RUBI: professionele tegelgereedschappen kopen

RUBI Tools is dé specialist als het gaat om professionele tegelgereedschappen. Van tegelsnijders, tegelzaagmachines, diamant zaagbladen, mortelmixers, tile level kits en tegelboren, tot accessoires voor tegelschoonmaak en veiligheidsmiddelen. Al deze gereedschappen worden ontworpen en gefabriceerd op basis van de laatste ontwikkelingen en onderzoeken in de constructiebranche. De tegelgereedschappen van RUBI staan dan ook bekend om de hoogwaardige kwaliteit en innovatie.

203 resultaten

Rubi Delta Levelling System Clips 1,5mm 400st

700828

1051 Bezorgvoorraad info

€ 29,69 excl BTW

Rubi Delta Levelling System Clips 1,5mm 200st

700826

841 Bezorgvoorraad info

€ 15,95 excl BTW

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkruisjes Kunststof 2mm Wit 300 Stuks

563798

812 Bezorgvoorraad info

€ 3,06 excl BTW

€ 2,75 v.a. 4 stuks

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkruisjes Kunststof 1,5mm Wit 300 Stuks

563797

688 Bezorgvoorraad info

€ 3,06 excl BTW

€ 2,75 v.a. 4 stuks

Rubi Puinkuip zwart 40 liter

589363

247 Bezorgvoorraad info

€ 12,46 excl BTW

Rubi Delta Levelling System Clips 2mm 200st

700848

336 Bezorgvoorraad info

€ 15,95 excl BTW

Rubi Delta Levelling Keggen 100 Stuks

778860

294 Bezorgvoorraad info

€ 10,60 excl BTW

Rubi Delta Levelling System Clips 1mm 200st

700844

378 Bezorgvoorraad info

€ 15,95 excl BTW

Rubi Delta Levelling Clips 2mm 400st

725858

470 Bezorgvoorraad info

€ 29,69 excl BTW

Rubi Sponsspaan 28x14x3cm

579305

289 Bezorgvoorraad info

€ 6,84 excl BTW

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkeg Kunststof 5mm Rood 500 Stuks

563794

231 Bezorgvoorraad info

€ 7,06 excl BTW

€ 6,35 v.a. 4 stuks

product image
Meer=Minder

Rubi Tegelkeg Kunststof 7,5mm Rood 500 Stuks

563795

137 Bezorgvoorraad info

€ 7,39 excl BTW

€ 6,65 v.a. 4 stuks

RUBI-producten: continue innovatie

RUBI is een onmisbaar merk voor iedere professionele tegelzetter. RUBI is gespecialiseerd in hoogwaardige producten en advies als het gaat om de verwerking (snijden, plaatsen, onderhoud en reiniging) van keramische tegels. Ook is RUBI als merk continue in beweging. Innovatie staat centraal, waardoor jij als vakman altijd gespecialiseerde en technische hoogwaardige gereedschappen tot jouw beschikking hebt. Zo kan jij ten alle tijden een perfect eindresultaat leveren.

 • RUBI tegelzettersgereedschap

  Tegelgereedschap

  Het tegelgereedschap van RUBI mag natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Bouwmaat. Of je nu handmatig tegels gaat snijden of elektrisch gaat zagen, RUBI biedt een oplossing voor iedere klus. Van tegelzaagmachines, tegelsnijders, mixers en voegenkrabbers tot nijptangen, tegeldragers, tegelvijlen, tegelkruisjes, tegelboren en rubberen hamers: alles wat je nodig hebt voor een tegelklus vind je in het RUBI assortiment.

 • RUBI diamantzaagbladen

  Diamantzaagbladen

  Ook op het gebied van accessoires blijft RUBI niet achter. De bekende diamantzaagbladen worden constant ontwikkeld en vernieuwd. Deze continue innovatie in combinatie met een optimale prijs-kwaliteitverhouding is de reden dat steeds meer professionals kiezen voor de RUBI diamantzaagbladen. De zaagbladen van RUBI zijn gesorteerd op kleur zodat je eenvoudig en snel kan zien welk zaagblad jij nodig hebt voor jouw klus.

 • RUBI onderhoud

  Schoonmaak en afwerking

  Bij tegelzetwerk zijn voegen en schoonmaken erg belangrijk. Ook voor deze werkzaamheden biedt RUBI een uitgebreid assortiment. Zo kan je voor iedere klus een perfect eindresultaat opleveren. Als het gaat om producten voor het voegen en schoonmaken kan je denken aan sponzen, sponsspanen of een complete inwasset met alle basiselementen voor het aanbrengen van keramische tegels na het voegen.

