WAGNER verfspuit kopen? Alle verfspuiten en onderdelen

Wagner is dé specialist als het gaat om innovatieve coatingtechnologieën voor het opbrengen van verven, vloeibare en poederlakken en andere vloeibare materialen. Wagner biedt een breed assortiment aan verfspuiten voor de professional. De verfspuiten van Wagner kunnen ieder materiaal en iedere objectgrootte aan. Zo heb je altijd de garantie voor een perfect oppervlak!

32 resultaten

Wagner Filter L-XXL wit 2 stuks

563092

2 Bezorgvoorraad info

€ 21,39 excl BTW

Wagner Reinigingskit

598118

2 Bezorgvoorraad info

€ 10,13 excl BTW

Wagner Easy-Clean Reiniger 1 Liter

757327

0 Bezorgvoorraad info

€ 29,62 excl BTW

Wagner Spuittip ControlPro 517

726716

2 Bezorgvoorraad info

€ 50,96 excl BTW

Wagner Tip clean Reinigingsvloeistof 200 ml

576141

0 Bezorgvoorraad info

€ 26,38 excl BTW

Wagner Verlenglans Control Pro 30 cm

726720

2 Bezorgvoorraad info

€ 85,09 excl BTW

Wagner Heteluchtpistool Furno 750 in koffer

705562

2 Bezorgvoorraad info

€ 99,74 excl BTW

WagnerSpuittip ControlPro 515

726715

2 Bezorgvoorraad info

€ 50,96 excl BTW

Wagner Spuittiphouder ControlPro

726718

0 Bezorgvoorraad info

€ 31,64 excl BTW

Wagner Filter M2X geel 2 stuks

563091

4 Bezorgvoorraad info

€ 21,39 excl BTW

Wagner Trade Tip 3 517

758412

4 Bezorgvoorraad info

€ 49,97 excl BTW

Wagner Filter XS-S rood 2 stuks

571367

1 Bezorgvoorraad info

€ 21,39 excl BTW

Wagner is dé specialist als het gaat om innovatieve coatingtechnologieën voor het opbrengen van verven, vloeibare en poederlakken en andere vloeibare materialen. Wagner biedt een breed assortiment aan verfspuiten voor de professional. De verfspuiten van Wagner kunnen ieder materiaal en iedere objectgrootte aan. Zo heb je altijd de garantie voor een perfect oppervlak!


Wagner verfspuiten

Heb jij een schilderklus en moet je groot oppervlak schilderen met verf, latex of een andere coating? Dan komt een verfspuitsysteem goed van pas! Wagner is dé specialist als het gaat om verfspuiten. Wil je weten of er een Wagner verfspuit in de aanbieding is? Houd dan onze acties in de gaten!

Wat zijn de voordelen van een verfspuit?

Verf spuiten kent verschillende voordelen ten op zichte van schilderen met een kwast of roller. Waarom verf spuiten beter is?

 • Tijdsbesparing
 • Strakkere afwerking
 • Perfecte dekkracht
 • Gelijkmatig verdeelde verflaag

De verschillen in dekking op gelijke ondergrond:

Ondergrond kwast, roller en Wagner verfspuit

Spuitmethoden: Airless of HVLP?

De verfspuiten van Wagner zijn uitgerust met de beste technologieën en kennen verschillende spuitmethoden. Welke spuitmethode je gebruikt is afhankelijk van het materiaal en de toepassing. De meeste verfspuiten van Wagner in het assortiment van Bouwmaat zijn voorzien van de Airless- of HVLP-methoden (High Volume - Low Pressure). Wij zetten de verschillende spuitmethoden voor je op een rij:

Airless verfspuit:

 • Hoe werksnelheid
 • Hoge oppervlaktekwaliteit
 • Robuustheid
 • Veelzijdigheid
 • Frequent gebruik

HVLP verfspuit:

 • Kleine tot middelgrote projecten
 • Weinig spuitnevel
 • Snel en eenvoudig reinigen
 • Eenvoudig gebruik

Soorten

Bouwmaat heeft verschillende types verfspuiten van Wagner in het assortiment.

