Halfglans oplosmiddelhoudende lakken kopen

Er zijn resultaten

Ben je op zoek naar halfglans oplosmiddelhoudende lakken? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan oplosmiddelhoudende lakken met het glanstype 'halfglans'. Met merken als SPS en Sikkens in het assortiment is kwaliteit gegarandeerd. Zo lever jij altijd het beste eindresultaat bij jouw klant.

Soorten

Bij Bouwmaat vind je niet alleen verschillende merken halfglans oplosmiddelhoudende lakken. Alle lakken hebben ook verschillende eigenschappen. Hierbij kan je denken aan lakken welke snel overschilderbaar zijn of lakken welke geschikt zijn voor verschillende ondergronden. Daarnaast kan je de ene lak beter verwerken met een kwast en de andere lak met een roller.

Kleuren

Grote kans dat jouw klant wensen en eisen heeft voor de kleur van de lak. In het assortiment lakken vind je zowel witte lakken als lakken op mengbasis. Met onze verfmeng service creëer je zo iedere kleur die jouw klant zou willen. Handig toch?!

Inhoudsmaten

Heb je een grote klus of juist een kleine klus? Bij Bouwmaat vind je halfglans oplosmiddelhoudende lakken met verschillende inhoudsmaten. Zo vind jij altijd een blik dat past bij de grootte van jouw klus. De standaard inhoudsmaten bij Bouwmaat op een rij:

  • 750 ml
  • 900 ml
  • 1 liter
  • 2,25 liter
  • 2,5 liter

Halfglans oplosmiddelhoudende lakken online kopen of in de vestiging

Wil je halfglans oplosmiddelhoudende lakken kopen? Bij Bouwmaat kan je deze lakken zowel online bestellen als in de vestiging kopen. Daarnaast vind je in het assortiment bij Bouwmaat ook alles dat je nodig hebt voor de schildersklus. Hierbij kan je denken aan schildersgereedschap, stuclopers en schildertapes

Heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of stel jouw vraag in een vestiging in de buurt.