Klus- en productspecialist

Laat onze Specialist Verf jou helpen

Schilderwerk kent veel facetten: houtreparatie, ontvetten, schuren, afplakken, primeren, verven, lakken, beitsen, impregneren. Je streeft altijd naar perfect schilderwerk voor de mooiste afwerking in en om het huis van jouw klant. Duurzaam beschermen, daar gaat het om.

Of je nou fulltime schilder bent of allround bouwprofessional, je gaat voor het beste resultaat en de producten die passen bij de wens van je klant. Dit kan uitdagend zijn, want iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Wat is de meest duurzame of efficiënte manier? Welk product kan je het beste gebruiken of zijn er nieuwe ontwikkelingen die het werk makkelijker maken?

Jouw succes is ons succes

Voor al je schildervragen ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Nu nog meer dan ooit. Diverse medewerkers uit verschillende vestigingen hebben een opleidingstraject gevolgd tot Specialist Verf. Een Specialist Verf weet wat er leeft onder jouw klanten, heeft kennis van de markt, kent klus- en productspecificaties en combineert deze samen tot het beste advies voor jouw klus. De specialist is pas tevreden als je project slaagt, want jouw succes is ons succes!

Specialistisch advies

Onze Specialist Verf is een echte expert. Dat komt onder andere door theorie- en praktijklessen van SPS, Akzo Nobel, Bostik, Anza, Kip, Wagner, Repair Care, Danpoort, Pearl Paint en Festool. Daarnaast hebben onze specialisten een 5-daagse training gevolgd bij Savantis waarbij ze veel kennis hebben opgedaan over de totale verfklus. Denk hierbij aan alles op het gebied van houten, metalen, kunststoffen en minerale ondergronden. Maar ook verftechnologie en bouwkundige detailleringen.


Waar vind je de Specialist Verf?


Je herkent de verfspecialist meteen aan de opvallende outfit, maar je kunt natuurlijk ook even aankloppen bij de andere Bouwmaat-medewerkers. Zij sporen de Specialist Verf direct voor je op. In deze vestigingen vind je een Specialist Verf:

  • Bouwmaat Hoofddorp
  • Bouwmaat Arnhem
  • Bouwmaat Harderwijk Compact
  • Bouwmaat Gouda
  • Bouwmaat Hilversum
  • Bouwmaat Delft
  • Bouwmaat Nijmegen
  • Bouwmaat Amstelveen
  • Bouwmaat Almere

verfspecialistMeer weten over de Specialist Verf? Lees dan het verhaal van Specialisten Verf Marlon Wijntuin en Janine Drost.