MAGNUM Heating verwarmingsoplossingen

MAGNUM Heating is al ruim 25 jaar de allround specialist in vloerverwarming. MAGNUM Heating beidt verwarmingsoplossingen voor Comfort en Safety, inclusief controlesystemen om deze interactief te beheren. Bij het merk staan service, kwaliteit en innovatie centraal.

24 resultaten

MAGNUM Heating Vloerverwarmingsbuis 16 mm - 120 meter

602595

23 Bezorgvoorraad info

€ 71,04 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Vloerverwarming elektrisch 2 m² 300 watt met digitale klokthermostaat

555119

29 Bezorgvoorraad info

€ 241,18

€ 217,06 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Vloerverwarming Elektrisch 4 m² 600 Watt Met Wifi Thermostaat

555121

23 Bezorgvoorraad info

€ 386,79

€ 348,11 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Vloerverwarming elektrisch 3 m² 450 watt met digitale WiFi klokthermostaat

557724

21 Bezorgvoorraad info

€ 331,60

€ 298,44 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Vloerverwarming elektrisch 1,5 m² 225 watt met digitale klokthermostaat

555118

21 Bezorgvoorraad info

€ 232,60

€ 209,34 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Vloerverwarming elektrisch 2,5 m² 370 watt met digitale klokthermostaat

575597

29 Bezorgvoorraad info

€ 295,17

€ 265,65 excl BTW

MAGNUM Heating Aansluitkoppeling 16 mm

700732

50 Bezorgvoorraad info

€ 5,42 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Vloerverwarming elektrisch 3,5 m² 525 watt met digitale klokthermostaat

555120

9 Bezorgvoorraad info

€ 379,43

€ 341,49 excl BTW

product image
10% korting

MAGNUM Heating Microfoil Vloerverwarming elektrisch 5 m² 120W digitale klokthermostaat

562473

9 Bezorgvoorraad info

€ 286,16

€ 257,54 excl BTW

MAGNUM snelstroppers 100 mm 1000 stuks

809504

14 Bezorgvoorraad info

€ 22,09 excl BTW

MAGNUM Heating Dekvloernoppenplaat Geïsoleerd 28 mm 10 m2 (10 stuks)

700748

21 Bezorgvoorraad info

€ 124,03 excl BTW

MAGNUM snelstropapparaat

809505

6 Bezorgvoorraad info

€ 24,84 excl BTW

MAGNUM Heating is al ruim 25 jaar de allround specialist in vloerverwarming. MAGNUM Heating beidt verwarmingsoplossingen voor Comfort en Safety, inclusief controlesystemen om deze interactief te beheren. Bij het merk staan service, kwaliteit en innovatie centraal.

MAGNUM Heating elektrische vloerverwarmingElektrische vloerverwarming

Vloerverwarming is een van de meest comfortabele manieren van verwarmen. Niet alleen zal de vloer een aangename waarde bereiken. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeropervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De MAGNUM Heating vloerverwarmingssystemen kunnen in vrijwel iedere situatie worden toegepast. De verschillende vloerverwarmingssystemen van MAGNUM Heating in het assortiment van Bouwmaat zijn:

  • MAGNUM Mat
  • MAGNUM Microfoil

Bekijk alle elektrische vloerverwarming van MAGNUM Heating >

Spiegelverwarming

Naast vloerverwarming vind je bij Bouwmaat ook de spiegelverwarming van MAGNUM Heating: MAGNUM Look. Door spiegelverwarming is er geen veeg met de handdoek meer nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of gebruik van warm water.

Bekijk alle spiegelverwarming >

MAGNUM Heating Ideal vorstvrijlintIdeal vorstvrijlint

Met MAGNUM Ideal vorstvrijling is het afsluiten van buitenkranen en -leidingen in de winter verleden tijd. Het MAGNUM Ideal leveringsprogramma is speciaal ontworpen om (water-) leidingen, kranen, afvoerpijpen (geen kunststof) en dergelijke vorstvrij te houden.