 • W990 Direct Feed
  De W990 verwerkt alle watergedragen dispersie- en latexverven met directe aanzuiging, dus rechtstreeks uit de emmer. Met het meegeleverde spuitopzetstuk kun je ook watergedragen en VOC-lakken en -beitsen, houtbeschermingsmiddelen enz. snel verwerken. Moeizaam om- en bijvullen is dankzij de directe aanzuiging niet meer nodig. De 7 m lange materiaalslang zorgt voor een grote actieradius, waardoor ook grote ruimtes geen problemen meer opleveren. Ook de reiniging is eenvoudig: dankzij de zelfreinigende functie zijn de pompeenheid en de slang binnen enkele minuten schoon.
 • W950
  Het universele verfspuitsysteem W 950 maakt schilderklussen nog makkelijker: met de 70 cm lange spuitlans breng je zelfs op hoge plafonds, muren en grote oppervlakken moeiteloos verf aan. De verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de lans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. Zo gaat het verfspuiten nog eenvoudiger en sneller. En het reinigen trouwens ook. Dankzij de zelfreinigende functie is het systeem binnen enkele minuten weer schoon. Met de meegeleverde adapter en het extra spuitopzetstuk kan het apparaat ook worden gebruikt voor het aanbrengen van lakken en beitsen.

Airless verfspuit

 • Wagner Control Pro 350 M
  De Control Pro 350 M is een krachtige en mobiele Airless-spuitinstallatie voor alle schilderwerkzaamhede. De Control Pro 350 M beschikt over de High Efficiency Airless technologie: dus minder druk en een innovatieve spuittip. Gegarandeerd een streepvrije, perfect dekkende verflaag. Alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt. Bovendien heeft de Control Pro 350 M tot 55 % minder spuitnevel dan bij traditionele Airless-spuiten. 
Het hoogwaardige Airless-pistool met twee-vinger-trekker en de 15 meter lange, zeer flexibele slang bieden optimaal bedieningscomfort. De wagen met telescoopgreep bespaart plaats bij het transport en de opslag, en zorgt tevens voor het eenvoudig wisselen van werkplek.
 • Control Pro 250 M
  De Control Pro 250 M is een compacte airless-spuitmachine met handige draaggreep . Het materiaal wordt verneveld via High Efficiency Airless (HEA) technologie. Met een lage druk voor een spuitnevelarme, perfect dekkende verflaag. Alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt. 
Dankzij het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker is optimaal bedieningscomfort gegarandeerd. De 9 m lange en zeer flexibele slang zorgt voor een groot werkbereik. 


Flexio

 • Flexio 950
  Het universele verfspuitsysteem W 950 Flexio maakt schilderklussen nog makkelijker: met de 70 cm lange spuitlans kun je zelfs op hoge plafonds, muren en grote oppervlakken moeiteloos verf aanbrengen. De verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de lans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. Zo gaat het verfspuiten nog eenvoudiger en sneller. En het reinigen trouwens ook - dankzij de zelfreinigende functie is het systeem binnen enkele minuten weer schoon. Met de meegeleverde adapter en het extra spuitopzetstuk kan het apparaat ook worden gebruikt voor het aanbrengen van lakken en beitsen.

Project pro

 • Project Pro 213 XT Airless verfspuit 570 watt
  Wagner Project Pro 213 XT is een krachtig fijnspuitsysteem op basis van lagedruktechnologie. Het is universeel te gebruiken voor alle verspuitbare wateroplosbare of oplosmiddelhoudende materialen, zoals lak, beits, vernis, hamerslag en houtveredelingsmiddel. Het apparaat is zeer makkelijk te bedienen en dankzij het direct spray control-systeem kunnen alle functies van het apparaat direct op het pistool ingesteld worden. De drievoudig verstelbare verfstraal - verticaal vlak, horizontaal vlak of rond - kan exact worden aangepast aan bijvoorbeeld filigreine objecten of objecten met grote vlakken.

Soorten en vergelijken: Welke Wagner verfspuit past bij mijn klus?

In het assortiment bij Bouwmaat vind je een aantal verschillende soorten verfspuiten van Wagner. Wij zetten de verfspuiten voor je op een rijtje, zodat je eenvoudig kan vergelijken en de juiste verfspuit voor jouw klus vindt.

Wagner
verfspuit

W 590
HVLP

W 950
HVLP

W 990
HVLP

Flexio 525
TexPerfect

ProjectPRO 213XT
Airless

PRO 250
Airless

PRO 350
Airless

Max. capaciteit

500 ml/min

525 ml/min

525 ml/min

500 ml/min

240 ml/min

1,25 l/min

1,5 l/min

Slanglengte

1,5 meter

3,5 meter

7 meter

n.v.t.

7,5 meter

9 meter

15 meter

Vermogen

630 W

630 W

680 W

630 W

570 W

550 W

600 W

Projectgrootte

Middelgroot
- groot

Middelgroot
- zeer groot

Middelgroot
- zeer groot

Klein -
middelgroot

Klein -
middelgroot

Middelgroot
- groot

Welke verf voor Wagner verfspuit?

In een verfspuit kun je verschillende soorten verf gebruiken en ook diverse ondergronden spuiten. Lak, beits, vernis, houtveredelingsproducten, primers, muurverf, alles kan gemakkelijk en snel worden opgebracht met een professionele verfspuit van Wagner. De enige verfsoorten die je niet kunt gebruiken zijn gevulde producten zoals kwartsverf en sierpleister. Deze zijn simpelweg te dik.

Moet je verf verdunnen?

Voor sommige verfspuiten is het mogelijk of nodig om verf te verdunnen. Bekijk per verfspuit en per verf, lak of beits of dit nodig is. Hoeveel moet de verf worden verdund? Het percentage van verdunnen is ook per verf verschillend.

Wagner verfspuit gebruiken in 7 stappen

 1. Plak de oppervlakken die niet moeten worden geverfd af.
 2. Maak de oppervlakken die je gaat spuiten goed schoon, stof- en vetvrij en droog.
 3. Meng en verdun (wanneer nodig) de verf.
 4. Stel de mogelijke instellingen van de verfspuit in.
 5. Test de instellingen op bijvoorbeeld een stuk karton.
 6. Verf het gewenste oppervlak met de verfspuit. Belangrijk is om constant evenveel afstand van het oppervlak te houden.
 7. Wagner verfspuit reinigen en schoonmaken.

Onderdelen en accessoires

Ook op het gebied van accessoires voor de verfspuiten biedt Wagner een uitgebreid assortiment. Hierbij kun je denken aan spuittips/opzetstukken, reinigingskits, spuithouders, reinigingsvloeistof, tipdichtingen, smeermiddelen en filters.

Met de verschillende tips en opzetstukken worden de verfspuiten nog efficiënter. Zo heb je opzetstukken en tips voor het opbrengen van verf op bijzonder gladde voorwerpen of speciaal voor dik- of dunvloeibare materialen. Zo heb je altijd het perfecte eindresultaat voor jouw klant.


Wagner verfspuitGeschiedenis van Wagner

Tegenwoordig zijn de Wagner producten niet meer weg te denken voor zowel professionals als voor doe-het-zelvers en de industriële markt. Maar wist jij dat de eerste airless werkende elektrische verfspuitpistool al in 1953 werd ontwikkeld door de oprichter van het bedrijf, Joseph Wagner?

Bij Wagner staan hoogwaardige kwaliteit en toekomstgerichte technologieën centraal. Wagner werkt nauw samen met verffabrikanten en wetenschappelijke instituten om deze kwaliteit en innovatieve technologieën te kunnen waarborgen. Zo bieden ze voor de gehele markt het optimale verfsysteem.

WAGNER International AG is gevestigd in Altstätten (Zwitserland) en is de holdingmaatschappij voor alle operationele units. Deze holdingmaatschappij is eigendom van de sociale Josef Wagner-stichtingen. Tot de WAGNER-groep behoren behalve het merk WAGNER ook andere ondernemingen en merken als Titan, Earlex, Aura, Walther Pilot, C.A. Technologies en Reinhardt-Technik.


Wagner kopen bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat vind je een ruim assortiment aan producten van Wagner. Van verfspuiten tot spuittips en reinigingsvloeistof. Bestel jouw Wagner producten eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs in één van onze vestigingen door heel Nederland.

Ook voor een persoonlijk advies over de Wagner producten kan je bij Bouwmaat terecht. Neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag in jouw Bouwmaat vestiging.


Video: Wagner Pro 350M verfspuit

In de onderstaande video wordt alles over de Wagner Pro 350M verfspuit uitgebreid besproken. Daarbij wordt tevens verteld waarom het verstandig is om een verfspuit te gebruiken in plaats van een roller of een kwast.