Vloerverwarming op maat bij Bouwmaat

In onze vestigingen en op bouwmaat.nl vind je ons assortiment elektrische en watergedragen vloerverwarming. Daarnaast levert Bouwmaat in samenwerking met MAGNUM Heating nu ook vloerverwarming op maat.

Je kan via Bouwmaat ook vloerverwarming op maat bestellen (inclusief een legplan). MAGNUM Heating fabriceert en assembleert de meeste producten zelf op eigen productieafdelingen. Op deze manier houden zij het traject van begin tot eind in eigen hand en is er een optimale kwaliteitsbewaking. Hun producten zijn voorzien van KOMO, MPA en SKZ-certificering.

Hoe te bestellen?

Voor vloerverwarming op maat lever je een professionele tekening aan in Pdf-bestand of in DWG-bestand (bijv. in AutoCAD) bij de informatiebalie in de vestiging. Geef in de tekening duidelijk aan waar de verdeler komt te hangen, zodat de tekenaar van MAGNUM Heating / de leverancier een vertrekpunt heeft voor het legplan. (Ter informatie een DWG-bestand wordt met name in een AutoCAD systeem gebruikt).

LET OP: de levertijd van een legplan is maximaal 10 werkdagen en het legplan ontvang je bij een opdracht/bestelling op maat.

image

Werkwijze bestellen vloerverwarming water op maat

Bestel je (watergedragen) vloerverwarming met een legplan op maat aan de informatiebalie in onze vestiging. Lever je tekening in Pdf-bestand of DWG-bestand aan bij de vestiging en geef op de tekening aan waar de verdeler komt te hangen. Bouwmaat zorgt er dan voor dat MAGNUM Heating jouw maatwerkopdracht ontvangt.

Voorbeeld van een legplan voor vloerverwarming water

legplan-vloerverwarming

Contact met Accountmanager

Heb je meer of nader advies nodig, dan kan de MAGNUM Heating Accountmanager in de Bouwmaat vestiging de situatie met je bekijken en bespreken. Hij kan het project en de problematiek analyseren en innovatieve voorstellen aandragen.

Voor een afspraak met een Accountmanager van MAGNUM Heating kun je contact opnemen met een Bouwmaat vestiging bij jou in de buurt. Zij zorgen ervoor dat de Accountmanager van MAGNUM Heating in de vestiging of bij jou op locatie aanwezig is.


image

LET OP: De levertijd van een legplan is maximaal 10 werkdagen en het legplan ontvang je bij een opdracht/bestelling op maat.

Levertijd: Als het legplan is gemaakt kunnen de materialen, als ze op voorraad zijn, de volgende dag worden geleverd in de vestiging.
Levering: Op de vestiging of levering op een klantadres (het moet wel een adres zijn waar iemand aanwezig is die de vloerverwarming op maat in ontvangst kan nemen.

Let op: levering kan NIET op een groot bouwterrein!

Franco orderwaarde grens: alle bestellingen vanaf € 225,- zijn franco vrij.

Kosten bij niet franco levering: € 7,-

Zoek een Bouwmaat vestiging

Advies

 • vloerverwarming-header

  Vloerverwarming; de verschillende typen

  Er zijn verschillende manieren om een nieuwbouwwoning of bestaande woning te verwarmen. Tegenwoordig wordt er in plaats van radiatoren vaak vloerverwarming toegepast, omdat het vele voordelen heeft. Er zijn systemen die werken met warm water en systemen met elektriciteit. Elk type vloerverwarming heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Wat is de beste keuze?


  Lees verder

 • headerbeeld-vloerverwarming2

  Stappenplan elektrische vloerverwarming aanleggen in de badkamer


  Voor vloerverwarming in de badkamer wordt elektrische vloerverwarming het meest gebruikt. Deze bestaat uit een mat die over een bestaande tegelvloer of dekvloer geïnstalleerd kan worden. Doordat de mat ca. 4 mm dun is, kan deze direct in de lijmlaag/egaline worden gelegd. De vloer hoeft niet verwijderd of ingefreesd te worden.


  Lees verder

 • knaufbrio_header

  Knauf Brio: snel een strakke droge dekvloer


  Bij Knauf vinden ze dat iedereen een ideale werk- en leefomgeving verdient. Daarom wordt er volop vernieuwd, ook op het gebied van droge afbouw. Een duidelijk voorbeeld is de Knauf Brio droge dekvloer. Hiermee creëer je een systeem dat gegarandeerde kwaliteit biedt en efficiënt is voor je klant en voor jou als vakman.
  Lees verder


 • zolderverbouwing-header

  Een zolderverbouwing in 8 stappen


  De zolder is voor veel gezinnen vooral een bergruimte of een handige plek om de was te drogen. Steeds meer klanten zien echter in dat dit zonde is en dat van de bovenste verdieping relatief makkelijk extra leefruimte te maken is. Bij het verbouwen van een zolder komen een aantal klussen om de hoek kijken. We nemen je stap voor stap mee.  Lees verder