Milwaukee accessoires kopen

Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige Milwaukee accessoires voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaagbladen voor de decoupeerzaag of schroefbits. De accessoires staan voor een strak eindresultaat, sneller werken, een langere levensduur van de motor van de machine en duurzaamheid.
Of je nu een ervaren vakman bent of net begint, Bouwmaat heeft alles wat je nodig hebt. En het beste van alles is dat we altijd zorgen voor een goede beschikbaarheid en ruime voorraad van Milwaukee accessoires.


Alle Milwaukee accessoires

image

Milwaukee M2 hamerboor

Jij kan meer, jij bent beter, jij kan alles! Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer. Zo bespaar je tijd met de Milwaukee M2 hamerboor, omdat deze tot 25% sneller boort dan een standaard hamerboor. Daar zorgen wij voor! Beloofd!

Koop een M2 hamerboor

Boren

Bouwmaat heeft meer dan 250 Milwaukee boren in het assortiment. Van de boren voor de Milwaukee M2 hamerboor tot een uitgebreide selectie metaalboren. Mocht jouw favoriete boor er onverhoopt toch niet tussen zitten, check dan bij de balie in de vestiging om deze te bestellen.


Koop jouw volgende boor

image
image

Zaagbladen

Welke Milwaukee zaag je ook hebt. Bij Bouwmaat vind je passende zaagbladen. Zowel voor reciprozagen, cirkelzagen als decoupeerzagen.


Bekijk alle zaagbladen

Schroefbits

Ben jij ook zo blij met je elektrische schroefboormachine? Dan wil je natuurlijk ook de beste bits. Torx, Philips of dop, magnetische bithouders en bitsets, Bouwmaat heeft het allemaal in huis.


Alle schroefbits

image
image

Schuurpapier

Grove korrel, fijne korrel en alles ertussin. Voor al jou schuurwerk hebben we Milwaukee schuurpapier. Gegarandeerde kwaliteit. Robuust en scheurvast. Voor iedere klus passend schuurpapier.


Koop nu schuurpapier


Beitels

Milwaukee heeft altijd de geschikte beitel voor jouw klus. Milwaukee beitels hebben een lage slijtagegraad, een hoge slagsterkte en zijn schokbestendig. En, niet onbelangrijk; ze zijn eenvoudig na te scherpen. Dus jouw beitel is een Milwaukee beitel.


Kies je nieuwe beitel

milwaukee-beitel

Advies

 • image

  Slimmer boren met Milwaukee accessoires

  Milwaukee, hét kwaliteitsmerk als het om boren gaat, heeft een uitgebreid assortiment van slimme booraccessoires. Probleemoplossers die niet alleen van lastig boorwerk een peulenschil maken, maar er bovendien voor zorgen dat jouw boormachine langer meegaat.


  Lees meer

 • image

  Verleidelijke en slimme toys van Milwaukee

  We tonen je hier de coolste accessoires van Milwaukee voor elektrisch zagen, slijpen en schroeven. Verleidelijke toys die onweerstaanbaar zijn voor de vakman die zijn klus snel, gemakkelijk en superstrak voor elkaar wil krijgen…  Lees meer

 • image

  Milwaukee accessoires … de favoriet van Bas Witsel

  Bas Witsel (BW Timmerwerken) is groot fan van Milwaukee: "Het is degelijk gereedschap, je merkt echt dat je iets in je handen hebt. Het doet wat het belooft en werkt heel fijn.”

  Lees meer

 • milwaukee-packout-alles

  Alles voor jouw klus met Milwaukee

  Donny van Treijen, key accountmanager bij Milwaukee. vertelt over diverse producten, van schroefmachines tot rioolontstoppers. Een mooie afspiegeling van het ruime aanbod Milwaukee-producten.
  Lees meer