Milwaukee werkhandschoenen kopen

Jij kan meer, jij bent beter, jij kan alles! Bouwmaat staat voor betrokken professionals. Daarom raden wij aan om je handen altijd te beschermen. De snijbestendige werkhandschoenen van Milwaukee zijn belangrijk voor jouw veiligheid bij materiaalbewerking en constructie, en zo flexibel dat ze niet belemmerend zijn voor het uitvoeren van je werkzaamheden. Daar zorgen wij voor! Beloofd!

Alle Milwaukee werkhandschoenen

gloves_pin_cutlevel5

Comfort en bescherming

Als je langdurig werkt in de bouwsector, dan is het belangrijk om comfortabele werkhandschoenen te hebben die bescherming bieden. De Milwaukee werkhandschoenen zijn ontworpen met de focus op zowel comfort als bescherming. De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een perfecte pasvorm om vermoeidheid van de handen te voorkomen.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is altijd de eerste prioriteit bij bouwwerkzaamheden en daarom zijn de Milwaukee werkhandschoenen voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen. De handschoenen hebben antislip- en antistatische eigenschappen, waardoor ze een goede grip bieden en elektrostatische ontlading voorkomen. Daarnaast zijn ze bestand tegen scherpe voorwerpen, waardoor ze bescherming bieden tegen mogelijke verwondingen.

gloves_pin_winter
4932471416-app_3

Een ruime keuze

Bouwmaat biedt een ruime keuze aan Milwaukee werkhandschoenen, variërend van lichtgewicht werkhandschoenen voor dagelijks gebruik tot zware werkhandschoenen voor intensieve klussen. Er zijn handschoenen beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Bescherm je handen met Milwaukee werkhandschoenen

Bescherm je handen met de werkhandschoenen van Milwaukee. Met een ruime keuze aan maten, kleuren en stijlen, vind je gegarandeerd de perfecte werkhandschoenen voor jouw bouwwerkzaamheden. Bovendien bieden de handschoenen het hoogste niveau van comfort en bescherming, zodat je veilig en comfortabel kunt werken. Bestel jouw Milwaukee werkhandschoenen vandaag nog bij Bouwmaat!

Alle Milwaukee werkhandschoenen

Advies

 • handschoenenheader1

  Keuzehulp werkhandschoenen

  Hoe kies je de juiste werkhandschoenen voor jouw klus?


  Lees meer

 • werkhandschoenen-kiezen

  Kies de juiste werkhandschoenen

  Hoe kies je de juiste werkhandschoenen?


  Lees meer

 • pbm_header

  Persoonlijke beschermingsmiddelen

  Lees alles over persoonlijke beschermingsmiddelen.


  Lees meer

 • milwaukeepackout

  Milwaukee Packout

  Stapelen, vergrendelen, opbergen met het Milwaukee PACKOUT™ modulair opbergsysteem.


  Lees meer