Kenmerken van deze RUBI zaagbladen

 • Beschikbaar voor elk type klus:
  Zaagbladen voor zowel nat als droog zagen.
 • Verschillende formaten:
  De diameter van de zaagbladen varieert van 115 mm tot 350 mm.

 • Doorlopende zaagbladen:
  Deze zaagbladen zorgen voor de beste afwerking.

 • J-slot zaagbladen:
  Geschikt voor een hoge snelheid bij harde materialen.

 • Turbo en turbo-viper zaagbladen:
  Voor een uitstekende kwaliteit en een hoge zaagsnelheid.

 • Gesegmenteerde en turbo-gesegmenteerde zaagbladen:
  Voor een maximale snelheid en veelzijdige snede.

 • Gesegmenteerde galvanische zaagbladen:
  Voor het zagen van materialen met een hoog breukrisico zoals marmer en vezels.

 • Gesegmenteerde vacuüm gesoldeerde zaagbladen:
  Voor een hoge snelheid en veelzijdige snede.

Grootformaat tegels verwerken

Grote tegels zijn populairder dan ooit. Om strak en snel te werken met grootformaat tegels heb je wel kennis, kunde en goed gereedschap nodig. Bouwmaat heeft alles in huis om je daarbij te helpen. Dat doen we met een uitgebreid assortiment en hoogwaardige materialen maar natuurlijk ook met het beste advies! In onderstaande video leggen we meer uit over het verwerken van grootformaat tegels met Rubi tegelzettersgereedschap.


Tegelen met RUBI? Slimme tips en stappenplannen!

Bij Bouwmaat vind je alles onder één dak. Zo bieden we je niet alleen de producten van RUBI, maar geven we je ook graag een aantal slimme tips en stappenplannen als het gaat om de producten van RUBI. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe je in 4 eenvoudige stappen een vlakke vloer of wand maakt met het Rubi tegelnivelleringssysteem. Klik hier voor alle tips en stappenplannen over RUBI producten.

 • rubi-alles1

  Grootformaat tegels met Rubi

  Grote tegels zijn populair onder klanten, vooral vanwege het design. Met grote tegels heb je minder voegen, waardoor een vloer of wand vaak nóg strakker oogt....


  Lees meer

 • rubi-alles2

  RUBI Slab System

  Slabs, oftewel grote tegels, zijn helemaal hot. De trend is ‘hoe groter, hoe beter’, ervaart ook Eugene Boxebeld van Boxebeld Badkamertechniek. “Er wordt weleens gedacht...


  Lees meer

 • rubi-alles1

  RUBI tegelsnijplank, favoriet van … André Woudstra
  Plezier in wat we doen, dat willen we allemaal. Goed gereedschap is wat dat betreft letterlijk en figuurlijk het halve werk. Dat weet ook André Woudstra, de...


  Lees meer

 • rubi-alles4

  Tegels nivelleren met RUBI

  Het leggen van vloertegels blijkt in de praktijk een specialistische klus. Of het nu gaat om keramieken, marmeren, granieten of groot formaat tegels. Het plaatsen zonder ongelijkheden kost moeite en...


  Lees meer

rubi-tegels-leggen

Geschiedenis: RUBI sinds 1951

De Spaanse gebroeders Boada hebben in 1951 de firma Germans Boada SA (RUBI) opgericht en zijn begonnen met de introductie van de hydraulische tegelsnijder. Sindsdien is RUBI wereldwijd (in meer dan 100 landen) uitgegroeid tot een onmisbaar merk in de tegelwereld. Ondanks de enorme groei die het bedrijf vanaf 1951 heeft doorgemaakt is en blijft de visie van RUBI om dichtbij de eindgebruiker te blijven en daarmee continue te innoveren op het gebied van ontwerp en productie van de tegelgereedschappen.

Bouwmaat legt uit! RUBI Delta Tegel nivelleringssysteem

In de onderstaande video is te zien hoe eenvoudig het RUBI Delta Tegelnivelleringssysteem kan worden toegepast. Het systeem zorgt ervoor dat de tegel (die hoger ligt) naar beneden wordt gedrukt, zodat er geen ongelijkheden ontstaan tijdens het plaatsen van de tegels. De installatietijd wordt verminderd en het niveau van afwerking, en daarmee de tevredenheid van de klanten, verhoogd. Een ander belangrijk voordeel van het RUBI nivelleringssysteem is dat de tegels op hun plaats blijven liggen en niet zakken door onder andere het krimpen van de lijmen wat tijdens de droging plaatsvindt.