Bekijk alle MAGNUM Ideal vorstvrijlint >

Vloerverwarmingsbuis

De MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis wordt in de eigen fabriek in Nederland vervaardigd van een PE-RT type I. PE-RT type I is sterk en toch flexibel en is een copolymeer van etheen met een unieke moleculaire structuur, op basis van gecontroleerd zijketendistributie. Als gevolg hiervan vertoont het superieur gedrag op het gebied van spanningsbreuk en weerstand tegen hydrostatische druk, zonder dat vernetting (crosslinking) nodig is. Dit maakt de MAGNUM Tube recyclebaar.

Bekijk alle MAGNUM Tube verwarmingsbuizen >

MAGNUM Heating verdelersBasic Staal verdeler

De MAGNUM Basic Staal is een eenvoudige, tevens zeer robuuste regelunit die standaard is voorzien van de energiezuinige Wilo Para HU25/7-50/SC pomp met het energielabel A. Deze pomp heeft een constante druk, zodat deze zich zelf aanpast als er groepen door een eventuele na-regeling (actuator) worden afgesloten. Dit wordt ook wel een modulerende pomp genoemd. De verdeler is hydraulisch neutraal, dit betekent dat de pomp van deze verdeler geen invloed uitoefent op het primaire circuit.

Bij Bouwmaat vind je drie soorten verdelers:

  • 1 groeps
  • 2 groeps
  • 3 groeps

Bekijk alle MAGNUM Basic Staal verdelers >

MAGNUM Heating noppenplaatMAGNUM Noppenplaat verlegsysteem

Noppenplaten zijn speciaal ontworpen om de voorbereiding van de vloer voor het leggen van verwarmingsbuizen te vereenvoudigen, waardoor de installatietijd vermindert. Tevens maken de noppenplaten het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier vloerverwarmingsbuizen te bevestigen.

Bekijk alle MAGNUM verlegsystemen >

Aansluitkoppelingen

Euroconus-aansluitkoppelingen zijn de ideale fittingen om de buizen van uw vloerverwarmingssysteem aan de verdeler te bevestigen.

Bekijk alle MAGNUM aansluitkoppelingen >

MAGNUM HeatingOver MAGNUM Heating

De producten van MAGNUM Heating worden gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen voor een concurrerende prijs. Het echte verschil zit voor MAGNUM Heating in de manier waarop zij servicegericht zaken doen. Zo biedt het merk naast een allround productprogramma ook alle mogelijkheden als het gaat om engineering, offerte uitwerking en support op locatie. MAGNUM Heating opereert al ruim 25 jaar in de markt en doen continu investeringen in nieuwe, innovatieve producten. Door deze ervaring zijn zij een allround specialist in vloerverwarming.

Duurzaam

Met de huidige bouwtechnische ontwikkelingen, stelt de consument steeds meer belang bij een comfortabel en gezond woonklimaat. De productontwikkeling is gericht op het optimaliseren van het rendement van elektrische energie. De toepassing van (Elektrische) Lage Temperatuur vloerverwarming, in combinatie met groene stroom en/of netstroom, levert een bijdrage aan het duurzaam bouwen.

Productie

MAGNUM Heating fabriceert en assembleert de meeste producten zelf in haar eigen productie afdeling. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden, is er een optimale kwaliteitsbewaking en kunnen zij de beste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Dit maakt het merk tot een unieke leverancier van verwarmingsproducten. Naast productiefaciliteiten in Azië en Finland draagt het gros van onze kernproducten het label "Made in Holland". En als ruwe onderdelen elders (onder licentie) geproduceerd zijn, worden ze in eigen huis samengesteld en onderworpen aan zeer strenge controles. Hierdoor zijn de producten duurzaam en is MAGNUM Heating in staat lange garanties af te geven.

Video: Installeer de Magnum mat elektrische vloerverwarming