Milwaukee PACKOUT™ kopen

Voor de echte vakman van Bouwmaat zijn de Milwaukee PACKOUT™ boxen, organisers en tassen de beste keuze, omdat deze onderling vergrendelbaar en verwisselbaar zijn. Daardoor kan je jouw gereedschap of accessoires veilig als één geheel vervoeren.

Alle Milwaukee PACKOUT™ opbergsystemen

image

Modulair opbergsysteem

Ontworpen als een modulair opbergsysteem met de mogelijkheid om een breed scala aan boxen, organisers en opbergtassen op te slaan, te verwisselen en te vergrendelen.

PACKOUT™ is het eerste systeem dat echte modulariteit biedt, zodat je boxen, organisers en opbergtassen kunt stapelen en vergrendelen in een configuratie die werkt voor jou.

Veilig en stabiel

Alle PACKOUT™ boxen, organisers en tassen zijn onderling vergrendelbaar en verwisselbaar, waardoor jouw gereedschap of accessoires veilig als één geheel kunnen worden vervoerd. Organisers bevatten losse bakken om nog beter te kunnen ordenen. Deze losse bakken kunnen ook gemonteerd worden op gangbare materialen op werkterreinen met geïntegreerde schroefsleuven.


image
milwaukee-packout5

Sterk, stevig en duurzaam

Elke PACKOUT™ box en organiser is gemaakt van slagbestendig polymeer en bevat IP65 geclassificeerde afdichtingen om schade door water en andere materialen op werkterreinen te voorkomen.


Ontworpen voor alle terreinen

De basis van dit PACKOUT™ systeem is de PACKOUT™ trolley uitgerust met 9” all terrain wielen die zijn ontworpen om gemakkelijk over een verscheidenheid aan ruwe terreinen te rollen. Deze trolley ondersteunt lading tot wel 113 kg en is voorzien van een brede handgreep voor meer grip tijdens het transport.


image

Blijf georganiseerd met Milwaukee PACKOUT™

Milwaukee PACKOUT™ kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan organisers, boxen, tassen etc. van Milwaukee. Bestel online of koop in een vestiging bij jou in de buurt.

Alle Milwaukee PACKOUT™ opbergsystemen

Advies

 • image

  Milwaukee PACKOUT™: 8 vragen beantwoord

  Met het Milwaukee PACKOUT™ Modulaire Opbergsysteem stapel je gereedschapskoffers, organisers en gereedschapstassen perfect op. Joy van der Elst werkt als Trade Marketeer bij Milwaukee Tool. 8 vragen over het PACKOUT™ systeem.


  1. Lees meer
 • image

  Milwaukee Packout™

  Gereedschapskoffers, organisers en gereedschapstassen zo opstapelen zodat het werkt voor jou? Dat kan met het Milwaukee PACKOUT™ modulair opbergsysteem. In dit artikel vertellen we wat het systeem zo handig maakt voor jou als vakman.  Lees meer

 • image

  Alles voor jouw klus met Milwaukee

  Donny van Treijen, key accountmanager bij Milwaukee. vertelt over diverse producten, van schroefmachines tot rioolontstoppers. Een mooie afspiegeling van het ruime aanbod Milwaukee-producten.
  Lees meer

 • image

  Een opgeruimde werkplaats in drie stappen

  Als je een werkplaats hebt weet je dat het daar soms nogal rommelig kan zijn. Als je pech hebt zoek je lang naar gereedschap of materiaal. We snappen dat je je tijd beter wilt besteden, dus daarom krijg je van ons tips om je werkplaats efficiënt en systematisch in te delen.


  Lees meer