Deel dit artikel:

Stapelen, vergrendelen, opbergen met het Milwaukee PACKOUT™ modulair opbergsysteem.

Ga snel naar:

Gereedschapskoffers, organisers en gereedschapstassen zo opstapelen zodat het werkt voor jou? Dat kan met het Milwaukee PACKOUT™ modulair opbergsysteem. Het is het meest veelzijdige, flexibele en duurzame modulaire opbergsysteem in de industrie. Zo kun je de verschillende trolleys, boxen en tassen uitwisselen en vergrendelen. In dit artikel vertellen we wat het systeem zo handig maakt voor jou als vakman.

Gemakkelijk vervoeren en opbergen

De basis van het PACKOUT™ modulair opbergsysteem is de PACKOUT™ Trolley Box. Hier bovenop kun je ook andere boxen stapelen en vergrendelen. Elke gereedschapskoffer is gemaakt van slagvast polymeer, heeft IP65-afdichtingen om schade door water en bouwpuin te voorkomen, metalen versterkte hoeken en plek voor montage van de ONE-KEY™ TICK™ op de deksels. Bovendien hebben ze allemaal een interne opbergbak voor handgereedschap en accessoires. Met dit systeem vervoer je al je gereedschappen en materialen gemakkelijk en snel naar je werkplek!

Trolley Box

Milwaukee Packout Trolley

De Trolley Box heeft wielen van 228 mm waardoor je hem makkelijk over ieder terrein rolt. De metalen doorvoeras beveiligt de wielen daarbij voor een sterkere verbinding en een langere levensduur op de bouwplaats. Vaak wordt de box aardig zwaar als je hem helemaal vollaadt. Het is dan natuurlijk niet de bedoeling dat je je rug overbelast. De Trolley Box heeft maar liefst een gewichten belastingcapaciteit van 113 kilo waarbij het vervoeren voor jou geen probleem zal zijn. Je kunt je box ook handmatig verplaatsen door het handvat van industriële kwaliteit.

Large Box en Box

Milwaukee Packout

Je kan de box ook nog uitbreiden; bovenop de Trolley Box stapel én vergrendel je eenvoudig de Large Box en de Box. De Large Box heeft een afmeting van 56 x 41 x 29 centimeter. Genoeg om je gereedschap in kwijt te kunnen dus. De Box geeft je dezelfde capaciteit in lengte en breedte, maar is 17 centimeter hoog. Dan heb je nog steeds voldoende ruimte voor de opslag van jouw gereedschappen.

Gestructureerd werken met de organisers

Wie wordt er nou niet blij van een gestructureerde en opgeruimde werkplek? Zo verklein je de kans om spullen kwijt te raken en dat werkt erg prettig. De organisers van het Milwaukee PACKOUT™-systeem helpen je hierbij. Ze bevatten uitneembare slagvaste bakken en hebben een IP65-classificatie om schade door water en vuil te voorkomen. De bakken van verschillende grootten monteer je makkelijk op gangbare werkmaterialen met behulp van geïntegreerde schroefsleuven. Ook handig is de no-travel bin-afdichting rondom elke bak. Deze voorkomt dat kleine voorwerpen van de ene naar de andere bak kunnen verspringen. Milwaukee heeft vier verschillende organisers. We lichten ze hier toe.

Organiser

Dit is de grootste organiser met een afmeting van 50 x 38 x 12 centimeter.
Deze heeft tien uitneembare bakken.

Compact Organiser

Milwaukee Packout Compact Organiser

De Compact Organiser is iets kleiner en compacter. De afmeting van deze organiser is 25 x 38 x 12 en hij beschikt over vijf uitneembare bakken.

Slim Organiser en Compact Slim Organiser

Ben je op zoek naar een organiser voor kleine accessoires? Dan heb je twee opties: de Slim Organiser en de Compact Slim Organiser. Die eerste heeft een afmeting van 50 x 38 x 6,5 centimeter en de mogelijkheid om met twee grote en acht kleine bakken je accessoires te verdelen. Als je iets minder accessoires nodig hebt op de werkplaats, dan kun je beter kiezen voor de Compact Slim Organiser. Met een afmeting van 25 x 38 x 6.5 in centimeters heb je één grote bak en vier kleine bakken om je accessoires zo te verdelen dat je meteen aan de slag kan.

