  Lees meer

 • worldclass

  Beste werkgever

  Op basis van de score vanuit het World-class Workplace onderzoek (voorheen bekend als Beste Werkgevers) is Bouwmaat Nederland een World-class Workplace binnen Nederland.

  Het is een eerlijk, onafhankelijk en gratis keurmerk en is 100% gebaseerd op de mening van onze Bouwmaat medewerkers.  Lees meer