Klus- en productspecialist

De klus- en productspecialist is het zichtbare aanspreekpunt in de vestiging voor jou die advies kan geven over een specifieke kluscategorie: verf, tegelverwerking, isolatie, persoonlijke beschermingsmiddelen of sanitair & installatie. De specialist heeft kennis van de markt, klus- en productspecificaties, kent jouw behoeften als klant en combineert deze samen tot het beste advies voor de klus. Daarmee helpt de klus- en productspecialist jou het beste uit jezelf, jouw werk en jouw bedrijf te halen.

Uitgebreide training

Alle klus- en productspecialisten volgen een uitgebreid opleidingsprogramma op hun kennisgebied. Naast Specialist Verf, worden nu ook Bouwmaat medewerkers getraind tot Specialist Isolatie, Specialist Tegelverwerking, Specialist PBM en Specialist Sanitair & Installatie.

Herkenbaarheid

Je herkent klus- en productspecialisten in de vestiging aan hun kleding. Zie je zo snel geen klus- en productspecialist? Ga dan naar een van de andere Bouwmaat-medewerkers en zij sporen de klus- en productspecialist voor je op.Let op: nog niet alle vestigingen hebben alle klus- en productspecialisten in huis. Het kan dus zijn dat je (telefonisch) geholpen wordt door een specialist in een andere vestiging of door een gewone medewerker.

De Specialisten

Bij Bouwmaat kun je de volgende specialisten terug vinden in de vestigingen:

 • specialistverf_888
 • specialisttegel_888
 • specialistpbm_888
 • specialistisolatie_888
 • specialistsanitair_888

Advies

 • verfspecialist

  De mensen van Bouwmaat: verfspecialist

  Onze medewerkers doen er elke dag alles aan om de professionele bouwer het beste advies te geven. Ook voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit. Diverse medewerkers uit verschillende vestigingen volgden namelijk een opleidingstraject tot Specialist Verf.


  Lees meer

 • image

  Werken bij Bouwmaat
  Geïnteresseerd in Bouwmaat en wil je wellicht ons team komen versterken?


  Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op http://www.werkenbijbouwmaat.nl.


  Lees meer

 • worldclass

  Beste werkgever

  Op basis van de score vanuit het World-class Workplace onderzoek (voorheen bekend als Beste Werkgevers) is Bouwmaat Nederland een World-class Workplace binnen Nederland.

  Het is een eerlijk, onafhankelijk en gratis keurmerk en is 100% gebaseerd op de mening van onze Bouwmaat medewerkers.  Lees meer

 • allesbeeldenartboard-3

  Bouwmaat services

  Slimmer ondernemen? Bouwmaat is altijd op zoek naar nieuwe services en diensten die je op een eenvoudige manier helpen meer uit jouw bedrijf te halen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan services en diensten!


  Lees meer