tegelzetter_lp_header_blauw

tegelzetter_lp_tegelzetgereedschap

Tegelzettersgereedschap

Goed gereedschap is, naast kennis en ervaring, onmisbaar voor iedere vakman. Goed gereedschap maakt niet alleen je tegelwerk nog mooier, maar zorgt er ook voor dat je gemakkelijker, sneller en veiliger kunt werken. Voor een goed eindresultaat bij het zetten van tegels heb je een aantal basisgereedschappen nodig. Bouwmaat heeft dit gereedschap in huis, zowel online als in de vestiging.


Ga naar tegelzettersgereedschap

Gereedschap voor het tegelzetten kopen bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat vind je een groot aanbod aan tegelzettersgereedschap in diverse vormen en afmetingen van de merken Rubi, Super Prof en Milwaukee. Al het gereedschap is nauwkeurig geselecteerd, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit. Zo heeft Bouwmaat in het assortiment onder andere beitels, rubber hamers, tangen, troffels, lijmspanen, tegeldragers, tegelsnijders, plamuurmessen en nog veel meer.
Ook het aanbod in houten spanen is groot, zodat je in staat bent om alle mogelijke ondergronden glad te strijken. Voor het inkrassen en afbreken van tegels kun je gebruikmaken van onze moniertangen (het kleine broertje van de nijptang), tegelsnijtangen, tegelbeugels of papegaaibektangen. Kortom, Bouwmaat heeft alles in huis om een strak betegelde vloer of muur te creëren!

Bekijk alle acties hier
 • rubi-triller-quake2

  Rubi Triller handzame tegelklopper voor grootformaat


  De Rubi Triller is een elektrische tegelklopper speciaal voor grootformaat tegels. Je laat er XXL tegels eenvoudiger mee in de lijm zakken en zorgt voor een betere verdeling van de lijm onder een tegel. De trilplaat van deze triller is voorzien van een speciale beschermende laag. Hierdoor laat de triller zeker te weten geen sporen achter op je tegels. De plaat is ook eenvoudig te vervangen. Dankzij zijn minimale gewicht van slechts 4,8 kg werk je makkelijker op muren en op hoogte. Het slim ontworpen chassis dempt bovendien trillingen. Zo kun je langer doorgaan en werk je ook gewoon een stuk prettiger.  Koop de Rubi triller Quake
 • rubi-pro-edger

  Rubi Jolly Pro-Edger


  De Rubi Jolly Pro-Edger is speciaal voor het verstekken en afronden van plinten van keramische tegels met behulp van een haakse slijper en de Rubi Jolly Pro-Edger verstekfrezen. Met deze machine ga je eenvoudig voor hoeken met een perfecte afwerking. De Rubi Jolly Pro-Edger is compatibel met praktisch alle haakse slijpers op de markt (115 of 125 mm). Dankzij de ruime keuze Rubi Jolly Pro-Edger verstek- en plintenfrezen, rond je plinten af met een radius van 5 en 10 mm en verstekken tot 15 en 20 mm. De afgedichte hogesnelheidslagers zijn beschermd tegen stof. Samen met de slijtvaste polyethyleen geleiders zorgen ze voor een soepele beweging langs de rand van de tegel. Je sluit de Rubi Jolly Pro-Edger eenvoudig aan op een stofzuiger.


  Koop de Rubi Jolly Pro Edger
tegelzetter_lp_nieuw4


 • image

  Het juiste gereedschap voor tegels: snijden of zagen?


  Tegelsnijder of zaagmachine? Tegels snijden of zagen? Beiden hebben hun voor- en nadelen. Rubi adviseert het snijden van tegels als meest effectieve en efficiënte methode, hieronder bespreken we waarom.


  Lees meer
 • image

  Tegeldragers van Rubi


  Tegeldragers worden steeds belangrijker door het groeiende gebruik van grootformaat tegels. Tegels met ruwe afwerkingen en gestructureerde afwerkingen vragen om specifieke tegeldragers. Daarom gaan we in dit artikel in op de tegeldragers van Rubi.


  Lees meer
 • image

  Vakkundig tegels snijden met Rubi


  Het snijden van tegels heeft een hoop voordelen ten opzichte van het zagen ervan. Je creëert een fijnere, mooiere snijlijn, werkt sneller, het is goedkoper én je werkt stofvrij. Toch kan zelfs de meest bekwame bouwer altijd nog wat tips gebruiken. Hoog tijd voor wat handige aandachtspunten wanneer je met een Rubi-tegelsnijder aan de slag gaat.


  Lees meer
 • tegels-leggen

  Onmisbaar gereedschap voor de tegelzetter


  Goed gereedschap is, naast expertise en ervaring, onmisbaar voor iedere vakman. Goed gereedschap maakt niet alleen je tegelwerk nog mooier, maar zorgt er ook voor dat je gemakkelijker, sneller en veiliger kunt werken. Voor een goed eindresultaat bij het zetten van tegels heb je een aantal basisgereedschappen nodig. We zetten ze voor je op een rij.


  Lees meer