Meer dan alleen gereedschap opbergen

Nog een onderdeel van het Milwaukee PACKOUT™-opbergsysteem is het flexibele Soft Storage assortiment. Dit geeft jou als vakman de mogelijkheid om meer dan alleen gereedschap op te bergen. In het assortiment zitten verschillende soorten tassen die je allemaal op een andere manier kunt gebruiken. Ideaal is dat het hele PACKOUT™ Soft Storage-assortiment voorzien is van een snel bevestigingsmechanisme waardoor je deze tassen kunt stapelen en vergrendelen op de hiervoor genoemde boxen. Bovendien kun je ook onder iedere tas een organiser bevestigen. Zo kun je altijd snel uit de voeten!

Gereedschapstas en Duffelbag

Deze twee tassen maken het transporteren van gereedschap of andere werkmaterialen wel heel makkelijk. Je kunt al je spullen erin kwijt en door de handige gewatteerde schouderriem en de boven- en zijhandgrepen van de Duffelbag draag je hem flexibel mee. De PACKOUT™ gereedschapstas heeft daarvoor een stevige en duurzame handgreep.

Backpack en Techbag

 

Neem je je laptop of tablet mee naar de klus dan moet deze natuurlijk wel goed beschermd zijn tegen vuil en een stootje. In de Backpack en Techbag kun je deze elektronische apparaten veilig opbergen en verplaatsen op het werkterrein en daarbuiten.

Jobsite Koeler

Milwaukee Packout Jobsite Koeler

Wil je je eten en drinken op een veilige manier verplaatsen en bewaren? Dan biedt de Jobsite Koeler je de oplossing. Met extra isolatie zorgt deze tas ervoor dat je lunch 24 uur gekoeld blijft. Eet smakelijk!

Ervaring uit de praktijk

Sinds 2004 heeft Lucien Oerlemans zijn eigen allround klusbedrijf. Dat betekent dat hij van alle markten thuis is. Zo maakt Lucien veel badkamers en doet keukenvoorbereidingen, maar ook voor een aanbouw of elektrawerk draait hij zijn hand niet om. Tijdens al zijn werkzaamheden maakt hij gebruik van Milwaukee-producten. “Sinds 2004 ben ik fan van Milwaukee. Het is degelijk gereedschap met een lange levensduur.” In november 2018 maakte hij kennis met het Milwaukee PACKOUT™-systeem . Sindsdien gebruikt hij het elke dag en is er zeer over te spreken. “Het grootste voordeel van dit systeem is dat ik maar één of twee keer naar binnen hoef te lopen. Je kan namelijk alle boxen, organisers en tassen makkelijk op elkaar klikken.

“Dit gaat een stuk sneller, omdat ik niet steeds terug hoef naar mijn bus”

Lucien Oerlemans

Hiervoor liep ik zo vijf of zes keer heen en weer. Dit gaat een stuk sneller, omdat ik niet steeds terug hoef naar mijn bus. Bovendien is het veel minder belastend, onder andere omdat de trolley zo soepel rijdt.” Lucien heeft een groot aantal onderdelen van het PACKOUT™-systeem in zijn bus liggen. “Ik heb twee sets, die bestaan uit een Trolley Box, een Large Box en een Box. Ook heb ik nog een extra Large Box en een stuk of zes organisers. Daarnaast heb ik een paar maanden terug de Jobsite Koeler gekregen, dat is een koelbox in de vorm van een tas. Ook deze kan ik op het systeem klikken. Heel handig om mee te nemen naar de klus, maar hij staat zo ook vast in de bus.” Luciens ervaring met het systeem is dus erg goed. “Het is gewoon een stevig en degelijk systeem. Soms gebruik ik hem ook als opstapje. Dan hoef ik geen trapje uit de bus te halen, maar ga ik gewoon op een van de boxen staan zodat ik er bij kan. Ideaal!”

Deel dit artikel: