Eurocol producten kopen

Of er nu sprake is van een woonkamervloer, badkamer, zwembad of sauna, voor elke toepassing beschikt Forbo Eurocol Nederland B.V. over het juiste product.

25 resultaten

product image
Meer=Minder

Eurocol Speciaallijm Poedertegellijm 705 grijs 25 kg

322313

18 Bezorgvoorraad info

€ 36,77

€ 33,09 v.a. 40 stuks

Eurocol Dispersieprimer 099 acrylaatdispersie 1 kg

241406

39 Bezorgvoorraad info

€ 6,04

Eurocol Speciaalvoeg WD Tegelvoeg 706 grijs waterdicht flexibel 5 kg

337985

35 Bezorgvoorraad info

€ 9,83

Eurocol Speciaalvoeg WD Tegelvoeg 706 zilvergrijs waterdicht flexibel 5 kg

380640

40 Bezorgvoorraad info

€ 9,83

Eurocol Speciaalvoeg WD Tegelvoeg 706 wit waterdicht flexibel 5 kg

337977

34 Bezorgvoorraad info

€ 9,83

product image
Meer=Minder

Eurocol Superflex Poederlijm 709 grijs 25 kg

726310

88 Bezorgvoorraad info

€ 20,53

€ 18,47 v.a. 40 stuks

Eurocol Eurocoat/Euroband Afdichtingsset 685/063 4 kg

243849

7 Bezorgvoorraad info

€ 36,04

Eurocol Wapeningsband wit voor 685 Eurocoat 25 meter

560676

14 Bezorgvoorraad info

€ 21,94

Eurocol Speciaalvoeg WD Tegelvoeg 706 antraciet waterdicht flexibel 5 kg

547438

9 Bezorgvoorraad info

€ 9,83

Eurocol Eurocoat Afdichtpasta 685 acrylaatdispersie roze 7 kg

106893

19 Bezorgvoorraad info

€ 37,70

product image
Meer=Minder

Eurocol 686 Supercol 18 kg

726360

45 Bezorgvoorraad info

€ 33,99

€ 30,59 v.a. 20 stuks

Eurocol Speciaalvoeg WD Tegelvoeg 706 jasmijn waterdicht flexibel 5 kg

380179

0 Bezorgvoorraad info

€ 9,83

Of er nu sprake is van een woonkamervloer, badkamer, zwembad of sauna, voor elke toepassing beschikt Forbo Eurocol Nederland B.V. over het juiste product.

Met de juiste combinatie van tegellijm, tegelvoeg en afdichting heeft u een systeem met de zekerheid van een duurzame afwerking van keramische tegels of natuursteen. Bovendien verstrekt Forbo Eurocol Nederland B.V. op een aantal producten een schriftelijke garantie van vijf tot tien jaar, afhankelijk van het type en de toepassing. Bovendien garanderen wij de toepassing van ons lijm- en voegsysteem voor natte ruimten voor een periode van 6 jaar op waterdichtheid.

Eurocol egalisatiemiddelenEgalisatiemiddelen

Voor de egalisatie van alle soorten ondergronden vindt u binnen het assortiment van Forbo Eurocol beslist het juiste product. Voor elke vloer of wand bieden wij u een oplossing op maat, speciaal ontwikkeld voor die specifieke toepassing. Vrijwel alle Eurocol-egalisatiemiddelen zijn stofarm, dus verwerkingsvriendelijk en beter voor mens en milieu.

Bekijk alle egalisatiemiddelen van Eurocol »

Eurocol voorstrijkmiddelenVoorstrijk- en hulpmiddelen

Forbo Eurocol biedt u een gevarieerd programma voorstrijk- en hulpmiddelen om de ideale basis te creëren voor verdere afwerking, op elk type ondergrond en onder alle verwerkingsomstandigheden.

Bekijk alle voorstrijk- en hulpmiddelen van Eurocol »

Eurocol afdichtingsmiddelenAfdichtingsmiddelen

Vooral voor tegelwerk in zogeheten ‘natte ruimten’ zoals badkamers en doucheruimten, bieden wij u hoogwaardige waterkerende materialen en systemen voor een gegarandeerd waterdicht resultaat, zoals met het succesvolle Waterdicht Tegelwerk Systeem. Met garantie.

Bekijk alle afdichgtingsmiddelen van Eurocol »

Eurocol tegellijmenTegellijmen

Forbo Eurocol biedt u een uitgebreid programma pasta- en stofarme poedertegellijmen voor het succesvol en duurzaam verlijmen van alle soorten keramische wand- en vloertegels, natuursteen en mozaïek, op vrijwel elke ondergrond.

Bekijk alle tegellijmen van Eurocol »

Eurocol voegproductenVoegproducten

Voor een fraaie strakke voeg vindt u binnen het Eurocol-programma altijd het juiste voegmiddel. Stofarm? Waterdichtheid en flexibel? Zuurbestendig? Extra fijn? Wij bieden u voor elke toepassing altijd een sluitende oplossing in de kleur en structuur die bij het tegelwerk passen.

Bekijk alle voegproducten van Eurocol »

Eurocol totaalWaterdicht tegelwerk systeem ec 1plus/breeam: duurzaam en waterdicht tegelwerk in één

Het gegarandeerde waterdichte lijm- en voegsysteem van Forbo Eurocol Nederland B.V. voor natte ruimten heeft het EC 1PLUS-keurmerk. Dit zorgt voor een gezonder binnenklimaat en is nog aantrekkelijker in gebruik!

  • Een waterdicht en flexibel totaalsysteem.
  • Rekent definitief af met lekkage (schade) en ondervangt spanningen in wanden en vloeren.
  • Geen rot meer van de ondergrond en loskomende c.q. scheurende tegels.
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie.
  • Toe te passen op alle soorten ondergronden.
  • Met schriftelijke garantie.
  • Ruim 35 jaar probleemloze ervaring.

Eurocol-eco-logo-1MVO-beleid

Binnen ons duurzaamheidsbeleid besteden we bij Forbo Eurocol ook veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit komt tot uiting bij elke investering die wij doen en bij al onze werkprocessen. Om ons MVO-beleid te doen slagen, is het tot vast onderdeel gemaakt van het strategisch beleid van Forbo Eurocol en wordt het vormgegeven in meerjarenplannen. Een goed voorbeeld is het DUBOkeur® voor de Eurocol-tegellijm 765 Ecolight, de eerste met dit keurmerk op de markt destijds. Het DUBOkeur® wordt verstrekt wanneer een product (voor de bouw, GWW of interieursector), grondstof, installatie of woning tot de meest milieuvriendelijke keuzes in zijn soort behoort.

ECO-logo

Naast onafhankelijke duurzaamheidkeurmerken zoals DUBOkeur® of EC 1(PLUS)-label maakt Forbo Eurocol ook gebruik van het eigen eco-logo. Niet al onze milieuvriendelijke en duurzame producten zijn getest voor een extern keurmerk, omdat de hoge investeringen hiervoor bijvoorbeeld niet in verhouding staan tot het marktaandeel van een dergelijk Eurocol-product. Dit doet echter niets af aan de milieutechnische kwaliteit van het product. Om dit helder aan de klant te communiceren, hebben we deze producten voorzien van een eigen duurzaamheidslabel, het eco-logo, herkenbaar aan een groen blaadje.